Geen step, sterke communicatie

Ik trachtte recent een EasyGO E-POWER+ aan te schaffen. Als student is dit een grote kost, dus enig opzoekingswerk ging hieraan vooraf. Ik kwam via alle bronnen van het internet bij Ea syGO terecht en omwille van positieve reviews en de daarbij horende positieve ervaringen + de mooie indruk van de site, besloot ik via hier te bestellen.

Ik bestelde mijn step (pre-order) op: 10 augustus
Oorspronkelijke levering: 10 september
Aanpassing op 9 september: 22 september

Ik besloot dan ook afgelopen week niet meer te wachten en deze bestelling te annuleren.

Ik moet het ze wel meegeven dat ze communicatief erg sterk zijn. Ik heb altijd eerlijke informatie gekregen. Gisteren werd dan ook mijn betaalt bedrag teruggestort.

Een dubbel gevoel dus.

Hi,

We vinden het jammer dat je minder tevreden bent over ons. Ik snap dat als jij je step op 10 aug besteld, dat levering van 22 september dan erg laat is. Voor ons ook erg vervelend dat de zending tot twee keer toe vertraagd is. Het is voor ons belangrijk dat we klanten altijd op de hoogte houden van de gang van zaken. We zijn dan ook blij dat je onze communicatie als positief hebt ervaren.

Jammer dat het deze keer niet gelukt is de bestelling volledig af te ronden, maar wij hopen dat wij je in de toekomst toch weer als klant mogen verwelkomen.

Met vriendelijke groet,
Team EasyGO Benelux

Bestelling