Corona statement

Het Coronavirus brengt veel onzekerheid met zich mee en wij begrijpen dat het voor jou extra spannende tijden zijn. Maar zeker in deze tijd willen wij er voor je zijn. Alles wat je nodig hebt bestel je gemakkelijk online en wordt bezorgd tot aan je deur. Wil je toch een van onze showroom bezoeken? Dat kan. Wij hebben hiervoor wel een aantal maatregelen getroffen, omdat zowel jouw gezondheid als die van de medewerkers voorop staat.

Onze Corona maatregelen:

  • We ontvangen je met een grote glimlach, maar geven geen hand en houden een minimale afstand van 1.5 meter
  • Kom zoveel mogelijk alleen naar de winkel. Maximaal 2 personen per gezin toegestaan
  • We vragen je om bij voorkeur met pin te betalen

Check hier de openingstijden van onze showroom. Natuurlijk kan je met al je vragen en aankopen ook online terecht. Onze webshop is zoals je van ons gewend bent 24 uur per dag en 7 dagen per week geopend.

Shop online & laat thuisbezorgen

Easygo-benelux.com is natuurlijk altijd open en hier kun je 24/7 terecht. We bezorgen gratis vanaf 30.- en doen ons uiterste best om je bestelling zo snel mogelijk aan jouw deur te bezorgen, maar houd rekening met maximaal 3 werkdagen.

En dit doen we uiteraard op een verantwoordelijke wijze. De bezorgers van DPD nemen extra maatregelen om de verspreiding van het virus te voorkomen. Je ontvangt je pakketje daarom mogelijk op een iets andere manier dan je van ons gewend bent. Voor meer informatie over de extra maatregelen van DPD verwijzen we je graag door naar hun website.

Langere levertijden

De situatie met betrekking tot het Coronavirus leidt tot een ongekende hoeveelheid online bestellingen. We werken op dit moment met man en macht aan het zo snel mogelijk versturen van alle bestellingen, maar daarbij moeten we natuurlijk ook in ons magazijn alle RIVM-richtlijnen in acht nemen. Het kan daardoor wat langer duren dan je van ons gewend bent voordat je je bestelling ontvangt.

Ook de bezorgers van DPD lopen tegen een enorme stroom pakketjes aan, er zijn meer zieke medewerkers dan normaal en deze bezorgers kunnen door de RIVM-richtlijnen ook minder veel pakketten per dag sorteren en bezorgen dan normaal waardoor helaas ook daar verdere vertraging kan ontstaan die wij niet kunnen beïnvloeden.

Translate »
Bestelling