Corona statement

Het Coronavirus brengt veel onzekerheid met zich mee en wij begrijpen dat het voor jou extra spannende tijden zijn. Maar zeker in deze tijd willen wij er voor je zijn. Alles wat je nodig hebt bestel je gemakkelijk online en wordt bezorgd tot aan je deur.

Langskomen in onze showroom

In verband met de meest recente maatregelen is onze showroom vanaf 28 april weer open. Je kunt bij ons langskomen op afspraak. Alles conform de maatregelen die de overheid heeft aangekondigd.

Wil je langskomen in ons showroom? Wij heten je van harte welkom. Indien je wilt langskomen kun je een mail sturen naar i[email protected] met daarin je voorkeursdatum en tijdstip.

Shop online & laat thuisbezorgen

Easygo-benelux.com is natuurlijk altijd open en hier kun je 24/7 terecht. We bezorgen gratis vanaf 30.- en doen ons uiterste best om je bestelling zo snel mogelijk aan jouw deur te bezorgen, maar houd rekening met maximaal 3 werkdagen.

En dit doen we uiteraard op een verantwoordelijke wijze. De bezorgers van DPD nemen extra maatregelen om de verspreiding van het virus te voorkomen. Je ontvangt je pakketje daarom mogelijk op een iets andere manier dan je van ons gewend bent. Voor meer informatie over de extra maatregelen van DPD verwijzen we je graag door naar hun website.

Langere levertijden

De situatie met betrekking tot het Coronavirus leidt tot een ongekende hoeveelheid online bestellingen. We werken op dit moment met man en macht aan het zo snel mogelijk versturen van alle bestellingen, maar daarbij moeten we natuurlijk ook in ons magazijn alle RIVM-richtlijnen in acht nemen. Het kan daardoor wat langer duren dan je van ons gewend bent voordat je je bestelling ontvangt.

Ook de bezorgers van DPD lopen tegen een enorme stroom pakketjes aan, er zijn meer zieke medewerkers dan normaal en deze bezorgers kunnen door de RIVM-richtlijnen ook minder veel pakketten per dag sorteren en bezorgen dan normaal waardoor helaas ook daar verdere vertraging kan ontstaan die wij niet kunnen beïnvloeden.

Bestelling