Elektrische step in Middelburg kopen? Vanaf €129 bij EasyGO Benelux

Elektrische step in Middelburg kopen? De laatste jaren zijn de aantallen explosief gestegen en vooral in de steden zijn ze erg populair. Logisch, want een elektrische step geeft je de mogelijk snel te navigeren door de stad. En nog een voordeel is dat je hem gewoon mee kunt nemen naar binnen. Zo hoef je niet eerst een parkeerplek te zoeken ;-). 

Bij EasyGO Benelux kan je eenvoudig online jouw elektrische step bestellen. Als je je step voor 16:00 uur besteld, word je elektrische step de volgende werkdag bij jou thuis bezorgd in Middelburg.

Leuk dat je in ieder geval bij EasyGO Benelux terecht gekomen bent om te kijken voor een elektrische step. Wij leggen je graag alles uit over deze super toffe gadget en we hopen je daarmee verder op weg te helpen bij een eventuele keuze. Want het rijden op een step kunnen wij alleen maar aanraden!

Wat is een elektrische step?

Een elektrische step is een step, maar dan elektrisch. Zo kan je door de aandrijving van de accu die in de step zit, rijden zonder te steppen. De elektrische step wordt steeds meer gebruikt. Ook in Middelburg zie je de step steeds vaker voorbij komen. Het is dan ook niet gek dat jij op zoek bent naar een elektrische step. Een elektrische step is dus eigenlijk een gemotoriseerde tweewieler met een accu. De grote van de accu hangt af welke elektrische step jij wilt kopen. Hoe lang de accu meegaat hangt ook af van de accu. Hoe groot deze is, hoe hard je rijdt, het wegdek, weersomstandigheden en hoe zwaar je bent.  

Is een elektrische step in Middelburg legaal?

Dit is een veelgestelde vraag, en wij geven je de best mogelijke antwoord in dit stukje, omdat het ingewikkeld is. Veel elektrische steps mogen niet in Middelburg rijden. Om wel op de openbare weg te rijden met jou elektrische step door Middelburg moet de step RDW zijn gekeurd. 

Om toestemming te krijgen moet je de step aanmelden en gekeurd worden door de rijksoverheid. Wanneer de staat goedkeuring geeft moet je nog aan een aantal voorwaarden voldoen. Daarna kun je pas op de openbare weg met jouw elektrische step door Middelburg. Dan is de elektrische step pas legaal in Middelburg.

 • Aan de volgende punten moet je voldoen om jouw elektrische step in Middelburg legaal te maken:
  • Minimaal 16 jaar oud en in het bezit van een bromfietsrijbewijs of autorijbewijs
  • Je hebt dezelfde regels als fietsers
  • Verlichting is dus ook verplicht
  • Je moet op het fietspad rijden als die er is
  • De elektrische step voor Middelburg moet verzekerd zijn
  • Als de step harder gaat dan 25 km/h moet je een helm dragen
  • Naast het verzekeren van je voertuig is een kenteken ook verplicht
  • De step moet een Nederlandse/Europese goedkeuringsmerk en nummer hebben.

De voordelen van een elektrische step

Je bent flexibel, super wendbaar en snel door het drukke verkeer op je elektrische step in Middelburg. Het is dus zeker niet gek dat elektrische steps populairder worden. Elektrische steps zie je steeds vaker in de grote steden zoals Middelburg. En dat is logisch. Een elektrische step heeft veel voordelen:

 • Milieubewust

Het bekendste voordeel van een elektrische step is ongetwijfeld dat het een milieubewuste keuze is. Dit komt omdat de uitstoot van een elektrische step veel lager is dan de uitstoot van voertuigen met een verbrandingsmotor. Wordt de batterij opgeladen met duurzame energie? Dan is er helemaal geen uitstoot.

Gemiddeld stoot een elektrisch voertuig zo’n 30 gram CO2 per kilometer uit. Dit is inclusief recyclage en onderhoud. Voor een gemiddelde dieselmotor is dat 180 gram kooldioxide per kilometer en een benzinemotor haalt zelfs 220 gram (!) CO2 per kilometer. 

Elektrische voertuigen hebben dus aantoonbaar minder uitstoot van broeikasgassen. Het gaat hier om koolstofdioxide (CO2), stikstofoxiden (NOx) en fijnstof.

Een mooi bijkomend voordeel van een elektrische step is dat je ook geen kosten kwijt bent voor brandstof. 

 • Inklapbaar

Een elektrische step is snel in te klappen en weer uit te vouwen. Zo hoef je niet op zoek naar een parkeerplek, kun je je step overal met je mee naartoe nemen en weet je zeker dat hij veilig opgeborgen is. Nog een voordeel: ga je op vakantie? Dan kun je je elektrische step meenemen in de auto om de buurt te verkennen ;-)..

 • Snel van A naar B

We gaan hem toch nog een keertje kort benoemen. Met je elektrische step kun je vliegensvlug door de stad navigeren. Zo sta je niet langer in de file en heb je minder last van stoplichten. Je bent dus wendbaar door het drukke verkeer in de stad. Zo kun jij flexibel verplaatsen op jouw elektrische step in Middelburg. 

 • Eenvoudig in gebruik en snel startklaar

Een elektrische step is eenvoudig in gebruik en is direct startklaar. Het enige dat je hoeft te doen is zorgen dat je accu opgeladen is. Je kunt hem uiteraard ook als normale step gebruiken. Let wel goed op hoeveel kilometer jij per dag wilt reizen op je step. Je kunt dan beter een elektrische step voor Middelburg kopen als je meer reist dan 20 km per dag. Straks lees je hier meer over. 

 • Goedkoop in onderhoud

Als je een elektrische step vergelijkt met andere voertuigen, dan is deze relatief goedkoop in het onderhoud. De kosten voor het opladen van een elektrische step zijn afhankelijk van jouw energiekosten, maar nog altijd goedkoper dan tanken bij het tankstation. Hoe lang je op een volle accu kunt rijden is afhankelijk van verschillende factoren zoals het weer, helling etc.

Genoeg redenen dus om een elektrische step te kopen! Via onze webshop kan je al elektrische steppen bestellen vanaf €129 voor kinderen en vanaf €279 voor volwassenen. Vanaf €30 bezorgen wij je bestelling gratis in Middelburg. 

Wil jij een elektrische step kopen?

Ga naar de webshop

Hoe kies je de perfecte elektrische step voor in Middelburg?

Je bent er over uit: je gaat een elektrische step aanschaffen! Maar op basis van welke specificaties maak je je keuze? Een belangrijke factor is niet alleen het budget, maar bijvoorbeeld ook de motor van de elektrische step. Ook op de volgende punten kun je letten bij het uitzoeken van je nieuwe step:

 • De maximumsnelheid 

Zo verkopen wij steppen van 15 km/h tot 65 km/h. Zo kunnen alle type snelheidsmonsters een elektrische step in Middelburg kopen. Ons assortiment is breed en je hebt dus genoeg keuze aan elektrische steps. 

 • De actieradius

De actieradius varieert van 10 tot 160 kilometer. Als je veel reist kun je een step kopen met een grotere actieradius. Als je hem alleen voor kortere stukjes gebruikt kun je een step kopen met een minder grote actieradius. Als je een elektrische step voor in Middelburg wilt kopen heb je bij EasyGO Benelux genoeg keuze.

 • De banden

Wij verkopen verschillende soorten steps. Wij hebben daarom ook verschillende soorten banden en inch maten. zo hebben wij vacuum banden, honingraat banden, luchtbanden en volrubber banden. De inch maten van de banden variëren van 8.5 tot 16 inch. 

 • De vering

Per step verschilt de vering, maar in het algemeen hebben de elektrische steps van EasyGO Benelux optimale vering voor en achter. Zo kun jij comfortabel met jouw elektrische step in Middelburg rijden. 

 • Het vermogen van de motor

Dit verschilt ook weer erg per step. De elektrische steps die wij verkopen variëren van 150 watt tot 3600 watt. De elektrische steps in Middelburg hebben dus allerlei verschillende soorten accu’s, snelheden en uiterlijk.

Verschillende soorten elektrische steps

De elektrische step komt in vele verschillende soorten en maten. Voor ieder wat wils! In de vorige alinea heb je in het kort al even kunnen lezen over de verschillende kenmerken van de elektrische step. Hier lichten we een aantal populaire modellen uit die we verkopen bij EasyGO Benelux.

EasyGO M12-PRO – tot 400 euro

Dit is een perfecte step voor volwassenen die hun eerste elektrische step willen kopen in Middelburg. Zo kan deze step tot 31 km/h rijden, heeft hij een actieradius tot 45 km en heeft hij 8,5 inch honingraat banden. 

EasyGo E-SPORT+ – tot 600 euro

Dit is een step voor mensen die toe zijn aan hun volgende elektrische step of die gelijk een goede step willen kopen met een groter budget. Zo kan deze step tot 30 km/h, heeft hij een 400 watt motor, actieradius tot 60 km en 8.5 inch honingraat banden.  

0N1B0T+ – tot 1000 euro

Dit een elektrische step met zadel, je zou het kunnen zien als en wendbaardere elektrische fiets, en dat voor maar 1000 euro! Met een maximumsnelheid van 25 km/h kun je met jouw elektrische step/fiets door Middelburg heen rijden. De elektrische step heeft een 250watt motor, actieradius tot 60 km en 16 inch luchtbanden. 

Elektrische step in Middelburg kopen? Onze favoriet de EasyGO X1-TURBO

De EasyGO X1-TURBO haalt met zijn krachtige 500W motor moeiteloos snelheden tot 31 km/h. Als je een elektrische step voor in Middelburg wilt kopen, dan is dit zeker een goede optie. De elektrische step is ook voorzien van een handige Cruise Control functie. Dankzij de LG batterij kan deze elektrische step een afstand afleggen van wel 40 km op één batterijlading!

De X1-Turbo is voorzien van honingraat rubberen anti lek banden, welke nooit lek kunnen raken. De banden zijn schokbestendig, antislip en geschikt voor de meeste wegen. De schokdemping aan het voor- en achterwiel zorgen voor maximaal rijcomfort. Het dubbel elektronisch ABS en mechanisch remsysteem, zorgt voor een veilige remweg. Zo kun jij veilig rijden met jouw elektrische step door Middelburg. 

Omdat onze steps gebruik maken van een ‘one touch’-inklapsysteem kan deze elektrische step in no-time worden ingeklapt en overal mee naartoe. Je kunt bijvoorbeeld met het OV of de auto naar Middelburg komen en de de elektrische step gebruiken voor een korte afstand.

Door het systeem kun je hem makkelijk overal naartoe meenemen.  Wanneer je rijdt zorgt het milieuvriendelijke Regenerative braking system ervoor dat er geen vermogen verloren gaat en het ‘Smart Battery Motor Management’-systeem houdt de prestaties van de batterij en motor nauwkeurig bij.

Ten slot verder beschikt deze X1-TURBO elektrische step over een iOS/Android-App. In deze App kun je alle belangrijke informatie en parameters aflezen. Fijne opties zoals Cruise Control, Push Start, Smartlock en nog vele andere kunnen in deze handige App ingesteld en bediend worden.

Via het LCD-dashboard is de step eenvoudig te bedienen. Op het heldere en strakke LCD-scherm kan je informatie aflezen, zoals het laad- en batterijniveau, rijstand en de snelheid. De EasyGO X1-TURBO heeft 3 verschillende rijstanden. Hierdoor wijzig je eenvoudig het snelheidsniveau door één druk op de knop. Is dit de perfecte elektrische step voor Middelburg?

Nog niet helemaal zeker welke step bij jou past? 

Bekijk hier om ons complete assortiment elektrische steps

Wil jij een elektrische step kopen voor in Middelburg?

Wil je graag meer weten over het kopen van een elektrische step en wat wij daar voor jou in kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Je kan eventueel ook bij ons langskomen in onze showroom in Zuidland om een proefrit te maken.

Meer dan 25 verschillende soorten elektrische steps

Ga naar de webshop
Bestelling