Achteraf & Gespreid Betalen

Betaal in 3 termijnen met in3

Komt een grote uitgave niet goed uit maar wil je geen schulden of extra kosten? Dan kies je voor in3. De enige gespreid betaalmethode zonder rente of lening en BKR registratie. Je betaalt gespreid in drie termijnen binnen 60 dagen. Dit is mogelijk vanaf een aankoopbedrag van €100 tot €3000,-.

Let op: Gespreid betalen is momenteel alleen beschikbaar voor inwoners binnen Nederland. Wij bieden dit helaas nog niet aan voor Belgische klanten.

Je kunt met in3 in 3 keer gespreid betalen zonder extra rente of overige kosten. Erg handig als je niet al je spaargeld wil besteden, rek het uit over drie maanden. Geen addertjes onder het gras, geen verborgen kosten.

Gespreid betalen

Je maakt bij het afrekenen direct je eerste betaling en de bestelling wordt al verzonden. Simpel! Na 30 dagen en na 60 dagen betaal je de overige twee delen van het totaalbedrag. Kies voor in3 bij het afrekenen en we verzenden je bestelling direct! Voor meer informatie verwijzen wij je door naar in3.

Betaal gespreid met SprayPay

Wil je over een periode van 1 tot 3 jaar gespreid betalen? Kies dan voor SprayPay. Dit is mogelijk vanaf een aankoopbedrag van €250 tot €5000,-.

Tijdens het afrekenen kun je kiezen in hoeveel termijnen je het aankoopbedrag wil terugbetalen. De keuze bestaat uit: 12,18,24 of 36 maanden. Het rente percentage is afhankelijk van de looptijd maar dit varieert tussen de 11.9% en 14%. Wil je eerder alles afbetalen? Dit kan en is rente vrij.

Let op: Gespreid betalen is momenteel alleen beschikbaar voor inwoners binnen Nederland. Wij bieden dit helaas nog niet aan voor Belgische klanten.

Gespreid betalen

Direct krijg je te horen of gespreid betalen mogelijk is. Als de aanvraag volledig is afgerond en door SprayPay wordt goedgekeurd wordt je bestelling al verzonden! Het eerste termijnbedrag wordt pas na 30 dagen afgeschreven. Kies voor SprayPay bij het afrekenen. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar SprayPay.

Achteraf betalen met AfterPay & Klarna

Klarna & AfterPay zijn één van de snelst groeiende organisaties in Europa en een toonaangevende, alternatieve betalingsprovider. Klarna’s & AfterPay’s visie is de koopervaring te vereenvoudigen met een simpele log-out oplossing. Klanten hoeven alleen urgente informatie te verstrekken om hun aankoop te voltooien. Slechts je NAW-gegevens en e-mailadres zijn voldoende.

De kern van Klarna’s & AfterPay’s  service is het begrip ‘betaling na levering’, de mogelijkheid om iets te kopen voordat je betaalt. Dit betekent simpelweg een betere winkelervaring voor jou. Want jij bepaalt wanneer betalen het beste voor jou uitkomt, binnen de betaaltermijn van 14 (Afterpay) tot maximaal 30 dagen (Klarna).

Zodra je bestelling is bevestigd, ontvang je binnen 2 dagen een e-mail met betalingsinstructie van Afterpay of Klarna. Je hebt hierna 14 tot 30 dagen de tijd om met credit- of debitcard te betalen zonder extra kosten.

Betaal in 3 delen, 0% rente Klarna

Klarna ‘Betaal in 3 delen’ is een alternatief voor traditioneel krediet zonder rente, waarbij het mogelijk is in 3 gelijke delen voor je bestelling te betalen. De betalingen zullen iedere 30 dagen automatisch worden afgeschreven van de geregistreerde creditcard of gekoppelde bankrekening tot de bestelling volledig is afbetaald. Je kunt je geregistreerde kaart or bankrekening veranderen in de Klarna App!

Achteraf betalen met Afterpay - Dekbedovertrekken & ZoBetalingsmethode Klarna: Betalings Details – Vigoshop.nl

Bestelling