Garantie & Voorwaarden

Bij EasyGO Benelux is de factuur van de bestelling tevens het garantiebewijs van het product. Als de consument aanspraak wilt maken op de garantie, dan vraagt EasyGO Benelux altijd om een kopie van de factuur. De factuur ontvangt de consument bij de aankoop van het product.

Bij klachten, beschadigingen of defecten dient de consument eerst contact op te nemen met EasyGO Benelux.

EasyGO Benelux biedt op alle producten tot 2 jaar garantie op fabricagefouten. De factuur is het garantiebewijs en de factuurdatum is de ingangsdatum van de garantieperiode. Het betreft een carry-in garantie en dat betekend dat EasyGO Benelux de consument vraagt om het defecte product in de originele verpakking naar onze externe reparateur terug te sturen. Het product zal namelijk door een externe reparateur worden gerepareerd. De garantie geldt niet voor onderdelen welke onderhevig zijn aan slijtage zoals bijvoorbeeld de banden, lagers en remblokken. De consument heeft geen recht op garantie wanneer een van onderstaande bepalingen wordt vastgesteld:

  •  Schade veroorzaakt door eigen toedoen (bijvoorbeeld: waterschade, valschade, drukschade, stootschade en schade na stunten).
  • Schade veroorzaakt door onjuist gebruik van het product.
  • Er is zelf geprobeerd het product te openen of repareren.
  • Onderdelen veranderd of toegevoegd welke er vanaf levering niet op zaten.
  • Schade veroorzaakt door onvoldoende onderhoud.
  • Artikelen die niet gekocht zijn op de website van EasyGO Benelux.

Defecten

Ondanks dat EasyGO Benelux en onze leveranciers met zorg omgaan met alle producten kan een product toch beschadigd of defect zijn. Als de verpakking aan de buitenkant beschadigd is (door transport) is het heel belangrijk om dat aan de transporteur te melden bij ontvangst (of het pakket te weigeren). Voor alle klachten wat betreft beschadigingen, defecten, vertragingen bij levering, neem je zo snel mogelijk contact met EasyGO Benelux op door een e-mail te sturen naar [email protected]. Voeg foto’s toe in geval van defecten of beschadigingen.

Bestelling