Ruilen & Retourneren

De consument heeft een afkoelingsperiode van 30 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. De consument heeft vanaf het moment van de retour melding nog 14 dagen de tijd om het product terug te zenden. Na deze periode kan de koop niet meer ontbonden worden en wordt deze definitief.

Bij ruilen of retourneren dient de consument eerst contact op te nemen met EasyGO Benelux.

Het product dient onbeschadigd, ongebruikt en in de originele verpakking teruggestuurd te worden. Wanneer het product door verdergaand gebruik in een slechtere staat verkeren, incompleet, niet in de originele verpakking zijn of met een beschadigde originele verpakking geretourneerd worden, vervalt het recht op de (volledige) aankoopbedrag.

Voor ruilen en retourneren gelden de volgende voorwaarden:

  • Retourneren of ruilen kan uitsluitend binnen 30 dagen.
  • Het product moet nieuw en ongebruikt zijn.
  • Het product moet onbeschadigd zijn.
  • Er is niet geprobeerd een eventueel gebrek te herstellen.
  • Het product moet in de originele verpakking zijn.
  • Uitsluitend producten gekocht bij EasyGO Benelux kunnen geruild en geretourneerd worden.

EasyGO Benelux vergoedt alle betalingen van de consument, exclusief eventuele leveringskosten door EasyGO Benelux in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 30 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. EasyGO Benelux gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. Nadat de retour in goede orde door EasyGO Benelux is ontvangen wordt het volledige aankoopbedrag binnen 3 dagen teruggestort.

De kosten voor het retour sturen zijn voor de consument z’n rekening. De consument is zelf verantwoordelijk voor beschadiging of verdwijning van het pakket tijdens het retourneren.

De verzendkosten en -risico’s van het terugsturen zijn voor rekening van de consument, tenzij het een retourzending betreft van een onjuist geleverd product. Bij een onjuist geleverd product zal EasyGO Benelux de gemaakte kosten voor het retour zenden achteraf aan de consument vergoeden.

Translate »
Bestelling