Ruilen & Retourneren

Is je bestelling niet naar wens? Dan kun je deze bij ons retourneren. De consument heeft een afkoelingsperiode van 30 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. De consument heeft vanaf het moment van de retour melding nog 14 dagen de tijd om het product terug te zenden. Na deze periode kan de koop niet meer ontbonden worden en wordt deze definitief.

Retourneren doe je zo

 1. Registreer je retour binnen 30 dagen na ontvangst van je bestelling. Dit doe je door een mail te sturen naar [email protected] met daarin je bestelnummer, de reden van retour en de producten die je terug wilt sturen.
 2. Je ontvangt van ons per mail een retourformulier, vul het retourformulier volledig in.
 3. Plaats het product in de originele verpakking en voeg de ingevulde retourformulier toe aan je pakket.
 4. Pak het product goed en stevig in zodat de kans op beschadiging tijdens transport zo klein mogelijk is.
 5. Schrijf het retouradres wat je van ons krijgt per mail op de doos en verwijder oude verzend labels.
 6. Bezoek een pakketpunt naar keuze en verstuur je pakket naar het retouradres en bewaar je verzendbewijs goed.
 7. Je ontvang een ontvangstbevestiging per mail zodra wij je retour hebben ontvangen.

Let op! Stuur geen producten retour zonder deze eerst bij ons aan te melden. Pakketjes zonder retourformulier worden niet in behandeling genomen.

Het product dient onbeschadigd, ongebruikt en in de originele verpakking teruggestuurd te worden. Wanneer het product door verdergaand gebruik in een slechtere staat verkeren, incompleet, niet in de originele verpakking zijn of met een beschadigde originele verpakking geretourneerd worden, vervalt het recht op de (volledige) aankoopbedrag.

Voor ruilen en retourneren gelden de volgende voorwaarden:

 • Retourneren of ruilen kan uitsluitend binnen 30 dagen.
 • Het product moet nieuw en ongebruikt zijn.
 • Het product moet onbeschadigd zijn.
 • Er is niet geprobeerd een eventueel gebrek te herstellen.
 • Het product moet in de originele verpakking zijn.
 • Uitsluitend producten gekocht bij EasyGO Benelux kunnen geruild en geretourneerd worden.

EasyGO Benelux vergoedt alle betalingen van de consument, exclusief eventuele leveringskosten door EasyGO Benelux in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 30 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. EasyGO Benelux gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. Nadat de retour in goede orde door EasyGO Benelux is ontvangen wordt het volledige aankoopbedrag binnen 3 dagen teruggestort.

De kosten voor het retour sturen zijn voor de consument z’n rekening. De consument is zelf verantwoordelijk voor beschadiging of verdwijning van het pakket tijdens het retourneren.

De verzendkosten en -risico’s van het terugsturen zijn voor rekening van de consument, tenzij het een retourzending betreft van een onjuist geleverd product. Bij een onjuist geleverd product zal EasyGO Benelux de gemaakte kosten voor het retour zenden achteraf aan de consument vergoeden.

Bestelling