Over ons

EasyGO Benelux is de specialist op het gebied van electric mobility. Wij hebben een ruim assortiment met bijzondere elektrische producten waaronder e-skateboards, e-motorbikes, e-steps en hoverboards. EasyGO Benelux is officiële dealer van verschillende vooraanstaande merken in de e-mobility industrie. Onze passie ligt in elektrische producten welke een unieke beleving geven en daarnaast bijdragen aan een groener milieu.

Wij snappen dat je een product wilt testen, begrijpen en onderhouden. Hiervoor heb je een betrouwbare partner nodig die de volledige kennis heeft over de producten die ze aanbieden.

Door een volledig pakket aan te bieden met producten en onderhoud ontzorgen wij jou totaal. Maar natuurlijk is dit je eigen keuze, je bent ons niets verplicht.

In onze showroom in Spijkenisse kan je terecht voor een demo, test of onderhoud. Je kan meteen wegrijden op jouw product naar keuze. We nemen graag de tijd voor je en zorgen dat je een gedegen advies krijgt. We willen er zeker van zijn dat je alle informatie hebt om een beslissing te nemen over jouw nieuwe vrijheid!

Online bestellen kan natuurlijk ook. Al onze producten zijn direct via de website te bestellen in ons webshop gedeelte. We bieden een breed scala aan betalingsmogelijkheden aan en levering is meestal binnen 1 dag.

Bestelling