PIET
23-09-2020

Eerlijke winkel voor eerlijke prijzen

Eerlijke winkel voor eerlijke prijzen. Goed advies en je wordt goed geholpen als je problemen hebt. Als je problemen hebt wordt je snel geholpen en wordt het snel opgelost.
Levertijd duurde iets langer dan wat op de site stond aangegeven.

Sander Vaasen
22-09-2020

Snelle service

Snelle service en zelfs nog de mogelijkheid om te ruilen tijdens het bestelproces, omdat ik niet in de gaten had dat het een pre-order was, dus met een langere wachttijd.

Yassine
22-09-2020

Ik ben heel blij met de service

Ik ben heel blij met de service top mensen en top kwaliteit alles ging heel soepel en ook heel aardig personeel echt als je probleem met hoeverboard kan beter bij hun terecht dan ga ik ook gerust met je reparatie treug naar huis .nogmaals bedankt voor de goeie service.

Rotterdam
21-09-2020

Super tevreden

Super tevreden over de fiets en ook een goede klantenservice zowel telefonisch als via de mail.

Verzending heeft even op zich laten wachten, staat aangegeven dat de fiets volgende dag geleverd word.

Heeft bij mij 2 dagen geduurd.

Milo Barnett
20-09-2020

Thanks guys!

I went to visit the store today despite not having an appointment, i was passing so thought i would try my luck. They were more than happy to show me round and gave me amazing advice. Such friendly guys and very knowledgable. May pop back this week to purchase an e-sport+. Thanks guys!

Linda
20-09-2020

De step rijd echt super!!!

De step rijd echt super!!!
Hij is licht in gewicht en rijdt lang op de accu
App wou bij mij niet installeren maar met hulp van de EasyGO is het gelukt
Dit bedrijf is echt super en doet er alles aan om je probleem op te lossen
Echt een aanrader en nogmaals dank aan de afzender

Giancarlo Cristea
18-09-2020

Great customer service!

Great customer service! The guys were amazing and very helpful. The shop is nice and has many scooters to choose from. Great shop! Thank you!

Phillip blokhuis
18-09-2020

Zeer goede en stevige step

Zeer goede en stevige step , 3 standen zodat je tot 15 of 30 Km per uur kan rijden . De batterij op stand 15 gaat zeker 30 km mee wat zeer interessant is , ven zeer blij met deze aankoop

Tanja
17-09-2020

snel aangekomen..

Heb voor de dochter een step gekocht???? snel aangekomen en makkelijk te doen, klantenvriendelijk ook top!!
Hebben de step nu bijna een jaar en gaat nog steeds alles super ???? kind is helemaal happy ermee
Prijs is ook top

jarno p
16-09-2020

Wij kochten 2 steps…

Wij kochten 2 steps. Wij hadden enkele vragen en kregen duidelijk advies waardoor ons team snel een beslissing kon maken. De steps werden zeer snel geleverd (2 dagen) de easygo es2 pro is een fantastische step. Maak U geen zorgen, dit bedrijf is top. Vriendelijk, efficiënt en correct. Onze volgende aankoop zal terug bij easygo zijn.

Moovway B3
16-09-2020

Fijn webwinkel

Fijn webwinkel, alles duidelijk aangegeven. Op tijd geleverd. Het zou alleen handig zijn geweest als in de handleiding ook stond wat alle signalen van de lampjes betekenen want daar zijn we nu nog niet helemaal achter.

max
16-09-2020

Besteld en de volgende dag al in huis.

Besteld en de volgende dag al in huis.
Deze e-step is een geweldige uitvinding en van goed kwaliteit. Ik ga er mee naar het werk en soms neem ik em ook mee de tram in. Makkelijk inklapbaar. Geen parkeerkosten en parkeerproblemen meer. Ik woon in een appartement dus moet de trap op. Ik klap de step heel makkelijk in en neem em mee naar binnen. De service is ook uitstekend. Ik had wat vragen en kreeg meteen duidelijk uitleg.

Dennis Pel
14-09-2020

Easygo x1-turbo Pre-order

Overzichtelijk aanbod op de site met duidelijke en (h-)eerlijke informatie. Heb na menig reviews te hebben bekeken gekozen voor de Easygo x1-turbo. En ook Easygo heb ik even online opgezocht aangaande hun score en kan alleen maar beamen dat ze de score waard zijn. ***** = 5 sterren 😉

Na telefonisch contact (met een super vriendelijk heer) kreeg ik de te verwachten besteldatum te horen en ook nog meer technische uitleg over de kickscooter.

Kan nauwelijks wachten op mijn levering 16 sept maar de verkoopservice is voor mij alvast een aanrader.

Bert Pardo
13-09-2020

Geweldige step

Geweldige step om in de zomeravonden lekker rond te ‘cruisen’. Easygo biedt op haar website een adequate en duidelijke omschrijving van de specificaties. Daarnaast heeft Easygo een super pre sale actie. De volgende step bestel ik ook bij Easygo.

Manuela Oviedo
13-09-2020

Topper

Geweldige prachtige step,rijd heerlijk makkelijk te bedienen…superrr is ie en service uitstekend!! Nemen de tijd voor elk uitleg en reageren snel!!

Kim Lochtenbergh
12-09-2020

beste prijs

Ik heb mijn e-step bij deze zaak gekocht en ben zeer tevreden. De website is duidelijk, ze hebben echt veel kennis en leggen je alles rustig uit. Ook heel fijn dat je een proefrit kan maken. Alles verliep soepel en ze hebben ook nog eens de beste prijs vergeleken met andere winkels.

Winston Lieveld
12-09-2020

Uitstekende service

Uitstekende service

Hartelijk dank aan het gehele Easygo team voor deze zeer aangename koopervaring.
Niet alleen vond ik bij jullie mijn x1 turbo aan de scherpste prijs
maar ik ben ook zeer onder de indruk van jullie fraaie en informatieve website.
Alles wat ik over deze E Step moest weten heb ik op jullie website terug gevonden.
Zelfs mijn meer gedetailleerde vragen over “vergelijking met andere E Step modellen op mijn verlanglijstje” en “verzending & levering” hebben jullie me vakkundig en objectief in een aangenaam telefoongesprek uitvoerig kunnen beantwoorden. Kortom, alles super en ik ben zeer tevreden !
Ik had deze step al veel eerder moeten kopen.

frederik meesters
11-09-2020

AANRADER

Wat een goed product , snelle levering en een klantenservice die snel en klantgericht is . Ze bleven altijd vriendelijk welke vraag ik ook had. Step binnen 5 min rijklaar gemaakt en meteen op weggereden. AANRADER

Kees Hermans
11-09-2020

De prijs / kwaliteit verhouding

Zaterdag heb ik deze step opgehaald, nadat ik een bestelling in de webshop had geplaatst. De step was bij aankomst netjes ingepakt. Ik heb er dit weekend gelijk op gereden en het rijd echt super! De prijs / kwaliteit verhouding is heel goed!

Giovanni Huiswoud
11-09-2020

goeie afhandeling

goed product goeie communicatie

Paula Manuhutu
11-09-2020

Super Electric Scooter

Ben vandaag langsgeweest voor een testrit op de EasyGO X1-TURBO. Super tevreden en heb de step gelijk gekocht. Ik ben vriendelijk geholpen. Service van EasyGo is heel goed.

van den eyde
10-09-2020

Aanrader

Snelle levering
Product volledig in overeenstemming
Zeer degelijke verpakking, geen enkele schade
Aanrader

mandy
10-09-2020

Niet op aan te merken

Prima afhandeling. Duidelijk verloop van het proces en de spullen zijn keurig bezorgd.

Mario van Vliet
09-09-2020

Geen step, sterke communicatie

Ik trachtte recent een EasyGO E-POWER+ aan te schaffen. Als student is dit een grote kost, dus enig opzoekingswerk ging hieraan vooraf. Ik kwam via alle bronnen van het internet bij Ea syGO terecht en omwille van positieve reviews en de daarbij horende positieve ervaringen + de mooie indruk van de site, besloot ik via hier te bestellen.

Ik bestelde mijn step (pre-order) op: 10 augustus
Oorspronkelijke levering: 10 september
Aanpassing op 9 september: 22 september

Ik besloot dan ook afgelopen week niet meer te wachten en deze bestelling te annuleren.

Ik moet het ze wel meegeven dat ze communicatief erg sterk zijn. Ik heb altijd eerlijke informatie gekregen. Gisteren werd dan ook mijn betaalt bedrag teruggestort.

Een dubbel gevoel dus.

Hi,

We vinden het jammer dat je minder tevreden bent over ons. Ik snap dat als jij je step op 10 aug besteld, dat levering van 22 september dan erg laat is. Voor ons ook erg vervelend dat de zending tot twee keer toe vertraagd is. Het is voor ons belangrijk dat we klanten altijd op de hoogte houden van de gang van zaken. We zijn dan ook blij dat je onze communicatie als positief hebt ervaren.

Jammer dat het deze keer niet gelukt is de bestelling volledig af te ronden, maar wij hopen dat wij je in de toekomst toch weer als klant mogen verwelkomen.

Met vriendelijke groet,
Team EasyGO Benelux

Henk van Iersel
09-09-2020

test rit

Vandaag langs geweest bij easygo in zuidland. erg vriendelijk ontvangen. Langskomen kan alleen op afspraak maar was verder geen probleem want ze konden op mijn gewenste tijdstip aanwezig zijn.

Ik heb de turbo en es2 uitgebreid getest. zijn beide leuke steps alleen gaf mij de actieradius de doorslag om voor de turbo te gaan.

Alle vragen worden kundig beantwoord. Ik raad dan ook iedereen aan om je step hier aan te kopen.

Jeroen Zwolle
09-09-2020

Blije kids

bestellen ging snel, eenvoudig en zonder problemen. vooraf even gebelt of de hoverboards op voorraad waren, zeer vriendelijk geholpen. hoverboard doen het heel goed, de kids zijn er dolblij mee.

Francisco Rubio
06-09-2020

after sales is top!

Ik heb een step ter reparatie aangeboden. Ik ben een paar dagen later gebeld met een oplossing en ‘s middags de step opgehaald. Helemaal tevreden met de service. Thx!

iwan Drunten
06-09-2020

ECO-FLYING F-501

Zeer snelle en vlotte levering. En op de kop toe is de ECO-FLYING F-501 een prachtig E-bike om mee te cruizen! Een echte headturner!!

F.M. uit Haarlem
06-09-2020

Top bedrijf

Top bedrijf, snelle levering en kwaliteit producten, en een perfecte after service sale, dit bedrijf is niet beroerd om je te helpen als je na de aankoop er niet uit komt, en neemd de tijd vor een uitleg, ik ben zeer tevreden, en zal zeker weer terug komen voor een andere betelling, met de vriendelijke groeten F.M. uit Haarlem

Gail Sharp
05-09-2020

Fabulous service regarding the…

Fabulous service regarding the purchase- bike suits my needs perfectly. I could have done with a bit better hand over tbh but the shop was very busy so I rode off and largely figured it out! When I called back with a query I was promised a call back to confirm which happened as promised. Can’t fault the experience other than perhaps a little more time needed at hand over.

Peter
04-09-2020

Vlotte website

Vlotte website, correcte uitleg, goede prijzen.
Extra vraag gesteld bij bestellen, binnen het uur feedback gekregen.
Top aanrader!

Geert Langezaal
04-09-2020

E-SPORT+

Dit is de beste elektrische scooter die er momenteel is.
Robuust, mooi, breed opstap, snelle remkracht, 25 km/u zelfs met mijn 110 kg !! Gewoonweg zalig om mee rond te toeren.
Deze topper gekocht bij EasyGO Benelux.
Uitmuntende uitleggen de manager , zeer sterke vakkennis , zeer goed service, dag nadien reeds geleverd , eenvoudig te installeren ( 4 vijsjes en de app ) ….. wat wil je nog meer.

Een super tevreden klant,

mvg
Geert

christina
03-09-2020

Tevreden klant!

Echt niet verwacht dat de levering binnen de 24u zou zijn, maar gisteren besteld in de namiddag, vanochted aan de deur! Echt een fijne step, snel, ik durf de sportstand nog niet meteen :), batterij gaat echt lang mee, app werkt perfect. enige wat ik beetje mis, is een slot, contactsleuteltje was leuk geweest. kan sluiten via app, maar verhindert niet het oppakken en meenemen.

kimmie
03-09-2020

snel chatten

Fijn dat je steeds kan chatten met personeel, en een antw meteem kam krijgen!!

D. Irawan
02-09-2020

Snel opgelost

3 maanden geleden een elektrische step gekocht waarvan, door nog onbekende redenen, het display opeens niet meer werkte. Hierdoor kon ik de step niet meer activeren. Na 1 mail met de melding hiervan, is dit heel vlot en netjes opgepakt en had ik binnen een week de step weer volledig gerepareerd terug. Heel tevreden met de geboden service en de communicatie!!

Klaas dekker
02-09-2020

Sneller dan BOL.com!

Klantenservice bij easygo is super en zelfs nog beter dan bij bol! Op al mijn vragen zeer snel en uitgebreid antwoord gekregen. Zijn op meerdere kanalen snel bereikbaar (telefoon, chat en mail).  Zeer fijne ervaring en voor mij geen ander! Ik heb mijn step afgehaald in Zuidland, daar ontvangen door een toffe gast die mij nog de nodige informatie gaf.  10 uit 10!

Ron Nederland
02-09-2020

E-POWER+

Ben vandaag bij easygo langs geweest om mijn E-POWER+ op te komen halen was even wachten erop maar zeker de moeite waard. Heb tot die tijd een leen step gehad de E-SPORT+ (kleine broertje) en daar was ik al zeer blij mee! Ben erg goed te woord gestaan en goed geholpen met mijn extra vragen. De step was al helemaal rijklaar voor me gemaakt. 
Kean - Hoogvliet
01-09-2020

tevreden

Goede prijs/kwaliteitsverhouding en bij telefonische vragen keurig en duidelijk te woord gestaan.
Johan Haarlem
31-08-2020

Fijn!!!

Vandaag naar Zuidland gereden om een stepje uit te proberen. We mochten alles uit proberen wat we wilden en zo lang als we wilden. Goede uitleg over de verschillen in types die ze verkochten en netjes gratis in elkaar gezet. Thuis gekomen zat er helaas geen complete oplader in de doos, teleurstelling natuurlijk, maar volgende ochtend gebeld en hebben ze m direct op de post gedaan! Heel blij met deze aankoop en netjes opgelost! ????????
Bart
31-08-2020

fijn

Wat fijn om mensen en een bedrijf te spreken die duidelijk zijn qua eventuele kosten en service verleent. De service is erop gericht om mij op een gemakkelijke manier zo effectief mogelijk te helpen heb ik het idee. Dankjewels!
Sebastiaan
30-08-2020

Top service!

Vandaag ben ik in de showroom geweest. En ik ben heel goed geholpen door de medewerkers. En heb veel informatie gekregen over de elektrische steppen. en mocht ook meerdere test ritten maken op verschillende steps. en uiteindelijk heb ik gekozen voor de Windgoo B3. ik raad iedereen aan om zijn bestelling hier te doen.

Julio Hernandez
29-08-2020

Prima

Prima ervaringen gehad. Men neemt alle tijd voor je vragen en je kan rustig wat rondjes maken. Wij hebben er twee easygo es2-pro steps gekocht.

Harry Hoogvliet
29-08-2020

Top bedrijf.

Top bedrijf. Leuke medewerkers die goede service bieden op het gebied van E-steps. Mochten van alles uitproberen en konden super snel terecht. Wij gingen met volle tevredenheid terug naar huis met onze nieuwe aanwinst de x1-turbo! Super step, rijdt snel en heeft een zeer goeie actieradius.

Mocht je iets willen proberen of aanschaffen, kies EasyGO!

erika van geresteijn
28-08-2020

supergoed

Wat een supergoed bedrijf Easy Go Benelux en erg goede service. Mijn zoon had een step met een fabrieksfout, foto’s en film gestuurd. Vervolgens de step teruggestuurd en ook vrij vlot reactie ontvangen, Hij krijgt een nieuwe step opgestuurd, hij kon er ook niets aan doen, maar ik vindt dat ze erg goed communiceren en ook goede service/garantie verlenen.

Bianca
28-08-2020

Hoi hoi Easy Go

Hoi hoi Easy Go,hierbij het beloofde review. Ik heb nu een paar weekjes de ES2-pro in huis, en moet zeggen dat het een verrijking is in me leven. Ik ben slecht ter been dus fietsen was voor mij geen optie. Nu ik een step hebt aangeschaft kan ik lekker naar buiten en rij ik elke dag me vaste rondje, bedankt voor het advies over het uitkiezen welke step het beste bij me zou passen. Jullie nemen de tijd voor vragen, zonder me bezwaard te voelen. Groetjes Bianca

Harry klerks
28-08-2020

Zeer goede service

Probleem gehad met step onmiddellijk antwoord en hersteld. De gekochte step voldoet aan de beschrijving in de aanbieding geen gefoeter met Km hij doet wat hij belooft

Annelies Teeling
26-08-2020

Zeer tevreden klant

Er waren wat mankementen met de step,door verkeerd gebruik van de step. Deze zijn snel en geheel kosteloos verholpen. Een hele goede service Ik zou Easygo zeker aanraden bij vrienden voor het kopen van een elektrische step, want deze service krijg je niet zo gauw

Ruben van Valderen
26-08-2020

X1-Turbo

Na lang te hebben gezocht naar een e-step ben ik bij EasyGO aan gekomen. De service is top, men is eerlijk naar de klant en geeft goed advies over hun producten. Ik ben uitgekomen op de EasyGO X1-TURBO, die heb ik hier ge-preordered. Via de klantenservice ben ik extra goed te woord gestaan door Sarah die veel verstand van zaken had. Ik kan niet wachten tot hij binnen is!

Bert Hardenberg
20-08-2020

E-tron

Vorige week 2x de e-tron besteld! Fijn dat deze 10 ich banden heeft waardoor deze erg comfortabel rijdt. Step heeft een krachtige motor en trek lekker snel op, de step is zeer degelijk en met kwaliteit onderdelen afwerkt. Vriendelijk geholpen met al mijn vragen. Opzoek naar een step? Koop deze hier!

Kenny De Keersmaecker
20-08-2020

EasyGO X1-TURBO

Ik heb sinds gisteren de step in het bezit na wat enige vertraging van de easy X1-Turbo. De step is makkelijk te monteren dus je kan er snel de baan mee op. Enig minpuntje is/was dat de remschijf bij het bewegen tegen het achterwijl schaafde, en moest het wat bijregelen achteraan. Ik heb al snel gemerkt dat het hard wegdek niet zo heel comfortabel rijden is. De app werkt ook zoals het hoort. Hopelijk beleef ik er veel plezier aan.

Jarno
19-08-2020

Top service!

Top service!
Step snel ontvangen en rijd geweldig!
Goed geholpen met al mijn vragen!

Joop Schiedam
18-08-2020

EASYGO is gewoon goed

hallo mijn naam is Joop
ik wil toch even zeggen dat is u klantenservice echt heel goed is
gewoon een email sturen en dat was al genoeg
gr.Joop.

Sam
16-08-2020

tevredenheid

Spullen gekocht naar volle tevredenheid, helaas na kort gebruik een klein defect.
werd met volle tevredenheid geholpen en de kleine reparatie werd als service uitgevoerd.

Ray
15-08-2020

Top

Toffe, enthousiaste gasten die ook nog ’s weten waar ze het over hebben.
Ik heb een zeer goede service mogen ontvangen.
Dit bedrijf is een aanrader waar ik zeker weer een keer naar toe ga.

Bert Hardenberg
14-08-2020

Easygo

Heb m’n nieuwe step besteld bij Easygo. Ik had nog een vraag over het product en kreeg heel snel antwoord op mijn vraag echt super .goede Service tegen een goede prijs top

Nathalie Krommenie
14-08-2020

Kan beter!

Slecht contact met de klantservice, maar het product is snel afgeleverd en het werkt goed!

EasyGO Benelux

Jammer dat u het zo heeft ervaren, excuses hiervoor. Wij hebben vanwege de coronavirus helaas niet meer de mogelijkheid om via alle kanalen de klantenservice als voorheen aan te bieden. Op dit moment zijn wij alleen bereikbaar via de e-mail. Alle e-mails worden op dit moment binnen 1 werkdag beantwoord.

Wij doen er alles aan om de klantenservice zo snel mogelijk weer als voorheen per telefoon, chat en whatsapp te kunnen aanbieden. Wij hopen dat u veel plezier heeft met uw aankoop!

Met vriendelijke groet, EasyGO-Benelux.com

Kim Lochtenbergh
13-08-2020

beste prijs

Ik heb mijn e-step bij deze zaak gekocht en ben zeer tevreden. De website is duidelijk, ze hebben echt veel kennis en leggen je alles rustig uit. Alles verliep soepel en ze hebben ook nog eens de beste prijs vergeleken met andere winkels.

Ronald Blok
13-08-2020

Windgoo B3

Afgelopen week 2x de Windgoo B3 besteld! Snel binnen gekregen! Vriendelijk geholpen! Erg leuk en voor iedereen aan te raden.

Tevreden..
07-08-2020

Kiddo

Op tijd geleverd netjes in verpakking. Makkelijk in elkaar te zetten. Tevreden met het product. Zoontje van 5 had het in een aantal minuten onder de knie.

Ronald Blok
03-08-2020

Goede ervaringen

Goede ervaringen al met EasyGO Benelux meerdere items bestelling vlot verzonden en netjes geleverd nu wacht op mijn x1-turbo die 8 aug zal worden geleverd.

Vito Carlo Garzone
02-08-2020

5 stars.

I’ve bought a EasyGO Es2-PRO. Price was the most convenient I’ve found on internet. Before placing the order I’ve requested some info by email and they have answered promptly. After the order I received immediately the invoice, then I contacted them again asking to add my fiscal code on it and they did it the same day. I’m waiting to receive the item and I hope ship and delivery will be good like pre-sale and after-sale support received. For now, 5 stars.

Michael Van Impe
31-07-2020

Goed geïnformeerd

Het was even zoeken om de beste e-step voor mezelf te vinden. Er is een overvloed aan aanbieders en modellen, maar relevante informatie is niet altijd beschikbaar. Na een gesprek met de mensen van EasyGO was ik goed geïnformeerd en wist ik perfect voor welk ik model van e-step ik zou kiezen. Ik ben zelf vrij groot van gestalte en dan is het toch handig om weten welke e-step het beste bij je past (letterlijk en figuurlijk). Super transparante informatie en dat geeft toch vertrouwen.

Said Hamite
31-07-2020

Easygo X1-turbo

Zeer snelle levering e-mails worden ook zeer snel beantwoord.
Geleverde product voldoet aan de beschrijving in dit geval gaat het om de X1 Turbo en de app werkt ook perfect. Momenteel zeer tevreden met de step maar de tijd zal het uitwijzen.

Michelle
30-07-2020

Awesome website

Awesome website, great customer service, very fast responses. Overall awesome!

Dino1346
30-07-2020

Es2-pro

OK hier is de test. Hij gaat lekker snel zelfs 31 km/h. Op middelstend haal ik met mijn 94kg 20 km en op sport stand met max snelheid 31km.
Batterij kon wat sterker vooral voor een step actieradius op de middelste stand is ongeveer 23km, hopelijk komt er later sterkere batterij uit bv. 8600mAh. Al met al heel leuk ding en cool led verlichting.

Hanne Nuyts
30-07-2020

ES2-PRO

Deze step is geweldig om naar het werk te gaan.
Deze beschikt over een bel en een goede motor zodat je zelfs bergop weinig kracht verliest. Kortom de beste step die er is voor een goede prijs. Bedankt mannen!

Federico Bomba
29-07-2020

Very good experience

I bought an electric scooter EasyGO x1-Turbo. The assistence was very quick and effective, the shipment on time and the scooter is great. Scooter is really fast and have a very good range. Very good experience with you guys

suptermauve JP
26-07-2020

service client de qualité

Bonjour en attende de la EasyGO X1-TURBO à ce jour je suis satisfait du service client et du choix qui est proposé ainsi que des tarifs très attractifs et un service client de qualité. Bien à vous

brenda pique
25-07-2020

Overall awesome!

Awesome website, great customer service, very fast responses, great scooter. Overall awesome!

Jules Blaak
21-07-2020

tot nu toe top!

Winkelpersoneel zeer klantvriendelijk. Ben goed geadviseerd en kan niet wachten om de step in gebruik te nemen.

Lucas
20-07-2020

Great

If you’re looking for an electric scooter, this shop is where to buy one. Nice prices, wide choice. I recommend it to everyone :

Musa
18-07-2020

purchased a x1-turbo

purchased a x1-turbo – ordering process was straightforward and communication was good thats why i bought the turbo. price was very competitive. i already recieved the x1-turbo and it is a very powerfull scooter and drives very smoothly and have a very nice design. 10 out 10!

jules baak - Barendrecht
18-07-2020

easygo

Het bestellen van de step ging prima op de website van EasyGO. Op de website stond een goed overzicht van verschillende steps. Dus weet je wat je wilt, kijk naar het overzicht en bestel de betreffende step.

Ik ben voor de X1 turbo gegaan, step rijd zeer goed heeft een goeie actieradius en is zeer scherp geprijsd waardoor ik al snel wist dat ik deze zou aanschaffen. Ik heb de step nu al een week in huis en ben er zeer blij mee!

Gert Wollaert
15-07-2020

vlotte levering

De verwachte verkeersknoop in en rond Antwerpen door wegenwerken in combinatie met de dure parkeertarieven deden mij beslissen om op zoek te gaan naar alternatieve manieren om mezelf te verplaatsen. De x1 turbo heeft vele troeven: vlot, compact, degelijk, milieuvriendelijk en ook wel cool. De 8.5 inch anti lek banden zorgen naast een beter comfort ook voor een veiligere, stabielere rit in vergelijking met andere modellen. Ik ga er ongetwijfeld veel plezier aan beleven. Bedankt Easygo, voor de prima service en de vlotte levering.

Familie Boeijen
15-07-2020

Duidelijke informatie

Het was even zoeken om de beste e-step voor mezelf te vinden. Er is een overvloed aan aanbieders en modellen, maar relevante informatie is niet altijd beschikbaar. Na een gesprek met de mensen van Easygo was ik goed geïnformeerd en wist ik perfect voor welk ik model van e-step ik zou kiezen. Ik ben zelf vrij groot van gestalte en dan is het toch handig om weten welke e-step het beste bij je past (letterlijk en figuurlijk). Super transparante informatie en dat geeft toch vertrouwen.

jakub tichy
11-07-2020

Great customer service!

Great customer service!
Lots of specs and clear overview with nice and easy website.
I ‘m very happy and even more excited. Personally recommend these guys – satisfied customer.

jeroen
09-07-2020

Super

Super geregeld en heldere afspraken.
Nu hopen dat ik veilige KM kan gaan maken.
Groetjes Jeroen

Victor huisman
01-07-2020

Heel blij met deze aankoop

Dinsdag 23 juni naar Zuidland gereden om een stepje uit te proberen. We mochten alles uit proberen wat we wilden en zo lang als we wilden. Goede uitleg over de verschillen in types die ze verkochten en netjes in elkaar gezet. Thuis gekomen zat er helaas geen complete oplader in de doos, teleurstelling natuurlijk, maar volgende ochtend gebeld en hebben ze m direct op de post gedaan! Heel blij met deze aankoop en netjes opgelost!

Ricardo Joels
29-06-2020

Preorder X1-TURBO

Vandaag de x1 turbo besteld met 50 euro extra korting 🙂 nu afwachten tot midden juli. website zeer duidelijk en klantenservice op meerdere kanalen eenvoudig te benaderen, top. Lijkt op bol alleen dan veel sneller !!! Mijn complimenten.

Lea
29-06-2020

Beste prijs

Beste prijs voor een complete step met 10.4ah batterij en 350w motor online, vlotte bestelling via de webshop. Nu nog hopen op een snelle levering. Merci Easygo!!

Klaas
29-06-2020

Snelle klantenservice

Goede prijs/kwaliteitsverhouding en bij telefonische vragen keurig en duidelijk te woord gestaan.

jamal
28-06-2020

Freego es8

Op vrijdag 26 juni ben ik in de showroom geweest. En ik ben heel goed geholpen door meerdere medewerkers. En heb veel informatie gekregen over de elektrische steppen. en mocht ook een test rit maken. en uiteindelijk heb ik gekozen voor de Freego es8. ik raad iedereen aan om zijn bestelling hier te doen.

Kelyy 2140
20-06-2020

Top product D-YUD 3+

Ik heb speciaal extra lang gewacht om hiervan een review van te schrijven. Ik ben hier super tevreden over, ik kan je alleen maar positieve pluspunten over vertellen! De app werkt ook goed. De banden moet je zelf wel nog laten bij pompen op 2,5 bar. Rijd super comfortabel en het zadel is goed aan de gewenste hoogte aan te passen. Hij rijd echt heerlijk & verschillende leuke standjes op het display in te stellen!
De oplader is Europees. Op mijn werk heeft iedereen een test ritje willen maken omdat iedereen hem geweldig vind!

javier
19-06-2020

Good support

“The delivery was fast, and the Customer Service gave me a right answer to a product issue”
wendy
19-06-2020

freego

Step gekocht om van het station naar werk te rijden, ongeveer 5km per dag. Ideaal nu ik deze step heb, hoef hem maar 2x per week op te laden. Makkelijk meenemen en was snel bezorgd

taly123
18-06-2020

Een echte aanrader

Ik ben zeer tevreden met mijn aankoop Freego es8. Ik heb die nu al 2 weken en ik gebruik die bijna elke dag. Batterij ga best wel lang mee en tot nu toe geen problemen gehad. Deze product is voor mij een echte aan rader. Alles in deze step maak het rijden gemakkelijk.

william
18-06-2020

Pre-order easygo x1-turbo

Purchased in Pre-order easygo x1-turbo.Quick and easy service to order a scooter and one of the cheapest I could find on the market with free delivery was no point looking around any more good service.

MITCH
16-06-2020

super geholpen

Helemaal super geholpen door de mannen. Leuk ook dat je kan proefrijden om even te proeven hoe de step rijd. Nu helemaal blij naar huis met het nieuwe aanwinst.

Jay
16-06-2020

Support is very responsive

Support is very responsive before the order and payment.
Now I’m just waiting for the ordered product to be shipped.
Let’s see how much it will take to arrive… In case I’ll modify the review 🙂

Cindy
14-06-2020

Perfecte service

Ontzettend tevreden over de aankoop van een step bij Easygo. Ondanks de Corona tijd een snelle levering en direct contact met de klantenservice. Volgende keer zeker weer bij easygo en iedereen aan te raden!

Alessio Ferrigno
12-06-2020

Great customer experience.

Great customer experience. The assistant helped me a lot via emails and I also saved €120 on my Freego es8 sport. Would definitely buy again

Enrico DG
12-06-2020

Good prices

First order with this shop; first impression very good: quick responses to my answers and very good prices! I order the freego es8

Salvatore Savino
10-06-2020

Nice website

I had a great review from a friend. On the easy go website I found an interesting economic offer on an electric scooter.
The purchase procedure is simple and I have received kind and fast assistance. I will make new purchase on easy go web site.

Michel braaksema Hoogvliet
10-06-2020

Top service!

Ik raad Easygo zeker aan. De producten zijn scherp geprijsd. Het bestel process verliep soepel, er zijn een hoop betaalmethodes beschikbaar!
Daarnaast wordt er snel geantwoord als er vragen zijn.
Kortom, bestel en geniet van je elektrisch voertuig!

Alain
10-06-2020

Snel

Het bestelde order werd keurig en goed ontvangen in België op 2 dagen … uitstekende service.

Richard Kronnen
09-06-2020

Leuke website!

Leuke website! Wanneer je nog een vraag hebt kan je ze makkelijk bereiken via verschillende kanalen.
Ik heb 2 keer contact opgenomen met de winkel en ben super goed geïnformeerd. Ben samen met easygo bij de freego es8 sport uitgekomen, ben zeer tevreden met de step.

Anoniem
08-06-2020

efficient service

Very good prices, but even better support from the customer care.
Real quick and efficient service.

John
08-06-2020

Snelle service

Mooie website met veel informatie. Hoverboard werd volgens afspraak geleverd. Na defect langs geweest in Zuidland en probleem is direct hersteld door vervangen onderdeel. Dat geeft vertrouwen!

Lana
05-06-2020

klantgericht

Vanochtend heb ik een zeer plezierig gesprek gehad met uw collega. Uw collega heeft mij zo goed geholpen met het verwerven van informatie betreft aankoop Freego es8-sport. Nogmaals bedankt voor uw service en klantgerichtheid.

mirjan
05-06-2020

mooie prijzen

Mooie en makkelijke website. Bestellen ging vlot en bestelling status email op tijd gekregen. De prijzen zijn extreem laag, heb nergens het goedkoper kunnen vinden. Top!

jeroen Drussen
05-06-2020

Betrouwbaar

In een andere shop heb ik een slechte ervaring opgelopen, ik was wat terughoudend om opnieuw een dure online bestelling te plaatsten. Ik heb de klantendienst dan maar gebeld en deze hebben me volledig om men gemak gesteld. Ze konden me onmiddellijk informatie verschaffen over het product. Goeie en bondige uitleg.
Ik kijk al uit naar de levering!!

M K
04-06-2020

behulpzaam en vriendelijk

Ik heb tweemaal producten gekocht via de website.
Erg tevreden ben ik met de producten én bedrijf informatie opgevraagd en helder antwoord gekregen en uiterst behulpzaam en vriendelijk!
Freego 8,5inch elektrische step gekocht!

professioneel met hun product!!!

Alissa Bolt
04-06-2020

Freego

Easygo-benelux.com is een mooie, duidelijke en overzichtelijke website.
Je krijgt meteen alle juiste informatie te zien die bij het product hoort. Goede en snelle service!!!

Bart Den Haag
03-06-2020

Supersnelle service

Supersnelle service en uitleg over mijn aankoop freego es8. Kreeg alle gelegenheid om alles uit te proberen, te vergelijken en werd meteen van de juiste adviezen voorzien. Well done en een aanrader voor een komende nieuwe aankoop.

Dries van der Steen
03-06-2020

Geweldige service!

Op 27 mei 2020 ben ik naar de showroom gegaan van Easygo in Zuidland. Ik was op zoek naar een vervoersmiddel voor de fun om de mooie zomerdagen mee door te komen. Alleen ik wist nog niet precies wat. Zeer vriendelijk werd ik door het personeel geholpen en ik mocht alles wat er stond uittesten. Ook geen testritje van 1 minuut maar echt zolang als ik maar wilde. Zodoende heb ik zeer ruim de tijd genomen om alles te testen.

Uiteindelijk ben ik voor de Freego es8 sport gegaan, super fijne elektrische step erg snel, mooi design, trekt rap op en heeft een mooie App met veel instelmogelijkheden. Erg handig dat je via de App de scooter simpel met 1 klik op de knop helemaal volledig kan checken op mogelijke fouten. En erg belangrijk de scherpe prijs!

Kortom: vriendelijk personeel, nemen alle tijd voor je, hebben verstand van zaken, echt een aanrader!

Michel Jansen - Apeldoorn
02-06-2020

EASYGO

Topwinkel. Zeer snelle verzending én de laagste prijs binnen Nederland. Ik ben blij met de aankoop van de Freego elektrische step via EASYGO.

Arthur
02-06-2020

TOP STEP!

Ik heb op een vlotte en gemakkelijke manier de Freego ES8-Sport kunnen bestellen. Mijn collega had deze ook besteld en was er zeer tevreden van. Ik heb dus niet getwijfeld tussen de ruime keuze dat jullie welke step ik ging nemen.

Rashid
02-06-2020

Snel in huis!

Top service !!! Zeer goed geholpen en mijn bestelling in perfecte staat ontvangen. Bedankt.
Sterk aanbevolen

Patrick Cameroni
26-05-2020

Very good experience

Very good experience, nice products, prompt assistance and customer-oriented approach!

Peter Berkhout - Haarlem
25-05-2020

Gastvrij

Wij zijn zeer gastvrij ontvangen en goed geïnformeerd over de verschillende electrische steps. Na een aantal proefritjes gekozen voor de Easygo x1 pro, vanwege goede accu, krachtige motor, anti lek banden en vriendelijke prijs.

Jackie
25-05-2020

Top service

Top service lang gezocht maar deze site had me overtuigd en actie op de prijs heel mooi meegenomen. Ik heb de x1 pro aangeschaft op advies van de medewerkers van easygo. Step voldoet boven mijn verwachting. Bedankt!

Martin Smeets
24-05-2020

overzichtelijke site

Mooi overzichtelijke site met scherpe prijzen.
Duidelijke info en contactgegevens.
Telefonisch alle vragen beantwoord gekregen…
Shop with confidence at EasyGO Benelux!!

Michiel van Zanten
23-05-2020

Aanrader!

3 weken geleden langs geweest en 2 x X1-PRO’s aangeschaft. Echt een super step! te gek! goed geholpen in Zuidland, erg klant vriendelijk, fijn dat ze ter plekke repareren als dat nodig is. Erg goede prijs. Aanrader!

Den Haag
22-05-2020

Fijne vervoersmiddel

Ik moest altijd met de trein naar mijn werk maar door het corona virus is gaan kijken naar alternatieven. Zo ben ik me es gaan verdiepen in steps. Na lang twijfelen en advies van Sarah ben ik voor de X1-PRO gegaan. Ik heb geen moment spijt ervan heerlijk toeren door me wijkie heen. En nog beter de trein is verleden tijd ! Thanks groetjes

Dimitry Beliaev
20-05-2020

Windgoo B3

Geweldige klantenservice , Super step! Ik heb een aantal keer contact genomen en heel tevreden met service. Windgoo is ideaal voor ons.

Giovanni Sukul
19-05-2020

geweldige klantenservice

EasyGO heeft een geweldige klantenservice, professioneel en efficiënt, ik vond de website bij toeval en ik ben tevreden dat ik hem heb gevonden, ik raad ten zeerste aan om bij deze winkel te kopen 🙂

Sofie Hillegom
18-05-2020

EasyGO X1-PRO

De EasyGO X1-PRO is perfect voor gebruik in de stad en is naast de m365 scooter van Xiaomi een veel betere scooter. De hoge topsnelheid, acceleratie en bereik zijn zeker een troef. Verder is het design één van de betere onder de e-scooters.

Kristine Blom
18-05-2020

Fijne zaak.

Fijne zaak. Goede persoonlijke hulp en als er iets is dan wordt je snel en vriendelijk geholpen. De moeite waard om voor deze aanbieder te gaan mocht je twijfelen tussen alle andere aanbieders.

Feay van Vliet
17-05-2020

Top service

Mijn zoon wilde graag een elektrische step. Na veel research doen ben ik uitgekomen op de X1PRO. Hij heeft hem nu een weekje in zijn bezit en hij is een dolgelukkig kind. Hij is heel de dag op pad met zijn step. Hij rijd goed, trekt goed op en maakt er een lange afstand mee. Top steppie.. Nogmaals bedankt voor de service ik ben wel 10 keer terug geweest in de chat met 1001 vragen hihi. Bedankt voor alles.
Groetjes Feay en Max van Vliet.

piet
16-05-2020

Extra korting easygo x1-pro

Ik heb dit gekocht zodat mijn moeder toch nog haar boodschappen alleen kan doen.
Ze vindt het een heel goed middel en heeft geen problemen om het te besturen.

Mirelle
16-05-2020

X1-pro

Hebben er al 1 eerder gekocht  en gaan er nu weer 1 kopen, want het bevalt super.  De Easygo x1-pro rijdt super fijn en ziet er mooi uit.

Pluspunten:

Actieradius

Anti lek banden

Krachtige motor

Mooie App

Nico
14-05-2020

Sport

De step ziet er fantastisch uit en met een bereik van 50km moet ik me geen zorgen maken over een platte batterij.

Mirko de Vos
13-05-2020

Super geholpen

Super geholpen voor de aanschaf van mijn elektrische step. Prima bereikbaarheid, prima advies en prima prijs! Een aanrader.

Arjuna Klees
13-05-2020

????

????

Tom Gerits
12-05-2020

Super tevreden

Vorige week een elektrische step gekocht ES2-PRO. Super tevreden met de prijs, levertijd en service! Thanks EasyGO!

Mark Dewing
08-05-2020

Great service

Great service nothing is to much of a problem very helpful great service will definitely be using them again brilliant ????????????????

Koen Dockx
06-05-2020

Top product!

Ik klant bij EAsyGO.. De ES2-PRO  is de step.. Reeds 1 gekocht en nu 2 extra besteld.. (voor vrienden).. Sorry dat ik nog geen foto heb van deze step.. Deze step is perfect , echt waar.. En die snelheid keuze en de afstand die je kan doen is 100 % in orde … De groeten van Koen Dockx uit Boom (tegen Antwerpen)…

Veronique Sabbe
05-05-2020

Zeer betrouwbaar

Heel snelle levering helpen je heel goed zowel per chat of aan de telefoon wij zijn heel tevreden step rijd heel goed. Meer dan 5 sterren waard

Jarl Berkers
01-05-2020

Service….dik in orde.

Ik had step binnengekregen, binnen 24u al kapot. Balen, gebeld met EasyGo.
Via tel contact, mail en what’s app klacht kenbaar gemaakt. En…. netjes opgelost.
Kunnen genoeg andere bedrijven een voorbeeld aan nemen qua echte service gerichtheid. Dit bedrijf prima aan te bevelen.

Aline Van Wijngaarden
30-04-2020

Top service

Wij zijn zeer tevreden over easy-go benelux. Dit bedrijf is betrouwbaar, zeer goed bereikbaar. Ze geven snelle reactie op vragen via mail. Denken mee in oplossingen zoeken. Geven duidelijke en eerlijke info. Kan iedereen easy-go benelux aanraden.

Jeroen
29-04-2020

Super service!

Ik moet zeggen de service is zeer snel en correct! Ik had mijn step verstuurd voor reparatie. Step is snel gerepareerd en ook nog eens helemaal schoongemaakt voordat die weer mij kant op kwam! Mijn nieuwe step zal ik hier ook zeker halen! nogmaals bedankt mannen.

Sofia Ramautar
29-04-2020

Michel is top!

Special thanks to Michel!
Wij hebben een elektrische step gekocht maar deed het ineens niet meer. Bleek niets aan de hand te zijn ermee maar helemaal leeg. Bij het ophalen van de step zijn wij de oplader vergeten Michel was zo vrij hiervoor te regelen dat het bij ons terecht kwam!
Michel bedankt nogmaals!

Aditya Lutfi
26-04-2020

5 Star

This is my second order and iam very happy with the company, very fast response and super friendly. Thank you again…5 ???? plus…

IT Solutions BV.
26-04-2020

Snelle gerichte service

Wij zijn geintreseerd om onze mensen op de step rond te laten rijden.
Na veel zoeken zijn we uitgekomen bij EasyGO Benelux.

Wij hebben op voorhand een hoop vragen gesteld omtrent deze step
“EasyGO ES2-PRO”. Alle vragen zijn voor ons vlot beantwoord.

Het makkelijk in contact komen met EasyGO en de snelle reactie op de vragen hebben ons overtuigd om de eerste step aan te schaffen.

Nils
25-04-2020

Super snel

Ik heb de ES2 donderdag besteld en is maandag binnen gekomen dus de levering is goed. Voor dat je gaat rijden moet je hem helemaal opladen. Het gaat erg hard. Je kan er zo 30 km/h mee rijden. Hij gaat ook lekker lang mee: ongeveer 28 kilometer ver. Zeer tevreden

janice
23-04-2020

Es2-pro geweldig!

Geweldige step om in de zomeravonden lekker rond te ‘cruisen’. Easygo biedt op haar website een adequate en duidelijke omschrijving van de specificaties. Daarnaast heeft Easygo een super korting. De volgende step bestel ik ook bij Easygo.

Sture Thörnvik
21-04-2020

fast!

Best offer and swift ordering process. Fast confirmation and info to e-mail. Orderd only one day ago so not yet received the scooter Es2pro

Sven
20-04-2020

Goede service

Goede service, duidelijke uitleg en zeer behulpzaam. Degelijke prijzen. Zeker en vast een aanrader. Niks op aan te merken!

max verhaagen
12-04-2020

Goede shop

Laatst een ES2 gekocht bij Easygo, goede uitleg gehad.
Daarna op meerdere modellen proefgereden.
Maar wij vonden de Es2 het lekkerst rijden.
Goede shop.

Daniël
12-04-2020

Erg goed

Helpen erg goed. Erg tevreden over de snelheid van hulp en reparatiesnelheid.
Vriendelijke groet, Daniël

Jolanda Van Der Weel
09-04-2020

Mooie duidelijke site

Deze morgen een ES2 step voor mijn man zijn verjaardag gekochte via de site. Een duidelijke en overzichtelijke site waar alles goed uitgelegd wordt! Je wordt bijna net zo als in een echte winkel behandeld. Je kunt er met al je vragen terecht in de chat!

Dimitri Baert
08-04-2020

goede service

De zoon wilde een nieuwe step en daarmee ben ik een beetje opzoekingswerk gaan doen en ben ik bij Easygo ten rade gegaan en wij hebben hier de perfecte step gevonden met een zeer mooi overzicht van wat de markt ons aanbied, bedankt alvast voor de goede service

Irene - Haarlem
05-04-2020

Es2

Vandaag langs geweest bij easygo benelux. Wilde eerst graag de  scooter testen voor ik deze ging aanschaffen, dit was geen probleem kon meteen langskomen. heb de scooter uitgebreid te plaatse getest en al mijn vragen werden duidelijk beantwoord. Service is hier snel en klantgericht. Heb de es2 aangeschaft en ben er super blij mee!!!

NickyJam
03-04-2020

Easygo es2-pro

Een echte luxe gaat goed vooruit en is echt iets dat je moet halen zag er in Antwerpen rijden heb er mij een gekocht geen moment spijt van service is zeer klantgericht

<<<-->>>
02-04-2020

ES2

Highly recommended. EasyGO had the best price I could find online, responded to my questions within a few minutes. Overall an extremely professional and trustworthy store. I have the ES2 PRO, very nice scooter!

Bert van Leeuwen
31-03-2020

Phaewo X10

Mooi stepje. Batterij indicator zeer onnauwkeurig. Ben aan het monitoren wat het bereik is van de step in stand 15KM.

Ga vaak samen met de hond een stukje rijden. De hond vind het mooi om er langs te rennen.

steve
31-03-2020

Good looking

Look professional.. Fast and serious.
Web site good designed
Rich catalog, high-quality product!!!

Anton
29-03-2020

ES2 PRO top aankoop!

Batterij gaat super lang mee! Gaat zeker 7 -8 dagen mee als je op de middelste stand rijdt met een dagelijkse afstand van ongeveer 3km. Opladen is ook super snel ongeveer drie tot vier. Banden zijn super stevig en hebben en zijn volledig van rubber! Absorberen heel goed putjes en oneffenheden. Gemakkelijk op te plooien en weegt ongeveer 16kg. Niet super licht maar ook niet super zwaar. De step kan ook verbonden worden met een bluetooth app waar je de cruise controle kan aan of uitzetten en allerlei andere dingen. De step heeft ook super felle voor en achterlichten. De step heeft ook twee soorten remmen! De eerste is een voorrem die best kan gebruikt worden bij tragere snelheden en de schijfrem die vanachter remt die altijd kan gebruikt worden en minder gevaarlijk is dan alleen maar de voorste rem te gebruiken. Ik gebruik altijd alleen maar de achterste rem. Als je ook de versneller loslaat, vertraagt de step gelijkmatig en hoef je later ook minder hard te remmen. Step heeft ook een mooie unieke blauwe led-onderkant.

Piet
25-03-2020

Snelle service

Echt een top bedrijf goede service en mooie producten en snelle reactie. Super vriendelijk geholpen aan de telefoon, product binnen 24 uur in huis.

Steef Water
24-03-2020

Customerservice

Gisteren een ES2 gekocht, superapparaat.
Wat misschien nog wel beter is dat deze heren het verschil maken in customerserice, eerlijk advies en altijd hele snelle hulp bij vragen.
Staaltje Customerservice van de bovenste plank, klasse heren

Voor een ieder aan te raden

Lardo Viands
21-03-2020

Nice Website

The Easygo team have been very efficient with the order that I placed, and have responded very quickly to my enquiries. Very happy with the service. I will definitely come back and for sure recommend to friends and family. Website is very easy and purchase process clear and safe. Looking forward to the wind in my hair on my new e-scooter.

Bruce
16-03-2020

Great!

Shopping on Easygo was a very pleasant and relaxing experience. All the information is very clear. They also have many goods that are not available elsewhere. There are many options for payment methods and customer service is quick and clear. Looking forward to the arrival of the purchased electric scooter:-)

Celine van der Wouden
13-03-2020

Gratis levering!

Goede service op afstand. Ook de gratis levering is mooi meegenomen. Puik!

Charlotte Baptista
09-03-2020

Lekker rollen

Heb de X-1 Max gekocht na een testritje. Via de app heb ik deze op direct starten gezet en kan ik zonder afzetten wegrijden, ideaal als je moeilijk te been bent. Mijn man ging voor de Sport E, een geveerde krachtpatser met veel uithoudingsvermogen en veel voetruimte.Een groot pluspunt is dat EASYGO via meerdere kanalen bereikbaar is en je snel antwoord krijgt op al je vragen.

Carlo Philips
08-03-2020

super klantgericht

Zojuist mijn eassygo E-Sport besteld bij Easygo benelux!
Wat een service… snel, correct en heel duidelijk. Je voelt dat deze webwinkel heel klantgericht tewerk gaat! Dat heb ik graag. Dit was ook de reden om bij Easygo te bestellen en niet ergens online op één of andere verkoopsite.

J. Henderson
06-03-2020

Friendly

Very friendly and personal service and good price too. I needed help with the payment and it was fixed within 5 minutes.

Kevin Jorrisen
04-03-2020

Simpel

Zeer gemakkelijke en overzichtelijke website.
Zeer gebruiksvriendelijk. Goeie klantenservice

jori faber
03-03-2020

Topwinkel

Topwinkel. Zeer snelle verzending én de laagste prijs binnen Nederland. Ik ben blij met de aankoop van mijn elektrische step via easygo.

Yil Rotterdam
01-03-2020

TOP

“Echt een top bedrijf goede service en mooie producten en snelle reactie.”

Peter Faraoanu
01-03-2020

Friendly customer service

Good bargain with free shipping. Friendly and expert customer service. Simple, straight forward purchasing process. Will use EasyGO Benelux in the future too.

Arthur Heibloem
28-02-2020

Step easygo esport+

Zeer mooie step goede afwerking met licht en schijfrem Erg tevreden mee

Killian VdV
27-02-2020

Goed product met uitstekende service.

Mijn step opgehaald want ik wilde eerst testen. Is allemaal perfect gegaan. Erg behulpzaam personeel met kennis van het product. Achteraf nog snel en goed geholpen met kleine vragen.

Kortom, aanrader!!

Neeltje Klunder
27-02-2020

Step sport

Ik had even hulp nodig omdat ik niet wist welke elektrische step ik nodig had. Met de juiste uitleg was dat al heel snel duidelijk en was deze besteld. Super blij met al deze informatie. Nu in mijn bezit een elektrische step sport. Iedereen super bedankt voor de juiste info en de zeer snelle levering. Het was heel makkelijk om hem in elkaar te zetten. Ben echt heel blij met deze geweldige service. Toppers bedankt

Arie
25-02-2020

Mooie webshop

Alles super snel en eenvoudig kunnen bestellen. Alles binnen 1 dag netjes in huis ontvangen. bedankt

Kees van der Spek
21-02-2020

Review

Top service, step voor m’n zoon gekocht. Was binnen 1 dag al in huis

Om het even kort samen te vatten: Top-service van een top-winkel met top-producten!

Ik ben zeer tevreden van mijn aankoop. Overzichtelijke website, heel gemakkelijk een telefoonnummer of e-mail kunnen vinden om te communiceren. De verkopers (ik heb met 2 verschillende gesproken) waren elke keer zeer vriendelijk en behulpzaam. Wat ik belangrijk vond, is dat er geen “verkooppraatje” werd gemaakt. Beide verkopers boden het product (easygo x1-max) aan zoals het was. Ze gingen niets verbloemen. Ik ben echt tevreden van de service en plan in de toekomst zeker nog een aankoop te doen daar.

Gani Celik
20-02-2020

Snelle service

Easygo heeft naast snelle levering ook goede snelle service.
Band van mijn step was stuk. Ik heb ze mail gestuurd en kreeg snel reactie dat ik het kon terug sturen en nieuwe zou krijgen.
Week later heb ik de step verzonden. Week later kreeg ik mijn step.

Bedankt voor de snelle service mannen.

Rolf
19-02-2020

Esport veel sneller geleverd dan verwacht!

Hallo, Ik heb gisteren al mijn e-step ontvangen. Ben zeer tevreden over de snelle levering. De sport voldoet tot nu toe aan al mijn verwachtingen. webwinkel is fijn en de klantenservice is top, zeer snelle reacties op al mijn vragen. Mijn volgende aankoop zal ik dan ook hier doen.

Dennis
18-02-2020

Top Kwaliteit!

Nu al mijn E-Sport ontvangen!!! Ik ging ervan uit dat die pas eind febr geleverd zou worden maar heb de scooter vandaag al mogen ontvangen.  De scooter was in 5 minuten al afgemonteerd. Je ziet meteen dat de scooter van zeer grote kwaliteit is. Heb al met veel plezier een heel stuk gereden de vering is super goed en comfortabel. De step haalt uit de wind daadwerkelijk 30km/uur. Was in het begin benieuwd of dit wel een goede aankoop zou zijn  want kon het merk niet? maar die twijfel is nu volledig weg. Ik heb al veel op vakantie op een scooter gereden maar deze rijdt echt super. De webwinkel verdient ook een groot compliment al mijn vragen zijn geduldig beantwoord in de chat en nemen echt de tijd voor je. Ik geef een dikke 10!!! Bedankt

Marc Deblock
18-02-2020

Perfecte levering!

Zopas kwam mijne nieuwe E-sport step toe. Levering was voorzien voor 1maart dus superblij dat ik hem meer dan een week vroeger heb!
Batterij opladen, app downloaden en dan uittesten.
De kwaliteit ziet en voelt er in ieder geval al heel goed uit.
Thanks!

Brian - Den Haag
17-02-2020

ESPORT

YES! Begin februari met een leuke korting de SPORT besteld , vandaag gewoon een mail gekregen dat hij vandaag is verzonden !! Lekker hoor ging er vanuit dat de step er pas eind februari zou zijn! Kan niet wachten morgen ! Goede service greetz

Sabina .G
16-02-2020

Perfect voor in de stad

Step vrijdag ontvangen, snel! Duidelijke instructies, tips en advies.

Sinds ik deze step in huis heb, is het mijn nummer 1 vervoersmiddel voor korte afstanden in de stad. De vragen die ik had zijn via de chat goed beantwoord. Levering was prima zoals beloofd.

Ik raad Easygo-benelux.com ten zeerste aan.

Eva Veldhoven
16-02-2020

Top kwaliteit x1 max

Ontzettende fijne en snelle step. Makkelijk om te gebruiken en handig mee te nemen in de trein. Fijn bedrijf/webshop, erg goed geholpen met de keus van mijn step.

+ accu gaat lang mee
+ krachtige motor (Weeg ruim 110kilo en ga nog steeds met gemak 25km/u)
+ mooi design

Brenda
13-02-2020

Super blij met mijn aankoop

Hoi hoi EasyGo, heb nu een kleine week de ES2 in bezit en ben er erg gelukkig mee! Ik gebruik hem graag om naar mijn werk te rijden wat ik normaal met mijn fiets deed. Hij rijd snel comfortabel en vind het ledlicht aan de zijkant super tof ! Heb er ook de fluoriserende banden bij besteld en ik ben goed zichtbaar savonds op de weg. Ik ben net een kermis attractie hihi! Nou bedankt voor de fijne service en zal jullie zeker aanraden!! Groetjes Jennifer uit Breda

Albert Walsh
10-02-2020

Very Good Shop

Easy and Good communication. Very Good shopp, i recommend everybody to buy from this shop. Best price, good scooters and Free shipping.

Guilherme Meireles
06-02-2020

Nice electric scooter

I bought an electric scooter for my daughter and arrived on time without any issues. Build quality seems good. She spent the last 8 weeks moving around on it non stop and it’s still working without issues so far.

MalaikaB - SInt-Katelijne-Waver
05-02-2020

Praktisch hulpmiddel voor lokale verplaatsingen

Fijne elektrische step met goede maat volle wielen. Zelfs met een persoon van meer dan 100 kg kan deze step nog 21 a 23 km per uur aan op een licht oneffen weg met zijwind. Zelf gebruikte ik hem vooral na medische ingreep om met de honden op een zacht tempo er op uit te kunnen, de magnetische schijfrem werkt prima, het met 1 vinger aandrijven is wel praktisch en voor mij, en vooral de beweging van de vierpoters was het een super uitkomst. Gewoon goed opletten aan stoepranden en goten etc, van op tijd te minderen en waar nodig even af te stappen. Super step voor mensen dat het gewoon als hulp over korte afstand willen gebruiken.

Bart Kastermans
05-02-2020

Levering ging mis

Helaas ging er iets mis met een levering. Maar daarna is alles super behulpzaam en klantgericht opgelost.

Kato Peeters
03-02-2020

Topproduct, topservice

Ik kocht de Easygo ES2-pro. Een zwaardere step, omdat ik zelf ook niet van de lichtste ben. Gebruik hem als vervoersmiddel tussen bus/trein en stage.
De eerste dagen verliep het wat moeilijker. Ik had moeite met hem open te klappen of wist bij het monteren eerst niet waar alles thuis hoorde. De geweldige klantenservice van EasyGo stond altijd klaar om me zo goed mogelijk uit de nood te helpen!
Wat ben ik blij dat ik hen kon contacteren wanneer mijn twee linkerhanden het niet zagen.
Tips voor andere gebruikers: de eerste keren dat je hem uitklapt goed stevig doorduwen, inklappen is ook wat stroef maar gaat na een keer of 3 een pak beter en zeer soepel.
Om hem op te laden haal je een rubbertje weg rechts onder de step, tegen het voorwiel.

Ben zelf geen handige harry dus dat waren de dingen die ik niet meteen beet had.

Verder, een geweldig product voor een zeer faire prijs! Ik ben fan!

Mika
01-02-2020

Top

Perfecte service en super producten.zeer kwalitatief

Bianca
31-01-2020

Fijne webwinkel

Hoi hoi Easy Go,hierbij het beloofde review. Ik heb nu een paar weekjes de ES2-pro in huis, en moet zeggen dat het een verrijking is in me leven. Ik ben slecht ter been dus fietsen was voor mij geen optie. Nu ik een step hebt aangeschaft kan ik lekker naar buiten en rij ik elke dag me vaste rondje, bedankt voor het advies over het uitkiezen welke step het beste bij me zou passen. Jullie nemen de tijd voor vragen, zonder me bezwaard te voelen. Groetjes Bianca

Mark
30-01-2020

Lekker snel!

Ik heb de es2 aangeschaft en moet zeggen ben er erg blij mee. Je merkt echt dat er een goeie krachtige motor inzit. Als de step volledig is opgeladen gaat de step 30km per uur lekker snel. De es2 voelt ook echt degelijk aan en ziet er erg mooi uit vindt ik dan :-). De 3 rijstanden zijn ideal want ik laat me zoontje (12) ook erop rijden op stand 1 zo’n 15km per uur. Actieradius is bij mij zo’n 20km maar dan rij ik wel heel de tijd op stand 1. De klantenservice is hier top ben erg goed geholpen en geadviseerd live chat is super handig. Mijn volgende e scooter zal ik ook hier aanschaffen. Nogmaals bedankt Michel

Sam
27-01-2020

Niets te klagen

Goede site. Ik had hulp nodig met kiezen, maar was ongeduldig en koos daarom voordat ik antwoord op mijn vragen had. Toen de bestelling gemaakt was, werd ik gebeld door een van de medewerkers om alsnog mijn vragen beantwoord te krijgen. Ook vertelde hij me over de vertraging vanwege feestdagen. Heel netjes.

Anoniem
27-01-2020

edrive

Eindelijk een betaalbare step. Ik heb hier voor gespaard en voor dit bedrag met de winteractie eindelijk mijn step kunnen kopen. Lijkt op de Xiaomi M365 maar heeft kleine andere details. Display is beter, net als het voorlicht. Rijdt verder erg goed en snelheid 25km per uur. Aanrader.

Rik
26-01-2020

Excellent EVERYTHING

Super Helpful.
Super Service.
Super Friendly.
I’m Very Happy To Fully Recommend.

Many Thanks 26
Rik ………..

Joos Fien
24-01-2020

ES2-PRO

Hoi, na lang twijfelen tussen verschillende steps ben ik voor de ES2 pro gegaan. Wat een prettige step om op te rijden, leuk dat hij aan de zijkanten led licht heeft. Verder werkt de app prima en rijd hij ontzettend comfortabel. Ik ben niet de lichtste weeg 100 kg, maar hij trekt me makkelijk mee. Top aankoop

Neeltje Eindhoven
21-01-2020

Fijne service en step

Ik heb hier een paar dagen terug een step besteld
Ben er zeer content mee. Rijd erg lekker en is echt me vervoersmiddel geworden. Complimenten voor de mensen die hier achter zitten. Geven je snel antwoord en zijn zeer vriendelijk! Groet

Iris Jagt - Haarlem
18-01-2020

Juiste service

2 bestellingen gedaan , helaas alles moeten retourneren. telefonisch vragen gesteld over retourneren. keurig te woord gestaan , alle informatie bij bestellen en retourneren superduidelijk en vriendelijk. en mn geld supersnel terug gestort.

Adi Hamma
16-01-2020

Uitstekende Customer service

Uitstekende Customer service! Snel en heel klantvriendelijk. Ik kom uit België en de medewerkers hebben me écht een uitstekende klantenervaring gegeven! Top doe zo verder!

Edwin van Est
15-01-2020

Tevreden klant

???????? Meteen na bestellen kreeg ik bericht dat het al verzonden was, razend snel super service, en zeer tevreden over besteld product

Tommy
14-01-2020

App verbinden?

Vandaag mijn es2-pro ontvangen, heel mooi ding kon alleen niet verbinden met de App, meteen naar de website van easygo en in de chat mijn probleem voor gelegd waar ik meteen duidelijk en snel te hulp werd gestaan, probleem binnen 5min opgelost! Fijn dat als er iets is je meteen in de chat zonder te wachten wordt geholpen. Ik ga nu uitvoerig de es2 uit proberen en ga hier later nog wat van laten weten. Easygo bedankt voor de zeer snelle service. Super!!!

Leon Broeke
13-01-2020

Snel!!

Een echte luxe gaat goed snel vooruit en is echt iets dat je moet halen zag er in Antwerpen rijden heb er mij een gekocht geen moment spijt van

Mick Brussel
13-01-2020

Heel leuke step

Heel leuke step! Deze step had ik nog nergens gezien en ik was wel nieuwsgierig naar dit model, ziet er mooi degelijk uit en heeft een super goeie batterij.
De eerste keer dat ik er mee reed, ben ik er op slag verliefd op geworden. De 8.5 inch banden rijden inderdaad heel zacht en het is reeds na 4 uur volledig opgeladen. Wat een model!!! Ik ben sterk aan het overwegen om nog een tweede te kopen om cadeau te geven aan mijn vriendin. Service is top! Ben zeer goed geadviseerd door Michel, bedankt nog!!!

  • met deze banden rijd je super goed
  • maar 4 uur om volledig op te laden
Marcel Konings
11-01-2020

Top service

Veel gezocht en getwijfeld om een step te kopen voor mijn zoon zijn verjaardag. Ik ben hier ontzettend goed geholpen. Ik heb een hoop vragen moeten stellen en ze werden allemaal vriendelijk beantwoord. Ik kreeg zelfs mijn step ingepakt in cadeau papier. Wat een vriendelijke mensen echt een top bedrijf ! Groeten

Rafael Knop
10-01-2020

Proefrit, top!

Voor een e-step bij easygo benelux langs geweest. Ik heb voor easygo gekozen omdat ik verschillende modellen uit kon proberen en zodoende de beste keuze kon maken. Prima geholpen nemen echt de tijd. Ben gegaan voor de X1-Max super step ben erg tevreden.

Gea Ruiters
10-01-2020

Mooie step

Hoi easy go! Wilde jullie ook via deze weg even bedanken voor het advies en voor al jullie hulp naar het zoeken van de juiste step. Ik heb de Max genomen en ben er tot de dag van vandaag erg blij mee. Af en toe een stukje touren op me step maak me erg gelukkig. Ik kwam niet zo veel meer de deur uit maar daar is nu verandering in gekomen. Bedankt

Roos
08-01-2020

Hele fijne ervaring

Hele fijne ervaring! De jongens van Easygo zijn super vriendelijk en nemen ruim de tijd om alles uit te leggen. De mogelijkheid dat je buiten alles kan testen hielp bij mijn uiteindelijke keuze.

RJ Hillen
07-01-2020

Vriendelijke en service gerichte zaak

Super goeie service en uitleg betreft mijn aangekochte step tevens gestelde vraag gelijk een duidelijke uitleg, kortom super goeie webwinkel, bedankt

J. schippers
07-01-2020

Nieuw vervoersmiddel

Ik heb al een tijdje geleden hier een step gekocht en wilde hem eerst goed testen om een oordeel te geven. Ik heb de Max step en vind hem top. Rijd super goed lig lekker op de weg en kan er een heel stuk mee rijden. Ik rijd elke dag naar me werk en naar huis in totaal 15km en dat red hij makkelijk. Ben er zeer tevreden over. Hoop dat jullie snel aan accessoires gaan beginnen mis een slot en een tas voor me step. Nou fijne dag verder doeg

Liam
05-01-2020

Zeer goede prijs-kwaliteitverhouding

Gewoon onberispelijk voor je te verplaatsen in de stad. Geen enkele kans weerstaat me om deze step te gebruiken. Het herladen gaat snel en de autonomie is goed.

M. Verends
05-01-2020

Leuk speelgoed

Heb hem nu 3 weken in huis en ben tevreden,ik heb de phaewo X10 gekocht. had voor mij nog iets sneller gemogen en bereik is niet erg ver. Achteraf gezien had ik iets meer moeten betalen dan had ik denk ik een betere step gekregen. Misschien van de zomer dat ik nog is terug kom. Ieder geval bedankt en misschien tot ziens.

Mathis. K Brussel
04-01-2020

Max X1

Na lang wikken en wegen heb ik toch besloten om zelf een step te kopen en ik ben echt heel blij dat ik de stap gezet heb. Deze step is heel stevig gebouwd en helpt me enorm om afstanden in Antwerpen te overbruggen.
Ik had deze veel eerder moeten kopen

Rotterdam
03-01-2020

Mijn nieuwe vervoersmiddel

Hey hey, ik had nog beloofd om een review te plaatsen. Ik heb van de week een step afgehaald bij EasyGO ik werd ontzettend goed geholpen. Ik had wel 100 vragen en na lang denken en twijfelen heb ik er een gekocht. Ik heb er geen moment spijt van gehad. Hij rijd perfect doet wat hij moet doen. Dit is me nieuwe vervoersmiddel en ben er erg blij mee, voor mij nooit geen fiets meer. Bedankt voor jullie eindeloze geduld van de week. Groetjes van latifah uit Rotterdam

Melvin
03-01-2020

Leuk

Geweldig product! M’n dagelijkse woon-werkverkeer is nog nooit zo leuk geweest. Het is wel wennen, je voelt je op het begin toch een kneus op zo’n ding. Maar dat vervaagd na een tijdje. Leuk ook om mensen het te laten testen. Werkt prima in de kei- en keiharde regen. Dat (helaas) ook mogen testen. Zelfs beter dan m’n Airpods (R.I.P, F). Verzending was uitstekend.

Martin
02-01-2020

Hele fijne step

Deze step is ideaal, ik woon in Den-Haag en altijd parkeerproblemen of hoge parkeerkosten.
Je klapt hem zo op en neemt hem mee naar binnen. De prijs is goed,  deze MAX versie heeft wel meer opties en de accu gaat langer mee. Ben goed te woord gestaan door EasyGO Benelux. Kreeg ook diverse handige tips wat betreft de app voor deze step. Kortom alles zeer positief ervaren, en al heel veel plezier en bekijks gehad met deze step…

Dennis Teunissen
01-01-2020

Blij met me aankoop

Goedeavond. Ik heb hier een Max  aangeschaft . Wil even zeggen dat ik er erg blij mee ben. Heb er vandaag een heel stuk mee gereden. Hij rijd goed , gaat snel en kan er een behoorlijk stuk mee bereiken. Ik hoop er heel lang van te genieten want eenmaal rijden op zo’n step en je wilt niks anders meer. Groeten Teunissen

Sjona - Bergen op zoom
31-12-2019

Erg tevreden mee

Besteld en de volgende dag al in huis.
Deze e-step is een geweldige uitvinding en van goed kwaliteit. Ik ga er mee naar het werk en soms neem ik em ook mee de tram in. Makkelijk inklapbaar. Geen parkeerkosten en parkeerproblemen meer. Ik woon in een appartement dus moet de trap op. Ik klap de step heel makkelijk in en neem em mee naar binnen. De service is ook uitstekend. Ik had wat vragen en kreeg meteen duidelijk uitleg.

Leon Abels
24-12-2019

EasyGo X1-MAX

Wat een leuk ding en wat een service van EasyGo. Met m’n ca. 100kg ben rijd ik 32km/h. Superhandig om naar m’n werk te gaan. Dat is zo’n 6km. Ik kan makkelijk op en neer op één lading. Veel leuker dan fietsen…

Fev Eremias
23-12-2019

Een geweldige step van een geweldige winkel!

Allereerst wil ik beginnen met een groot compliment aan EasyGo zelf.
Wat een goede service hebben we daar ervaren!
Vriendelijk, meedenkend en eindeloos chat’s en mailtjes beantwoorden en informatie en tips geven….dit is hoe een webwinkel hoort te zijn. (heb het helaas vaak genoeg anders meegemaakt)
En nu naar de step:
Met éen woord ge-wel-dig!!!
Hij is snel, (ondanks wij best zwaar zijn) ligt goed op de weg, doet het best lang op éen batterij lading, voelt heel stabiel en degelijk aan, de lampen zijn heel goed en ook het remlicht is handig en het stuur is helemaal niet zo hoog voor mij (ben 1,56cm en was daar wel bang voor!)
Zowel op de step zelf als ook op de app kan je makkelijk de standen veranderen en de step op en van het slot af zetten.
Met een woord: een dikke tien voor zowel EasyGo als ook de EasyGO X1-MAX .
Dank je wel, EasyGo!

Grooters
23-12-2019

Top cadeau !

Hoihoi,

Ik heb voor mijn zoon van 17 de X1 MAX besteld bij jullie en hij is dol gelukkig! Hij rijd goed, gaat hard en je kan erg lang op 1 batterij rijden. Hij gebruikt de step voor school en werk. Hij moest wel even oefenen omdat de step toch wel erg hard gaat, maar hij heeft hem nu goed onder de knie. Bedankt groetjes van fam Grooters

Lindsey
22-12-2019

Beste step!

Hallo Easygo,

Wat ben ik blij met jullie advies! Ik heb gisteren me step binnen gekregen en ben zo blij dat jullie me van de Phaewo hebben afgepraat. Nu ik de EasyGO X1 MAX heb gekocht ben ik erg gelukkig. Hij gaat lekker hard, rijd snel weg en kan er een behoorlijk stuk mee rijden. Me kennis is jaloers want die heb wel de Phaewo X10 en die red het bij lange na niet wat de X1 MAX allemaal kan. Heel veel dank voor jullie eerlijke advies.  Ik wens jullie een fijne kerst en een mooi succesvol nieuwjaar! Groetjes Lindsey uit Brabant

Xerhard OLDEHOVE
21-12-2019

Easygo x1-max

Alles goed, rijdt goed en snel, plooit gemakkelijk op , mooie actieradius  , goede samenwerking met de app van AOVOPRO met heel goede functies zoals de cruise control, smart lock, snelheid aanpassen. net als een xiaomi pro maar dan een stuk goedkoper

 

  • Eindeloos speelplezier
  • Leuk ontwerp
  • Goede kwaliteit
Jeffrey Amsterdam
20-12-2019

Tevreden klant

Ik reis veel met het openbaar vervoer, dus heb na veel research en advies gekozen voor deze step.
De step is klein en licht, super handig om hem snel mee te kunnen nemen. Ik ben erg blij met deze aanwinst, ik heb er geen seconde spijt van. De step gaat hard genoeg en rijd comfortabel. Wil ook even zeggen dat de klantenservice van dit bedrijf top is, ze helpen je goed en geven je eerlijk advies. Bedankt !

Harry Utrecht
20-12-2019

Wat een power!

Ik heb me laten adviseren door de mensen van deze website en na het lezen van de specs heb ik de es2 pro aangeschaft met het idee dat het goed zou zijn maar niet zoals beschreven maar moet zeggen niets is gelogen ik vlieg over de weg met 31km/u zonder problemen de scooter trekt als een malle op en voelt zeer degelijk aan. dit is echt een top scooter. ik heb eerder een xiaomi gehad maar was continu een band aan het plakken dat was ik zat. deze scooter rijdt harder en trekt sneller op dan de xiaomi. top top top

chebaa antwerpen
17-12-2019

Super tevreden tot nu toe! (2-3 weken)

Batterij gaat super lang mee! Gaat zeker 7 -8 dagen mee als je op de middelste stand rijdt met een dagelijkse afstand van ongeveer 3km. Opladen is ook super snel ongeveer drie tot vier. Banden zijn super stevig en hebben en zijn volledig van rubber! Absorberen heel goed putjes en oneffenheden. Gemakkelijk op te plooien en weegt ongeveer 16kg. Niet super licht maar ook niet super zwaar. De step kan ook verbonden worden met een bluetooth app waar je de cruise controle kan aan of uitzetten en allerlei andere dingen. De step heeft ook super felle voor en achterlichten. De step heeft ook twee soorten remmen! De eerste is een voorrem die best kan gebruikt worden bij tragere snelheden en de schijfrem die vanachter remt die altijd kan gebruikt worden en minder gevaarlijk is dan alleen maar de voorste rem te gebruiken. Ik gebruik altijd alleen maar de achterste rem. Als je ook de versneller loslaat, vertraagt de step gelijkmatig en hoef je later ook minder hard te remmen. Step heeft ook een mooie unieke blauwe led-onderkant. De eerste stand gaat ongeveer 15km, de middelste ongeveer 22-25km, de hoogste ongeveer 28-30. Ik vind de middelste stand meer dan snel genoeg! Had eerst een phaewo x10 gekocht die oké was maar vergelijken met de EasyGO ES2, is er een groot verschil! Betere 350 motor VS 250 en betere sterkere bouw en versnelling. Raad deze step aan iedereen aan!

...
17-12-2019

Easygo Mini +

Ik was al geruime tijd op zoek naar een elektrische step om mij gemakkelijkere door het verkeer te begeven en na een tijdje zoeken ben ik uitgekomen op deze. Ik heb hem nog niet zo lang maar heb hem wel al een paar keer kunnen gebruiken. Het is een prima step, de step rijdt heel goed en remt ook zeer goed. Je kan je snelheid makkelijk aanpassen met behulp van 3 standen. Ook de verlichting is zeer goed van deze step ze zien je goed afkomen en leuk is als je remt dat de verlichting achter knippert, zodat ze weten dat je remt.

Sybille23 Leuven
16-12-2019

Heel tevreden

Ik heb last van mijn rug en wilde al langer een vervoermiddel om me bij kleine afstanden te verplaatsen. De x1 max  is ideaal voor mij. Niet te zwaar, zeer degelijk en mooi design. Ook mooi dat deze zonder problemen de regen in kan. Anti lek banden rijden beter dan verwacht. Step voldoet aan de beschrijving,  ben dan ook zeer tevreden over de step.

Johan
14-12-2019

Easygo X1-Max

Na lang aarzelen heb ik, na een tip van een collega die er ook een heeft, toch deze step besteld. Ik moet zeggen dat ik aardig ben verrast.

Hij rijdt lekker makkelijk en is inderdaad heel licht. Ik gebruik het bijna dagelijks naar de bus toe en vervolgens van de bushalte naar werk.

Daarnaast functioneert het prima. Rijdt makkelijk en remt goed, dus het is mijns inziens zeker veilig. Makkelijk via de app te verbinden. Actieradius, km stand etcetera is makkelijk en duidelijk weergegeven.

Je krijgt er zeker veel bekijks mee. Bovenal scheelt het je veel loop en fiets tijd. Al met al zeker een leuk en handig ding.

<..>
07-12-2019

Geen files meer

Blij met deze aankoop, scooter zeer comfortabel en erg handig. Ik gebruik het elke dag om naar mijn werk te gaan, geen files meer!

Merel Amsterdam
05-12-2019

Betrouwbaar!

Na vele elektrische scooters te hebben geprobeerd, is deze het geworden. Het is robuust, betrouwbaar en tegen een eerlijke prijs. Ik gebruik het dagelijks en ik ben heel blij 😉

Erik
03-12-2019

Zeer blij!

Ik heb dit model voor 3 maanden en al 500 km gereden en alles gaat goed! Effectief remmen en autonomie trouw aan wat is aangekondigd, goede grip op droge of natte grond.

Harold
01-12-2019

AB DIE POST!

Gekauft und auf dem Parkplatz vorm Laden ausgepackt und aufgebaut…naja Akku war voll aufgeladen…
Also rauf auf die Pritsche und los gedüst…total geil!
Am folgenden Wochenende gleich gründlich beim Sonntags-Spazieren getestet.
Stufe 1- Du kannst ganz entspannt neben allen ohne Roller nebenger fahren.
Stufe 2- Da läuft der Roller am besten und die Max.Geschwindigkeit kann man so auch erreichen jedoch nur auf ebenen Strecke und ohne Wind.
Schotterposte (mit Schlaglöchern und Kurven), Pflaster und Rasensteine kein Problem nur etwas langsamer;)
Hab mir den Roller für den Weg zur Arbeit gekauft ca. 4km, das sollte kein Problem sein.
Obacht, Suchtgefahr;)

Fazit: Tolles Teil

Kees Jongen Utrecht
29-11-2019

RIJ ERVARING

De eerste keer rijden met de step was hartstikke leuk alleen het opladen in het begin was wel verwarrend maar na een mailtje naar easygo meteen duidelijk, voor de rest was alles perfect.

Willem Suist
27-11-2019

Step is echt goed!

Step is echt goed. Nu drie weken geleden gekocht. Veringen zijn goed, rijd zeer comfortabel, zelfs op selchte ondergrond. Stevig gebouwd. Is sterker dan ik had verwacht. Autonomie van de batterij zou iets langer mogen, maar voor dagelijkse verplaatsingen zeker ok. Ben erg tevreden. Ik denk niet dat er veel beters voor dezelfde prijs te vinden is.

France
25-11-2019

TRÈS CONTENT

J’étais à la recherche d’une trott qui pouvait me faire ressentir le moins possible les pavés Sur route, chose faite.
Je la recommande.

België
25-11-2019

Geen spijt van mij aankoop

Ik was al geruime tijd op zoek naar een elektrische step om mij gemakkelijkere door het verkeer te begeven en na een tijdje zoeken ben ik uitgekomen op deze. Ik heb hem nog niet zo lang maar heb hem wel al een paar keer kunnen gebruiken. Het is een prima step, de step rijdt heel goed en remt ook zeer goed. Je kan je snelheid makkelijk aanpassen met behulp van 2 standen. Ook de verlichting is zeer goed van deze step ze zien je goed afkomen en leuk is als je remt dat de verlichting achter knippert, zodat ze weten dat je remt.

Sjona Amsterdam
22-11-2019

Kwaliteit

Gekocht voor mijn man zijn verjaardag. Hij is nu veel sneller op het werk. Kan zo mee de trein en tram in. Ook makkelijk op te bergen en mee te nemen met de auto. Erg blij dat de step massieve banden heeft. Heb zelf nu een xiaomi en heb zeker 1 keer per maand een lekke band! Mijn volgende step wordt ook zeker een Phaewo x10!

MaxLe - Antwerpen
18-11-2019

Een luxe step

Een echte luxe, prijs kwaliteit verhouding is goed ten opzichte van andere steps.
Erg blij met mijn aankoop en de step is zeker zijn geld meer dan waard, wanneer je hem ook in het dagelijks leven gebruikt heb je er veel bekijks mee bijvoorbeeld op je werk of in de winkel!

Johann38 - Rotterdam
14-11-2019

Zeker aanrader

Na lang aarzelen heb ik, na een tip van een collega die er ook een heeft, toch deze step besteld. Ik moet zeggen dat ik aardig ben verrast.

Hij rijdt lekker makkelijk en is inderdaad heel licht. Ik gebruik het bijna dagelijks naar de bus toe en vervolgens van de bushalte naar werk. Ondanks het feit dat het wettelijk (lees: officieel) niet is toegestaan wordt het door de politie en handhavers gedoogd. Ben er nooit mee staande gehouden. Daarnaast heb ik me goed ingelezen en de e-step wordt op korte termijn wettelijk toegestaan. Ze zijn in de randstad in ieder geval niet weg te denken, ik kom er dagelijks veel tegen.

Rudi van Leeuwen
12-11-2019

AANRADER!

Goede step om van mijn werk naar het station te rijden. Jammer dat hij officieel niet op de weg mag maar alle politie rijd gewoon voorbij en kijkt er niet naar. AANRADER!

Christina Zeist
05-11-2019

Koop je Phaewo X10 altijd hier!

Ik heb de Phaewo X10 step hier gekocht en ben zeer tevreden. Wil mensen hier waarschuwen, koop als je de Phaewo X10 step wilt aanschaffen hier, want dan heb je daadwerkelijk fabrieksgarantie, mocht er iets kapot gaan aangezien deze website de officiële dealer is van deze step. Ik heb een vriendin die de step via marktplaats heeft gekocht (iets goedkoper) en die step ging binnen een week kapot, ze mailde de verkoper voor garantie alleen die was daar niet voor in en ging smoesjes verzinnen om zo onder de garantie uit te komen. Conclusie de step kon de prullenbak in, oplichters!

Nina Van Riel - Hoogvliet
04-11-2019

Mooie step

Geweldige step. Ben er erg blij mee. Gebruik hem dagelijks voor me werk en de step heeft me nog nooit in de steek gelaten, werkt dus perfect. Mooi design en zeer betaalbaar. Klantenservice van EasyGo is 10 uit 10. Had veel vragen voordat ik de step aankocht en die werden allemaal netjes geduldig beantwoord.

PAriens ‘S gravenmoer
01-11-2019

Top verjaardagscadeau zoon van 12

Een hele mooie step als verjaardagscadeau van onze zoon die 12 jaar werd. We hebben hem de avond van tevoren eerst 4 uur opgeladen zodat hij na het uitpakken er meteen mee kon rijden.
Mooi degelijk design en makkelijk te besturen door onze zoon. Hij is er super blij mee !

Jordy 1981
31-10-2019

Zeer goede klantenservice

Ik heb na een gelezen review van de Phaewo X10 op elektrische-steps.com Hierdoor meteen zonder twijfel de Phaewo aangeschaft. DE step ziet er goed uit, zeer betaalbaar en handig in gebruik. Ik heb de step een week kunnen gebruiken en toen viel die plotseling uit en kreeg ik de step niet meer aan. Ik heb meteen EasyGo Benelux benaderd met het probleem en deze hebben het snel opgepakt. Ik kon de kapotte step meteen ter reparatie verzenden en ik kreeg meteen een nieuwe toegestuurd, Super geregeld. Rij nu al weer 2 maanden met veel plezier op de step.

nancydpz Antwerpen
31-10-2019

Top, top & top

Gister binnen. Meteen getest. Voelt wel wat eng aan in het begin. Maar na een tijdje rijden is het onzekere gevoel helemaal weg. Verder rijdt ie heerlijk. Ik zou met deze overal wel heen willen. Ziet er groot, mooi en stevig uit. Vraagje: wat is het clipje/knijper naast de bel???

Antwoord EasyGo Benelux

Hiermee kunt u de step vergrendelen als u deze wilt invouwen. Nog veel plezier met uw Phaewo X10 elektrische step.

Micheal .R - Uit Doetinchem
28-10-2019

Super

Gave step! Ik rij er al een aantal weken mee, en kan er niks negatiefs over bedenken. De step rij ik met veel plezier van en naar werk en is nog kostenbesparend ook. Je krijg veel waar voor je geld, want dit is toch een zeer complete step vergelijkbaar met steps die 450 euro + kosten.

Hanny
26-10-2019

Top klantenservice

Ik had een kapotte step ontvangen, heb contact opgenomen met EasyGo en namen zonder moeite en discussie de step retour en kreeg die dag erna al een nieuwe step opgestuurd!
Erg netjes, snel, en zeer behulpzame mensen bij EasyGo!

82Yur Almelo
25-10-2019

Heerlijke step

Ik gebruik deze step nu al een tijdje en ben er zeer tevreden mee. De batterij gaat lang mee en de step gaat vrij hard. Het voelt goed en veilig aan. Geen minpunten kunnen ontdekken.

Richard Amsterdam
24-10-2019

De mooiste ride en de beste beslissing omtrent de e-step

De mooiste ride en de beste beslissing omtrent de e-step die ik heb gemaakt dit jaar, vroeg mezelf af waarom deze zoveel positieve reviews heeft gekregen .
maar nu is dat duidelijk,
wat een prachtig apparaat.

Rijdt heerlijk
Voelt heerlijk

Hilebillie2 Ouddorp
23-10-2019

Leuke om mee te rijden!

Geweldig “speelgoed” niet alleen mooi maar gaat nog best hard, zij is voor m’n dochter maar gaat er zelf ook op hihi

Lisa
14-10-2019

TOP service

Hoi,

Na een dag merkte ik dat de step niet optimaal werkte, hij stopte na 1 ritje rijden volledig.

Ik heb gelijk gebeld naar de klantenservice. Daar werd ik ontzettend goed geholpen, ze luisterde mijn verhaal aan en zonder enig twijfel of discussie werd mij een nieuwe step verzonden.

Nu een aantal weken de nieuwe step in bezit en rijd zoals beloofd! Ik maak er lange en fijne afstanden mee,

Ik wil EasyGo nogmaals bedanken voor de klantvriendelijkheid en de snelle service!

Joost Kaspelen
14-10-2019

Top service

Hoi,

Na het bestellen van de step heb ik hem zeer snel ontvangen, helaas merkte ik na een ritje rijden dat de step niet optimaal werkte. Thuis aangekomen kapte hij er volledig mee, en kreeg de step niet meer aan de praat.

Ik heb direct gebeld naar de klantenservice en werd daar goed geholpen, ze luisterde me verhaal aan en zonder enige twijfel en discussie kreeg ik diezelfde dag een nieuwe step opgestuurd.

Nu een aantal weken de nieuwe step in huis, en hij werkt super, ik rijd er erg veel op voor mijn werk en ben er dik tevreden over!

Ik wil EasyGo nogmaals bedanken voor de geweldige service!

Ellemieke
12-10-2019

Phaewo X10

Niet alleen voor kinderen, maar zeker ook ideaal voor de volwassen. Max. 120 kg aan gewicht. Rijdt super! Handig om te weten, max. 40 minuten aan rij plezier met vol opgeladen accu. Dus gaat u hem gebruiken voor het werk, neem dan de lader mee, zodat u hem tijdens het werk kan laden bv in de fietsen stalling.
Ik ben er super blij mee, en kan iedere volwassen deze Phaewo X10 aanraden.

Gent België
11-10-2019

Super handig.

Zeker geen speelgoed! Gaat tegen een mooie snelheid..
Afstand woon-werkverkeer van net geen 7km. Geen egale weg en er is slechts 1 bolletje aan het pinken. In het begin even wennen, nadien superhandig en fijn!

Enige minpuntje is dat je er niet mee door de regen mag rijden.

Dave Burg
10-10-2019

Beste aankoop ooit

Sinds ik deze step heb aangeschaft, wil ik niks anders meer.
Ik woon in de grote stad, en dit is voor mij een echte uitkomst.
Geen ellende meer met openbaar vervoer, ik doe nu alles snel en comfortabel op de step.

Spijkenisse
10-10-2019

Perfecte vervoersmiddel in stad!

De Phaewo X10 is perfect voor gebruik in de stad en is naast de m365 scooter van Xiaomi de populairste elektrische scooter. De hoge topsnelheid, acceleratie en bereik zijn zeker een troef. Verder is het design één van de betere onder de e-scooters.

FolkertWouter
08-10-2019

Beste aankoop onder de steps

Super aankoop, de Mercedes limousine onder aller steps !!! Makkelijk in gebruik en goede kwaliteit. Maakt alle beloftes waar!

TIM
07-10-2019

Geweldig Product

In het verleden wel eens eerder een elektrische step gekocht, maar die waren zeker niet van de zelfde kwaliteit als deze Phaewo X10 elektrische step. Vooral wanneer je er mee gaat rijden voelt allemaal heel sterk en degelijk aan, trilt nauwelijks en staat er heel comfortabel op.

Houtenhof Rotterdam
06-10-2019

echt een goede step

Ik heb hem pas nog voor mijn zoon gekocht en hij is er heel erg blij mee. hij is 16 jaar. Ik vind het zelf ook een veilige step. Mooi design en waar voor je geld.

Gerard uit Zoetermeer
06-10-2019

Super handig voor afstanden van een paar kilometer.

Zeker geen speelgoed! Gaat tegen een mooie snelheid..
Afstand woon-werkverkeer van net geen 12km. Geen egale weg en er is slechts 1 bolletje aan het pinken. In het begin even wennen, nadien superhandig en fijn!

Rvandendoele Dordrecht
05-10-2019

Toffe elektrische step

Na een teleurstellende aankoop van een ander merk met een elektrische step(slechte accu en service) nu super blij met de Phaewo X10 step. Mijn zoon haalt 20km met een volle accu waar die oude step van ander merk 6km haalde. Echt een aanrader.

Millie
05-10-2019

Leuk om te geven

Gekocht voor mijn man zijn verjaardag. Hij is nu veel sneller op het werk. Kan zo mee de trein en tram in. Ook makkelijk op te bergen en mee te nemen met de auto.

M. Lancaster
04-10-2019

Top!

Erg blij met mijn aankoop en de step is zeker zijn geld meer dan waard, wanneer je hem ook in het dagelijks leven gebruikt heb je er veel bekijks mee bijvoorbeeld op je werk of in de winkel!

Peter Amsterdam
04-10-2019

Prijs kwaliteit verhouding is top!

Zeer leuke en handig op te vouwen elektrische step. Mooi technisch hoogstandje, uitstekend!! Zeker de prijs kwaliteit verhouding is top. Zeker een aanrader.

Hagenaar
04-10-2019

Praktisch!

Kan makkelijk mee de OV in, de step kan ingeklapt worden waardoor je behoorlijk wat ruimte bespaart. Ik bespaar in ieder geval enorm veel tijd ermee met de rit van Den Haag Centraal Station naar Megastores in Den Haag.

Leo Rotterdam
03-10-2019

Geweldig product

Was een beetje sceptisch maar deze website heeft me overgehaald toch te proberen.
Super strak design, trekt echt heel snel op, rijd erg comfortabel (ondanks massieve banden) en ik red er 20 Km mee in 1 lading, langere trips heb ik nog niet kunnen maken. Maar bereik is voor mij al prima zo. Gaat ook behoorlijk snel, 25 km p/u. Geen speelgoed dus, misschien zelfs raadzaam een helm te dragen.

Joost
02-10-2019

Geld besparend

In eerste instantie ontving ik de step met een kabelbreuk, ik mocht deze terugbrengen en ontving direct een nieuwe. Over de step, de actieradius klopt zolang je de step zonder sportmodus aanzet, met sportmodus, zoals je het liefst rijdt om met het verkeer mee te kunnen gaan is 15km (ipv 25). Behoorlijk verschil. De step is degelijk. Ik heb nu 55km met de step gereden en om en nabij de 100 euro aan parkeerkosten kunnen dekken, nog 200 te gaan 🙂

Rico
02-10-2019

Leuk om op te rijden!

Ben zeer tevreden. Is een mooi degelijk product. Mooi design. Leuk om op te rijden. Ik raad al mijn vrienden dit product aan.

Hoorn
01-10-2019

mijn coolste gadget!

Vorige week deze elektrische step aangeschaft! De afwerking van deze step ziet er puntgaaf uit en het werkt allemaal fantastisch.

DeWes007
30-09-2019

heel degelijk en mooi

Goede grip, rijdt goed en vooral opvouwbaar zodat het gemakkelijk in de koffer mee te nemen is.

Yvesdl Brakel
29-09-2019

Step

Werkt goed en eenvoudig opplooibaar. Gemakkelijk om mee te nemen in auto of op de trein

Mike
28-09-2019

Beter dan verwacht!

Ik ben al een tijdje op zoek naar een elektrische step en kwam via een collega, die deze step al gekocht heeft bij EasyGo terecht. En ik kan jullie vertellen.. dit was een hele goede tip van mijn collega! De prijs is niet hoog en de kwaliteit van de step is echt boven verwachting! Ik kan iedereen deze step aanraden.

Cabarrus
28-09-2019

Ideaal voor mijn zoon

Mijn zoon is 13 jaar en heeft dit gekregen voor zijn goede resultaten op school. Hij is er heel blij mee en ik ben ook tevreden over de kwaliteit!
Een blije tiener en een blije papa…

Sandra
27-09-2019

Goede service!

Ik heb vorige week deze step besteld als cadeautje voor mijn zoon. Helaas was de verpakking door de bezorgdienst wat beschadigd geraakt. Ik heb toen direct met Easy Go gebeld en ze hebben mij direct een nieuwe step gestuurd.

Kevin Kolart
26-09-2019

Mooie duidelijke website

Pas gekocht en lekker met het mooie weer gereden ermee. stukken beter dan fietsen
mijn vrage zijn ook snel beantwoord door de verkoper daar ben ik erg blij mee

Sybe Amama
25-09-2019

Wat een goed product.

Wat een goed product , snelle levering en een klantenservice die snel en klantgericht is . Ze bleven altijd vriendelijk welke vraag ik ook had. Step binnen 5 min rijklaar gemaakt en meteen op weggereden. AANRADER

Petra Hillegom
25-09-2019

WAUW-factor

Deze step heeft de wauw-factor voor wat betreft het uiterlijk en gebruik.
Makkelijk handelbaar,licht en niet meer uit het straatbeeld weg te denken. In ieder geval in randstad niet.
Rijdt soepel en ik gebruik hem dagelijks. Ik ben zeer tevreden.

Anoniem
24-09-2019

Top product!

eerste indruk is heel goed. Rijdt soepel met de massieve banden. Fijn idee dat ik geen lekke band kan krijgen. Aangezien ik dit erg veel lees over steps met luchtbanden. Klantenservice is hier top al mijn vragen zijn geduldig beantwoord.

Jermain
23-09-2019

Snelle levering

Gisteren deze step besteld en we hebben de step net ontvangen! Super snelle levering!

Piet
23-09-2019

Super!

Hij gaat snel genoeg voor in de stad mee rond te rijden, stevige step van zeer goede kwaliteit!
Ik ben ook erg tevreden met de massieve banden, voor mij nooit meer gestoei met een lekke band en rijdt nog erg comfortabel ook!

ik raad deze step ook dan aan iedereen aan !

LuckyLuke72
22-09-2019

Super product

Deze step beantwoordt aan al mijn verwachtingen! Het gaat snel genoeg voor in de stad mee rond te rijden. Ik gebruik hem nu al een week en ik vind het top!
Echt een aanrader.

Antwerpen, België
22-09-2019

Stevig gemaakt

Het product is heel stevig en kloek!
Als een grote man had ik gedacht dat het misschien wat te klein zou zijn, maar nee, het is perfect!
Heel blij met deze aankoop.

Gerard wienen
22-09-2019

Handig in gebruik

Ik gebruik het dagelijks om overal in de buurt van mijn huis te komen. Rijd maximaal 25 km/u afhankelijk van het gewicht van de persoon. Het maximale gewicht is 100 kg, maar ik heb het gewicht al overschreden door mijn dochter met me mee te nemen en de scooter had geen moeite om vooruit te komen. Zeer goede autonomie en kan bijna worden verdubbeld in economische modus.

Remco. V
21-09-2019

Zeer tevreden klant!

De afwerking van deze step ziet er puntgaaf uit. Hij ziet er bovendien prachtig uit. Aan de look alleen kun je zien dat dit een kwaliteitsproduct is. Snelheid kun je makkelijk verhogen door twee keer op het knopje onder het stuur drukken en een rood lamp gaat branden Voila je kunt 25 KM per uur rijden.

Anoniem
21-09-2019

Snel in huis geleverd

Deze step maandag besteld en had hem dinsdag al in huis. het monteren van deze step is zeer eenvoudig, zo’n 10min en je ben klaar om te rijden. Heb nu een paar dagen kunnen rijden en kan niet anders zeggen dan geweldig! Voor mij nooit geen fiets meer.

Mandy uit Huizen
21-09-2019

aangekomen voor geplande datum!

Super, ontvangen vóór de geplande datum!
Goed product, nauwelijks zwaar, dus beter dan een normale scooter. Zeer tevreden met dit product.

Steven
21-09-2019

Ideaal voor naar je werk te gaan

De step is heel stevig gemaakt en is ideaal om naar mijn werk te gaan! Het heeft 2 snelheden waardoor ik me gemakkelijk kan aanpassen aan de verkeerssituatie.
Echt een aanrader

Karel
20-09-2019

Leuk om cadeau te geven

Ik heb de Phaewo cadeau gegeven aan mijn nichtje en die heeft er veel plezier van.

Anoniem
20-09-2019

Grote Fun factor!!!

Heb deze step nu een paar weken in mijn bezit. Ben er erg blij mee. Ik rij met veel plezier op de e-step. Ik bezit ook een auto maar als het kan pak ik liever de step.

Carla visser
19-09-2019

Goedkoop is dus niet altijd duurkoop!

Gisteren deze step ontvangen. tot nu toe zeer tevreden. Was op vakantie in Spanje en heb daar op een xiaomi gereden en dacht toen deze wil ik hebben in Nederland, kwam op advies van een collega bij de Phaewo uit en deze is zeker minstens net zo goed en een heel stuk goedkoper. Goedkoop is dus niet altijd duurkoop.

Anoniem
18-09-2019

Trendy step

Vandaag mijn phaewo step binnen gekregen. De step ziet er heel mooi uit. Zojuist een stuk gereden en hij rijdt zeer lekker en is erg leuk om op te rijden. Is een mooie stevige step. 10/10 groetjes michelle

Anoniem
13-09-2019

Goede prijs en goede service!

Zaterdag heb ik deze step opgehaald, nadat ik een bestelling in de webshop had geplaatst. De step was bij aankomst netjes ingepakt. Ik heb er dit weekend gelijk op gereden en het rijd echt super! De prijs / kwaliteit verhouding is heel goed!

Marloes Jansen
12-09-2019

Mooi cadeau

gekocht voor me zoontje die is er helemaal blij mee. Zijn vader pakt hem ook wel eens als ons zoontje op school is voor een snelle boodschap echt makkelijk. Ik heb deze verkoper via zijn website benaderd, om nog wat vragen te stellen over de step, deze verkoper nam alle tijd om al mijn vragen te beantwoorden. groetjes!

Translate »
Bestelling