Hoeveel kost een elektrische step?

Je bent je aan het oriënteren voor het kopen van een e-step. Maar hoeveel kost een elektrische step, wat kost de verzekering en het onderhoud? Deze drie vragen beantwoorden we kort en krachtig in dit blog. Na het lezen van dit blog heb je indicatie prijzen van alle kosten van kopen, onderhouden en het verzekeren… Read more »

Elektrische step met trappers: dit zijn de beste 4!

Waarschijnlijk ben je aan het oriënteren om een elektrische step met trappers te kopen. We begrijpen dat je dan wil weten wat de beste zijn. Daarom hebben we de beste vier in dit blog uitgelicht, zodat je weet welke de beste koop zijn.   Waarom een e-step met trappers? Een elektrische step is een fijn… Read more »

Elektrische step opvoeren: risico’s vs mogelijkheden

Wil je een elektrische step opvoeren? En wil je weten wat de voor- en de nadelen zijn? Dan is dit het artikel waar je naar op zoek bent. In dit blog behandelen we de risico’s, de mogelijkheden en beantwoorden we veelgestelde vragen over een e-step opvoeren.   Mag je een Elektrische step opvoeren? 👮‍♀️ In… Read more »

Top 3 snelste elektrische steps van 2022

Ben je op zoek naar de snelste elektrische steps van 2022? Zoek dan niet verder, want in dit blog vind je de snelste e-steps die jij tof gaat vinden! Wat bepaalt de snelheid van een elektrische step? De snelste elektrische steps kunnen tot wel meer dan 100 km per uur rijden. Dat is snel. Heel… Read more »

Elektrische step huren of kopen? Jouw vragen beantwoordt!

Wat is beter? Een elektrische step huren of kopen? Deze vraag hebben we uitgebreid beantwoordt in dit blog. Dit doen we door de voordelen en nadelen van beide overzichtelijk voor je te maken. Maar we beantwoorden ook meerdere veelgestelde vragen over het kopen of huren van een e-step.   Kan je in Nederland een elektrische… Read more »

Wat is het beste alternatief voor de Xiaomi M365 Pro?

De Xiaomi M365 Pro is één van de beste e-steps die je vandaag de dag kan kopen. Veel e-step enthousiasten zijn het daar mee eens. Maar wat nou als er een goedkoper alternatief is? Een e-step die niet €569, maar €379 kost. En dat met een hogere maximumsnelheid, bomvol functies en high-end specificaties! In dit… Read more »

Wat is het beste alternatief voor de Segway Ninebot Max G30?

Dat de Segway Ninebot MAx G30 een goede e-step is, weten veel tech enthousiasten. Maar er hangt natuurlijk wel een prijskaartje aan vast. Je kan de e-step namelijk online vanaf €899 kopen, en dat is veel geld. Maar wat nou als we je vertellen dat je een elektrische step met dezelfde features en actieradius kan… Read more »

Deze 5 goedkope elektrische steps kosten minder dan €400!

Je wilt graag een goedkope elektrische step kopen. Ook met een beperkt budget kan je een mooi model op de kop tikken. In onze webshop verkopen we verschillende modellen als je minder te besteden hebt. In dit artikel behandelen we 5 goedkope elektrische steps tot €400. Er is dus voor ieder budget wat wils!  … Read more »

De 5 beste elektrische steps van 2022 | Uitgebreide review!

E-steps zijn er in verschillende uitvoeringen. Sommige zijn ideaal als je offroad wilt rijden en andere zijn perfect als je het heerlijk vindt om een stuk te toeren. Iedereen heeft dus zijn eigen voorkeur. Daarom hebben we onderzoek gedaan naar 5 beste elektrische steps van 2022 en hebben we gekeken naar de verschillende soorten categorieën… Read more »

Elektrische step kinderen: Deze 3 zijn de beste koop!

Elektrische steps voor kinderen zijn er in verschillende kleuren, soorten en maten. In dit artikel geven we je verschillende kooptips en behandelen we kort de beste 3 elektrische steps voor je kind van 6 tot 12 jaar. En alvast een stille hint: Op twee modellen kan jij zelf ook rijden, maar vertel dat nog niet… Read more »