Dit zijn de 3 beste opvouwbare elektrische steps van 2022

Niet iedereen woont vlakbij een bushalte, tramhalte, metro- of treinstation. Vaak moet je dan een stukje reizen naar het vervoermiddel of na je rit in het openbaar vervoer een stuk reizen om bij je school of werk te komen. Een opvouwbare elektrische step is dan perfect voor jou. Je kan hem eenvoudig inklappen om hem… Read more »

Kan een elektrische step tegen regen?

Het is algemeen bekend dat elektriciteit en water niet samengaan. Dus je vraagt je misschien af: “Kan een elektrische step tegen regen?’’ Weersomstandigheden, waaronder regen, zijn belangrijke overwegingen bij het fabriceren van een e-step, dus er zijn veel voorzorgsmaatregelen genomen om de berijder en de elektrische te beschermen tegen moeder natuur.   Kan een elektrische… Read more »

Elektrische step verzekeren: dit moet je weten!

Moet je een elektrische step verzekeren, hoe moet je dit doen en hoeveel kost het? Deze vragen beantwoorden we in dit blog. Na het lezen van dit blog weet je of je een elektrische step wel óf niet moet verzekeren.   Is een elektrische step verzekeren verplicht? In Nederland is het verplicht om een elektrische… Read more »

Elektrische step 60 km per uur: één van deze moet je hebben!

Waarschijnlijk ben je op onderzoek uit naar een elektrische step 60 km per uur. Maar waar moet je opletten? Wat kosten dit type e-steps, en wat zijn de verstandigste steps om te kopen? Dit én meer lees je in dit artikel. Na het lezen van dit blog, weet je exact waar je op moet letten… Read more »

Hoeveel kost een elektrische step?

Je bent je aan het oriënteren voor het kopen van een e-step. Maar hoeveel kost een elektrische step, wat kost de verzekering en het onderhoud? Deze drie vragen beantwoorden we kort en krachtig in dit blog. Na het lezen van dit blog heb je indicatie prijzen van alle kosten van kopen, onderhouden en het verzekeren… Read more »

Elektrische step met trappers: dit zijn de beste 4!

Waarschijnlijk ben je aan het oriënteren om een elektrische step met trappers te kopen. We begrijpen dat je dan wil weten wat de beste zijn. Daarom hebben we de beste vier in dit blog uitgelicht, zodat je weet welke de beste koop zijn.   Waarom een e-step met trappers? Een elektrische step is een fijn… Read more »

Elektrische step opvoeren: risico’s vs mogelijkheden

Wil je een elektrische step opvoeren? En wil je weten wat de voor- en de nadelen zijn? Dan is dit het artikel waar je naar op zoek bent. In dit blog behandelen we de risico’s, de mogelijkheden en beantwoorden we veelgestelde vragen over een e-step opvoeren.   Mag je een Elektrische step opvoeren? 👮‍♀️ In… Read more »

Top 3 snelste elektrische steps van 2022

Ben je op zoek naar de snelste elektrische steps van 2022? Zoek dan niet verder, want in dit blog vind je de snelste e-steps die jij tof gaat vinden! Wat bepaalt de snelheid van een elektrische step? De snelste elektrische steps kunnen tot wel meer dan 100 km per uur rijden. Dat is snel. Heel… Read more »

Elektrische step huren of kopen? Jouw vragen beantwoordt!

Wat is beter? Een elektrische step huren of kopen? Deze vraag hebben we uitgebreid beantwoordt in dit blog. Dit doen we door de voordelen en nadelen van beide overzichtelijk voor je te maken. Maar we beantwoorden ook meerdere veelgestelde vragen over het kopen of huren van een e-step.   Kan je in Nederland een elektrische… Read more »

Wat is het beste alternatief voor de Xiaomi M365 Pro?

De Xiaomi M365 Pro is één van de beste e-steps die je vandaag de dag kan kopen. Veel e-step enthousiasten zijn het daar mee eens. Maar wat nou als er een goedkoper alternatief is? Een e-step die niet €569, maar €379 kost. En dat met een hogere maximumsnelheid, bomvol functies en high-end specificaties! In dit… Read more »