Elektrische step met dikke banden: dit zijn de beste 5

Wil je graag een elektrische step met dikke banden waarmee je over verschillende onverharde terreinen kan rijden? Dan is dit het artikel dat je wilt lezen! Wij vertellen je waar je op dient te letten als je een elektrische step met dikke banden wilt kopen en we geven je onze top 5. Lees snel verder!… Read more »

Elektrische steps – opleving in populariteit

Elektrische steps hebben de afgelopen jaren een enorme opleving in populariteit gezien met de ontdekking dat ze een verrassend handige en leuke manier kunnen zijn om wat tijd te besparen op het woon-werkverkeer. Nu in veel landen over de hele wereld social distancing van kracht is, zijn meer mensen dan ooit op zoek naar een… Read more »

Elektrische step handhaving en regelgeving

Elk element van onze elektrische step is gemaakt voor eenvoud. Met een glad en strak uiterlijk en gevoel, ligt de volledige focus op de gebruikerservaring, inclusief bediening met één knop. De structurele symmetrie van het frame en accenten completeren de eigentijdse afwerking van de e-step. Geniet onderweg van het gezelschap van familie en vrienden. We… Read more »

Elektrische step voor volwassenen

Met de komst van de elektrische batterij en motor zijn verschillende oudere vormen van transport aan een update toe. De elektrische step is er daar één van, en dus gaan we op zoek naar de beste elektrische step dat momenteel op de markt beschikbaar is. Vroeger was de step, of trottinette, vaak een speelgoed voor… Read more »

Hoe elektrische steps een plaats in het stadsvervoer kunnen winnen

Elektrische steps worden steeds populairder en winnen steeds meer gebied als het gaat om vervoer. En dat terwijl met verzekering rijden nog steeds wel nodig is. De elektrische step ofwel e-step wint de laatste tijd enorm aan populariteit en is ook in Nederland aan een enorme opmars bezig. Met een elektrische step beweeg je je… Read more »

Elektrische step met dikke banden: dit zijn de beste 5

Wil je graag een elektrische step met dikke banden waarmee je over verschillende onverharde terreinen kan rijden? Dan is dit het artikel dat je wilt lezen! Wij vertellen je waar je op dient te letten als je een elektrische step met dikke banden wilt kopen en we geven je onze top 5. Lees snel verder!… Read more »

Elektrische step kind 12 jaar kopen? Dit zijn de 3 beste!

Elektrische step kind 12 jaar kopen? Dan ben je bij EasyGO-Benelux op het juiste adres. In dit artikel vertellen we je alles wat je moet weten over het kopen van een elektrische step voor je kind van 12 jaar. Ook geven we je onze top drie elektrische steps voor je kind, waar jij zelf ook… Read more »

Elektrische step 40 km per uur kopen? Let hier op!

Elektrische step 40 km per uur kopen? Dan koop je geen speelgoed meer. Je koopt dan een snelle en stoere gadget waarmee je met veel plezier van a naar b reist. Elektrische steps zijn er in verschillende maximumsnelheden, prijsklassen en maten te koop. In dit artikel gaan we het hebben over elektrische steps die 40… Read more »

Elektrische step met zadel en grote wielen? Dé 3 beste!

Een elektrische step met zadel en grote wielen is steeds gewilder en dat vinden wij niet gek. Je kan er namelijk snel mee van a naar b, ze zijn makkelijk mee te nemen naar huis of kantoor en ze zijn stukken goedkoper dan een elektrische fiets. In dit artikel behandelen we de 3 beste elektrische… Read more »

Elektrische step offroad. Dit zijn de beste 5 modellen!

Wil je graag een elektrische step offroad? Eentje die écht goed offroad kunt rijden? Dan zit je bij EasyGo goed! In dit artikel geven wij je onze top 5 offroad steps en, vertellen je waarop je moet letten als je een elektrische step wilt kopen als je offroad wilt rijden.  Waar moet een elektrische step… Read more »