Elektrische step kinderen: Deze 3 zijn de beste koop!

Elektrische steps voor kinderen zijn er in verschillende kleuren, soorten en maten. In dit artikel geven we je verschillende kooptips en behandelen we kort de beste 3 elektrische steps voor je kind van 6 tot 12 jaar. En alvast een stille hint: Op twee modellen kan jij zelf ook rijden, maar vertel dat nog niet… Read more »

Elektrische step 30 km per uur kopen? Dit is de top 3!

E-steps zijn er in verschillende soorten en maten. En daarom behandelen we in dit blog elektrische steps 30 km per uur. Deze snelheid is ideaal als je er dagelijks mee naar school of werk wilt, maar natuurlijk ook als je het gewoon leuk vindt om er een stukje mee te cruisen.  Wij beantwoorden veelgestelde vragen,… Read more »

Elektrische step met dikke banden: dit zijn de beste 5

Wil je graag een elektrische step met dikke banden waarmee je over verschillende onverharde terreinen kan rijden? Dan is dit het artikel dat je wilt lezen! Wij vertellen je waar je op dient te letten als je een elektrische step met dikke banden wilt kopen en we geven je onze top 5. Lees snel verder!… Read more »

Elektrische steps – opleving in populariteit

Elektrische steps hebben de afgelopen jaren een enorme opleving in populariteit gezien met de ontdekking dat ze een verrassend handige en leuke manier kunnen zijn om wat tijd te besparen op het woon-werkverkeer. Nu in veel landen over de hele wereld social distancing van kracht is, zijn meer mensen dan ooit op zoek naar een… Read more »

Elektrische step handhaving en regelgeving

Elk element van onze elektrische step is gemaakt voor eenvoud. Met een glad en strak uiterlijk en gevoel, ligt de volledige focus op de gebruikerservaring, inclusief bediening met één knop. De structurele symmetrie van het frame en accenten completeren de eigentijdse afwerking van de e-step. Geniet onderweg van het gezelschap van familie en vrienden. We… Read more »

Elektrische step voor volwassenen

Met de komst van de elektrische batterij en motor zijn verschillende oudere vormen van transport aan een update toe. De elektrische step is er daar één van, en dus gaan we op zoek naar de beste elektrische step dat momenteel op de markt beschikbaar is. Vroeger was de step, of trottinette, vaak een speelgoed voor… Read more »

Hoe elektrische steps een plaats in het stadsvervoer kunnen winnen

Elektrische steps worden steeds populairder en winnen steeds meer gebied als het gaat om vervoer. En dat terwijl met verzekering rijden nog steeds wel nodig is. De elektrische step ofwel e-step wint de laatste tijd enorm aan populariteit en is ook in Nederland aan een enorme opmars bezig. Met een elektrische step beweeg je je… Read more »

Elektrische step met dikke banden: dit zijn de beste 5

Wil je graag een elektrische step met dikke banden waarmee je over verschillende onverharde terreinen kan rijden? Dan is dit het artikel dat je wilt lezen! Wij vertellen je waar je op dient te letten als je een elektrische step met dikke banden wilt kopen en we geven je onze top 5. Lees snel verder!… Read more »

Elektrische step kind 12 jaar kopen? Dit zijn de 3 beste!

Elektrische step kind 12 jaar kopen? Dan ben je bij EasyGO-Benelux op het juiste adres. In dit artikel vertellen we je alles wat je moet weten over het kopen van een elektrische step voor je kind van 12 jaar. Ook geven we je onze top drie elektrische steps voor je kind, waar jij zelf ook… Read more »

Elektrische step 40 km per uur kopen? Let hier op!

Elektrische step 40 km per uur kopen? Dan koop je geen speelgoed meer. Je koopt dan een snelle en stoere gadget waarmee je met veel plezier van a naar b reist. Elektrische steps zijn er in verschillende maximumsnelheden, prijsklassen en maten te koop. In dit artikel gaan we het hebben over elektrische steps die 40… Read more »