Elektrische Steps Voor Distributiecentra

Elektrische steps zijn tegenwoordig vooral populair in grote distributiecentra. Vanuit deze bedrijven worden verschillende soorten goederen ontvangen en vervoerd naar de juiste bestemming. De opslag van deze goederen vereist ruimte. De bedrijfshallen zijn dan ook vaak aanzienlijk van omvang en bestaan in de meeste gevallen ook nog eens uit verschillende afdelingen. Dit is noodzakelijk omdat… Read more »

Elektrische Step kopen – Hoe werkt dat nou precies?

De Elektrische Step is steeds populairder Het zal je niet zijn ontgaan dat de elektrische step bezig is aan een opmars in Nederland. Overal waar je komt zie je wel zo’n moderne twee-wieler voorbij scheuren. Maar er zijn een hoop vragen nog onbeantwoord en die krijgen wij dagelijks ook te verwerken. Als grootste leverancier van… Read more »

ELEKTRISEREND!

Stil rollen ze door de straten, voetgangers moeten verrast opzij springen om ze uit de weg te gaan en ze slingeren overal rond…. Alle vooroordelen daargelaten, elektrische steps worden steeds populairder en zijn duidelijk meer dan een rage. In het tijdperk van dieselschandalen, luchtvervuiling en verstopte wegen, is het hoog tijd om nog eens goed… Read more »

Kamerleden: ‘Maak haast met nieuwe regels elektrische step’

In China is de hoverboard al heel gewoon in het straatbeeld van grote steden. © REUTERS Toch legalisering e-step en hoverboard in zicht Minister Van Nieuwenhuizen (Verkeer) wil, liefst in Europees verband, met aparte toelatings- en verkeersregels komen voor hippe voertuigen als de elektrische step, hoverboard of monowheel. Vooralsnog begeven veruit de meeste mensen zich illegaal… Read more »

Hoverboard en elektrische step: wat is waar verzekerd?

Voor veel voertuigen is het onduidelijk of een kenteken verplicht is en hoe je je kunt verzekeren voor schade. Denk aan de populaire hoverboard en elektrische step. Het Verbond van Verzekeraars maakte samen met het Platform Aansprakelijkheid en Mobiliteit een overzicht (pdf) van voertuigen, kenmerken en (verzekerings)plichten. Naast een omschrijving van het voertuig lees je waar op de… Read more »

PHAEWO X10 – REVIEW | Gepubliceerd door elektrische-steps.com

De fabrikanten van e-steps dragen maar al te graag hun steentje bij, als het gaat om innovaties binnen de e-mobility. Zo dacht Phaewo ook. Na de productlancering van de Phaewo X9, werd er achter de schermen al gewerkt aan de opvolger: de Phaewo X10. Is dit nieuwe model daadwerkelijk een upgrade? Kort gezegd: ja! Waarom?… Read more »

ALLES OVER DE ELEKTRISCHE STEP

De elektrische step rukt op in Europa. Toch is er nog veel onduidelijkheid over de regels in binnen- en buitenland. In dit artikel leggen we de belangrijkste regels aan je uit. Zo ga jij veilig de straat op en haal je het maximale uit je e-step. Een elektrische step heeft een accu die de ingebouwde… Read more »

ELEKTRISCHE STEP WINT AAN POPULARITEIT

In dit artikel kom je alles te weten over de elektrische step. ELEKTRISCHE STEP WINT AAN POPULARITEIT De elektrische step is hét alternatieve vervoersmiddel van de toekomst. Je bent flexibel, milieubewust en het is goedkoop. Het is daarom dan ook niet gek dat de elektrische step niet weg te denken is uit het straatbeeld van… Read more »

ELEKTRISCHE STEPS DE TOEKOMST?

Transportmiddelen zijn constant in verandering. Over de laatste jaren is de populariteit voor elektrisch vervoer enorm gestegen. Zo verovert de elektrische step bijvoorbeeld de straten van heel Europa. Overal kun je de deelbare steps van bijvoorbeeld Lime of Bird zien. En laat ons eerlijk zijn, elektrische steps zijn heel praktisch. Elektrische steps zijn ook zuinig en kunnen veel… Read more »

DE VELE VOORDELEN VAN EEN ELEKTRISCHE STEP

Groen en gemakkelijk op weg De elektrische step is aan een opmars bezig. Ook in Nederland zie je ze inmiddels steeds meer door de straten rijden. Dat is niet zo gek, want de elektrische step is een compact en milieuvriendelijk vervoermiddel. Het is dus een goede oplossing om files tegen te gaan en de uitstoot van CO2 te… Read more »