Elektrische step kind 12 jaar kopen? Dit zijn de 3 beste!

Wil je een step kopen voor je kind van 12 jaar? Dan ben je bij EasyGO-Benelux op het juiste adres. In dit artikel vertellen we je alles wat je moet weten over het kopen van een elektrische step voor je kind van 12 jaar. Ook geven we je onze top drie elektrische steps voor je… Read more »

Elektrische step 40 km per uur kopen? Let hier op!

Elektrische step 40 km per uur kopen? Dan koop je geen speelgoed meer. Je koopt dan een snelle en stoere gadget waarmee je met veel plezier van a naar b reist. Elektrische steps zijn er in verschillende maximumsnelheden, prijsklassen en maten te koop. In dit artikel gaan we het hebben over elektrische steps die 40… Read more »

Dit beste 3 elektrische steps met zadel en grote wielen!

Een elektrische step met zadel en grote wielen is steeds gewilder en dat vinden wij niet gek. Je kan er namelijk snel mee van a naar b, ze zijn makkelijk mee te nemen naar huis of kantoor en ze zijn stukken goedkoper dan een elektrische fiets. In dit artikel behandelen we de 3 beste elektrische… Read more »

Elektrische step offroad. Dit zijn de beste 5 modellen!

Ben je op zoek naar een elektrische step waarmee je offroad kan rijden? Dan zit je bij EasyGo goed! In dit artikel geven wij je onze top 5 offroad steps en, vertellen je waarop je moet letten als je een elektrische step wilt kopen als je offroad wilt rijden.  Waar moet een elektrische step om… Read more »

Elektrische step kind 10 jaar kopen? Dit zijn de 3 beste steps!

Ben je op zoek naar een elektrische step voor je kind van 10 jaar? Dan zit je bij EasyGO-Benelux op de juiste plek. In dit artikel leggen we je alles uit over de elektrische step en geven wij je onze top 3 elektrische steps voor jouw kind van 10 jaar. Weet je dat je bij… Read more »

Elektrische step 25 km per uur kopen? Dit zijn de 5 beste steps!

Ben je op zoek naar een elektrische step die 25 km per uur kan rijden? Dan ben je bij EasyGO-Benelux op de juiste plek! In dit artikel behandelen wij onze top 5 elektrische steps die 25 km per uur kunnen rijden.  Onze top 5 elektrische steps met een snelheid van 25 km per uur Windgoo… Read more »

Elektrische step 45 km per uur kopen? Dit moet je weten!

Elektrische steps die 45 km per uur kunnen, worden niet meer gezien als speelgoed, maar eerder als een toffe en snelle gadget. Elektrische steps zijn in verschillende prijsklassen, maten en in verschillende maximumsnelheden te koop. In dit artikel behandelen wij elektrische steps die 45 km per uur kunnen rijden.  Hoe hard gaat een elektrische step… Read more »

Dit moet je weten over elektrische steps met luchtbanden!

In dit artikel behandelen wij waarom je wel of niet voor een elektrische step met luchtbanden moet kiezen. En als je er voor eentje moet kiezen, welke elektrische steps met luchtbanden passen dan het beste bij jou? Je leest het in dit artikel. Wat zijn de voor- en nadelen van een elektrische step met luchtbanden?… Read more »

Dit is dé top 5 handige elektrische step onderdelen voor jouw e-step

Je hebt een toffe elektrische step, maar je wilt hem nog unieker, efficiënter en mooier maken. Welke elektrische step onderdelen zijn er? En welke elektrische step onderdelen zijn handig? Wij beantwoorden jouw vragen in dit blog.  Welke elektrische step onderdelen zijn er? Een elektrische step heeft een aantal belangrijke onderdelen zoals:  De batterij; Motor +… Read more »

Elektrische step scooter kopen? 7 kooptips!

Elektrische step scooter kopen? Wij begrijpen precies wat je bedoelt! Jij wilt een elektrische step die de functies heeft van een elektrische scooter. Een elektrische step scooter geeft je de vrijheid om door de stad te reizen, en dat zonder veel in de file te staan. Een elektrische step scooter zorgt ervoor dat jij nooit… Read more »