Elektrische step scooter kopen? 7 kooptips!

Elektrische step scooter kopen? Wij begrijpen precies wat je bedoelt! Jij wilt een elektrische step die de functies heeft van een elektrische scooter. Een elektrische step scooter geeft je de vrijheid om door de stad te reizen, en dat zonder veel in de file te staan. Een elektrische step scooter zorgt ervoor dat jij nooit… Read more »

Elektrische step met grote wielen kopen? Lees dit eerst!

Je komt steeds vaker elektrische steps met grote wielen tegen. Elektrische steps worden steeds populairder in grote steden als Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht. Met een elektrische step ben je wendbaar en flexibel. Je hoeft ook nooit meer te zoeken naar een parkeerplaats. Waarom? Je kan een elektrische step in- en uit elkaar klappen… Read more »

Elektrische step fiets kopen? 7 tips!

Een elektrische step die lijkt op een fiets, je komt ze steeds vaker tegen in steden als Amsterdam, Utrecht, Rotterdam en Den Haag. Een elektrische step fiets geeft je de vrijheid om te navigeren door de stad. Je hebt de wendbaarheid van een elektrische step en het comfortabele van een fiets. Een elektrische step fiets… Read more »

Elektrische step met snelheid kopen? Dat doe je bij EasyGo Benelux!

Elektrische step met snelheid kopen? Dat doe je bij EasyGO Benelux. Dit zijn onze top 4 steps met een snelheid tot 65 km/h!

Elektrische step kind kopen? Al vanaf €129!

Elektrische step kind kopen? Wij hebben voor grote en voor kleine kinderen een goede elektrische step op EasyGo-Benelux.com!

Elektrische step met zadel kopen? 7 tips van EasyGo!

Een elektrische step met zadel, je ziet het tegenwoordig steeds meer! De laatste jaren zijn de aantallen explosief gestegen en vooral in steden als Amsterdam en Rotterdam zijn ze erg populair. Logisch, want een elektrische step met een zitje geeft je de mogelijkheid om snel te navigeren door de stad. En nog een voordeel is… Read more »

Elektrische step goedkoop en goed? Dat kan bij EasyGo!

Elektrische step goedkoop en goed? Wij hebben voor elke prijsklasse een goede elektrische step op EasyGO-Benelux.com.

Elektrische step volwassenen kopen? EasyGo wijst je de weg!

Elektrische step volwassenen kopen? EasyGo legt uit waarop je moet letten bij het kopen van een elektrische step voor volwassenen.

Elektrische Steps Voor Distributiecentra

Elektrische steps zijn tegenwoordig vooral populair in grote distributiecentra. Vanuit deze bedrijven worden verschillende soorten goederen ontvangen en vervoerd naar de juiste bestemming. De opslag van deze goederen vereist ruimte. De bedrijfshallen zijn dan ook vaak aanzienlijk van omvang en bestaan in de meeste gevallen ook nog eens uit verschillende afdelingen. Dit is noodzakelijk omdat… Read more »

ELEKTRISEREND!

Stil rollen ze door de straten, voetgangers moeten verrast opzij springen om ze uit de weg te gaan en ze slingeren overal rond…. Alle vooroordelen daargelaten, elektrische steps worden steeds populairder en zijn duidelijk meer dan een rage. In het tijdperk van dieselschandalen, luchtvervuiling en verstopte wegen, is het hoog tijd om nog eens goed… Read more »