De 5 beste elektrische steps van 2022 | Uitgebreide review!

E-steps zijn er in verschillende uitvoeringen. Sommige zijn ideaal als je offroad wilt rijden en andere zijn perfect als je het heerlijk vindt om een stuk te toeren. Iedereen heeft dus zijn eigen voorkeur. Daarom hebben we onderzoek gedaan naar 5 beste elektrische steps van 2022 en hebben we gekeken naar de verschillende soorten categorieën e-steps die er zijn.

Per categorie hebben we één echte winnaar en dat is dan naar onze mening de beste e-step van 2022 van de categorie waar deze step in valt.

 

Op welke punten zijn de e-steps op beoordeeld?

Uit ons eigen onderzoek blijkt dat de actieradius, maximumsnelheid en de prijs doorslaggevend zijn als mensen een e-step willen aanschaffen. Dit zijn naar onze mening ook de drie basiselementen om te bepalen of een e-step bij je past.

Maar tijdens ons onderzoek hebben we ook gekeken naar:

  • Vering
  • Features
  • Banden
  • (Spat)waterdichtheid
  • Offroad mogelijkheden
  • Hoe snel de accu is opgeladen

 

Ook hebben we in de praktijk ervaren welke e-steps onze klanten fijn vinden. Zo kunnen we dus écht goed advies geven over welke e-steps de beste zijn.

Er zijn maar weinig steps die aan alle criteria voldoen. Daarom hebben we besloten om de insteek van dit onderzoek te focussen op de beste e-step per categorie step.

Wil je graag weten wat de beste elektrische steps van 2022 zijn? Lees dan snel verder!

 

Dé 5 beste elektrische steps van dit moment

We hebben de uitblinkers in ons onderzoek in dit artikel verwerkt. Sommige zijn beoordeeld op hun prijs en kwaliteitsverhouding, maar andere zijn puur beoordeeld op hun prestaties bij comfortabel toeren, snel racen of over onverhard terrein rijden.

 

1. De beste all-rounder: X1-Turbo

De X1-Turbo is een fijne allrounder. Ook als je de step dagelijks wilt gebruiken. Zo voldoet dit model aan de wettelijke Europese eisen, kan je de cruise control bedienen via een app en heeft hij een krachtige 500 watt motor. En dat laatste zorgt ervoor dat deze step een topsnelheid van 32 kilometer per uur kan behalen.

Deze fijne allrounder is ook ideaal als je hem dagelijks wilt gebruiken. Je kan de step in- en uitklappen waardoor je de step ook in het openbaar vervoer kan meenemen. Wil je niet met de bus of tram reizen? Dan kan je uiteraard ook de actieradius tot 45 kilometer benutten.

En als je regelmatig afremt wordt de 10.4 Ah LG batterij opgeladen door het regenerative energy braking system die standaard met de step wordt geleverd. Maar als je toch moet remmen, zorgen de mechanische remschijven met e-abs ervoor dat je snel tot stilstand komt.

Dit model kan je ook gebruiken om offroad mee te rijden. Is dit de perfecte e-step voor jou?

Bekijk de X1-Turbo in onze webwinkel

beste elektrische step X1 turbo

 

 

2. De beste budget step: Windgoo M11-A

Als officiële dealer weten we als geen ander hoe goed de prijs en kwaliteitsverhouding is van de Windgoo M11-A. Met een sterke 250 watt motor kan deze step een snelheid van 25 kilometer per uur behalen. Dit is sneller dan de gemiddelde fietser!

Maar met een budget is er uiteraard altijd wel ergens waar je moet inleveren. Bij dit model is dat de actieradius. Je kan met een volle accu tot 20 kilometer reizen. Werk je vlakbij huis of hoef je maar een stukje vanaf het station met de step te reizen? Dan is dit model een goede keuze.

Dit model levert niet in op veiligheid. De accu wordt beveiligd met zes bescherm functies en heeft voor en achter led veiligheidslichten. Goede deal toch?

De Windgoo M11 is de beste elektrische step als je een budget tot €300 hebt.

Bekijk de Windgoo M11-A in onze webshop of plan een proefrit

beste elektrische step windgo m11a

 

3. De beste racer (meer dan 100 km/h): 11X-Extreme

Extreem is deze step zeker. Dit model kan namelijk een snelheid van 110 kilometer per uur rijden. Als Elon Musk een e-step zou maken, dan zou dit hem zijn. Ondanks de hoge topsnelheid is dit model erg comfortabel. Zo heeft het model 11 inch luchtbanden, hydraulische vering en kan je de cruise control functie bedienen vanaf het stuur.

Ook is dit model ideaal als je langere stukken wilt reizen, want je hebt een actieradius tot 160 kilometer! De batterij is dan ook een sterke 32 Ah LG lithium-ion accu. Deze is beveiligd met zes bescherm functies en houd de step zelf de accu beveiliging in de gaten.

Wil je een snelle step? Dan ga je geen snellere step dan de 11X-Extreme vinden.

Bestellen of dit model testen? Bekijk de 11X-Extreme dan in onze winkel

beste elektrische step windgo zero 11

 

4. De beste e-step met grote banden: e-MoVe H10+

De H10+ is een step met grote banden. Zo heeft dit model een zestien inch voorband en is de achterband 12 inch groot. Door de grote bandenmaten is dit model comfortabel om mee te rijden.

Door zijn krachtige 500 watt motor kan deze step 25 kilometer per uur hard rijden. Dit is ideaal als je dagelijks naar je werk gaat of als je een weekendje weggaat. Want je kan de H10+ eenvoudig opvouwen en vervoeren in de kofferbak van je auto.

Ook dit model voldoet aan de Europese wettelijke eisen en heeft verschillende veiligheidsfuncties zoals led verlichting. En om het af te toppen heeft dit model een actieradius tot 40 kilometer.

Bekijk dit model in onze shop

beste elektrische step windgo h10+

 

5. De beste e-step met zadel: Windgoo B20

Wil je graag een elektrische step met zadel? Dan is dit model ideaal voor jou. De B20 is een comfortabel model met verschillende luxe features als cruise control op het stuur en mechanische rem schrijven.

Door de krachtige 350 watt motor kan dit model en snelheid van 25 kilometer per uur hard rijden, waardoor je menig fietsers inhaalt. En met een actieradius van 40 kilometer kan je de step als dagelijks vervoer gebruiken.

Ook dit model heeft twee grote banden waardoor het rijcomfort erg fijn is. Dit is de beste elektrische step met zadel voor een niet al te grote investering. Dit model kost je namelijk nog geen €450.

Meer weten over de Windgoo B20? Bekijk hem dan in onze webwinkel

beste elektrische step windgo b20

 

Staat je ideale step niet in dit blog?

Staat je ideale step niet in dit blog? Bekijk dan ons complete assortiment e-steps. Hier kan je kiezen uit meer dan 25 steps en kun je eenvoudig een elektrische step kopen op de betalingsmanier die bij jou past.

 

De beste elektrische step koop je bij EasyGO!

Vaak moet je een e-step online kopen om te ondervinden of de step echt voldoet aan je wensen en eisen. Daarom kan je de steps ook bij ons in Zuidland testen. Gewoon geheel vrijblijvend.

Ook heb je 30 dagen bedenktijd. Bevalt de step je toch niet? Dan mag je hem binnen een termijn van 30 dagen retourneren.

Is Zuidland te ver? Dan kan je natuurlijk ook step via onze webshop kopen. Je kan dan direct, achteraf of gespreid betalen. Als je voor 16.00 besteld, word je step dezelfde dag nog verzonden. En is je bestellingswaarde meer dan €30? Dan leveren we je bestelling gratis.

Heb je een vraag over onze producten? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Zij beantwoorden graag je vragen, maar kunnen je ook voorzien van advies.

 

Wil je het complete assortiment in onze webwinkel bekijken?

Ik wil het complete assortiment bekijken>>>

Bestelling