Elektrische step 30 km per uur kopen? Dit is de top 3!

E-steps zijn er in verschillende soorten en maten. En daarom behandelen we in dit blog elektrische steps 30 km per uur. Deze snelheid is ideaal als je er dagelijks mee naar school of werk wilt, maar natuurlijk ook als je het gewoon leuk vindt om er een stukje mee te cruisen. 

Wij beantwoorden veelgestelde vragen, maar vertellen je ook welke e-steps er ideaal zijn als je een snelheid van 30 km per uur wilt behalen. Benieuwd geworden? Lees dan snel verder!

 

Hoe snel kan een elektrische step 30 km per uur?

Deze vraag klinkt misschien gek, maar eigenlijk is het niet zo’n gekke vraag omdat de snelheid wordt bepaald door verschillende factoren. Je kan dus niet altijd precies de maximum snelheid behalen van de e-step. Wij vertellen onze klanten altijd dat je rekening moet houden met een verschil van drie k/m per uur. Je kan dus tussen de zevenentwintig en drieëndertig k/m per uur hard rijden. 

 

Elektrische step 30 km per uur in verschillende soorten en maten

 

Welke factoren bepalen de maximumsnelheid van een e-step?

Allereerst wordt de maximumsnelheid bepaald door de fabrikant. Die heeft bepaald hoe hard de step mag en heeft hem zo geprogrammeerd. Maar natuurlijk zijn er ook andere factoren die bepalen hoe hard je kan rijden met de step. Deze factoren zetten we nu voor je op een rijtje: 

  • Het gewicht van de bestuurder;
  • het accuniveau;
  • de bandenspanning.

Zoals je hebt kunnen lezen, wordt de maximumsnelheid door verschillende factoren beïnvloedt. Daarom raden we je aan om het accuniveau in de gaten te houden, de step op te laden zoals omschreven en regelmatig je bandenspanning te controleren en bij te vullen, als dat nodig is.

 

Hoeveel kost een e-step?

Een elektrische step voor volwassenen kan je bij ons al vanaf €279 kopen. Je hebt dan een step die 25 k/m per uur kan. Wil je echt minimaal 30 k/m per uur kunnen rijden? Dan is de vanaf prijs €389. 

Met een budget van €400 heb je bij ons al meer dan vijf verschillende steps die 30 km per uur kunnen rijden!

 

Benieuwd geworden naar ons assortiment? Ga dan naar onze webshop!

 

Ik wil het ruime assortiment elektrische steps bekijken!

 

De top 3 elektrische steps 30 km per uur

Zoals beloofd gaan we je onze top 3 e-steps met je delen. Onze klanten zijn er blij mee. Daarom weten we zeker dat jij deze steps ook super tof gaat vinden. En als je in de buurt van Zuidland woont, kan je ze ook gewoon een keer proberen! 

Maar laten we maar eerst de top 3 steps met je delen vind je niet? Hier komen ze:

 

De EasyGO ES2-Pro: €389,-

De ES2-Pro is het voordeligste model waarmee je snelheden van 31 k/m per uur kan behalen. Naast de laatste snufjes en een fijne maximum snelheid heeft deze step een 350 watt motor, een actieradius van 30 km en 8,5 inch anti lek honingraat banden. Wat wil je nog meer?

 

Elektrische step 30 km per uur - De EasyGO ES2-PRO

 

Bekijk de EasyGO ES2-Pro in onze webshop!

 

De EasyGO X1-Turbo: €399,-

De X1-Turbo is ons best verkochte model en dat is hij natuurlijk niet zomaar. Voor maar €399 heb je veel features als cruise-control, led verlichting, smart-lock beveiliging en een app waarmee je de step kan monitoren. Naast alle luxe heeft deze step een krachtige 500 watt motor, actieradius van 45 km en kan hij snelheden behalen tot 32 k/m per uur. Ook dit model staat op anti lek banden die onderhoudsvrij zijn.

 

Elektrische step 30 km per uur - De EasyGO X1-Turbo

 

Bekijk de EasyGO X1-Turbo in onze webwinkel!

 

De EasyGO E-30 Max+: €569,-

De E-30 Max+ is dé elektrische step 30 km per uur, als je dagelijks veel reist. Dit model heeft een actieradius tot 65 km en is daardoor ideaal om als dagelijks vervoer te gebruiken. Ook heeft deze step een maximum snelheid van 33 km per uur en heeft hij luxe 10 inch luchtbanden waardoor je rit van a naar b ook nog erg comfortabel is. 

 

Elektrische step 30 km per uur - De EasyGO E-30 MAX+

 

Bekijk de EasyGO E-30 Max+ in onze online winkel!

 

Conclusie: Elektrische steps 30 km per uur

Een step met een snelheid van 30 km per uur is ideaal als je er dagelijks mee wilt reizen of als je gaat cruisen met je familie, vrienden of collega’s. Zoals je hebt kunnen lezen kan je al een step vanaf €279 kopen, maar als je iets meer te besteden hebt, kan je nog sneller, luxer en verder!

 

Niet gevonden wat je zocht of wil je ons complete assortiment bekijken? 

 

Ga dan direct naar onze webshop!

 

Heb je een vraag of wil je graag geadviseerd worden?

Heb je een vraag of wil je graag geadviseerd worden door één van onze e-step specialisten? Neem dan contact met ons op via onze contactpagina.  

Via deze pagina kun je ook een afspraak maken om een proefrit in te plannen.

Bestelling