Elektrische step 40 km per uur kopen? Let hier op!

Elektrische step 40 km per uur kopen? Dan koop je geen speelgoed meer. Je koopt dan een snelle en stoere gadget waarmee je met veel plezier van a naar b reist. Elektrische steps zijn er in verschillende maximumsnelheden, prijsklassen en maten te koop. In dit artikel gaan we het hebben over elektrische steps die 40 kilometer per uur kunnen rijden.

 

Hoe hard gaat een elektrische step 40 km per uur?

Er zijn verschillende factoren waardoor je trager of juist sneller kan rijden met een elektrische step die in de fabriek een maximumsnelheid van 40 km per uur heeft gekregen.

 

Hoe hard je kan rijden met een elektrische step wordt bepaald door de volgende factoren:

  • het gewicht van de bestuurder;
  • het accuniveau;
  • de bandenspanning.
  • Hoe hard mag een elektrische step?

 

In Nederland en in België mag een elektrische step 25 kilometer per uur rijden. In België mag je met een elektrische step zelfs 45 km per uur rijden. Je hebt dan wel met te maken met aanvullende regels. Wil je meer weten over de regels van een elektrische step? Bekijk dan de wetgeving van jouw overheid.

Elektrische step 40 km per uur kopen

 

Elektrische step 40 km per uur kopen? Dit is onze top 3

Hier komt de top drie! De steps hebben een vanaf prijs van € 379. Als dat boven jouw budget valt, dan kan je ons brede assortiment elektrische steps bekijken. De vanafprijs voor volwassenen is dan € 279 en voor kinderen vanaf € 129. De meeste modellen hebben dan een maximumsnelheid van 25 tot 31 km per uur.

Laten we gauw beginnen met onze top drie elektrische steps 40 km per uur.

 

EasyGO X-treme

Met een actieradius van 35 kilometer en een 400 watt motor kan je met de EasyGo X-treme een maximum snelheid behalen van 40 km per uur. De X-treme heeft 8 inch honingraat banden en dit model kost je € 379. Dit is een erg budgetvriendelijke elektrische step die ideaal is als opvolger van je eerste e-step. Of natuurlijk een goede optie als je gelijk een snelle e-step wilt kopen.

Bekijk de EasyGO X-TREME

Elektrische step 40 km per uur - de easygo extreme

ECO E-PRO+

Je hebt elektrische steps die 40 km per uur kunnen rijden, maar er zijn ook elektrische skateboards die heel hard kunnen. De E-PRO+ is daar een goed voorbeeld van. Dit model is ideaal voor de skateboard fans onder ons. Voor € 449 heb je een e-skateboard met een maximumsnelheid van 40 km per uur en een actieradius van 35 km. De motor is 900 watt sterk. Het e-skateboard heeft 4 PU gegoten 90mm banden, waardoor je als een speer over het asfalt gaat.

Een e-skateboard is net even wat anders dan een elektrische step 40 km per uur, maar sommige mensen in onze showroom komen voor een e-step en kiezen uiteindelijk voor een elektrische skateboard.

Waarom? Het zijn beide eco-vriendelijke snelheidsmonsters, en die twee woorden, hoor je niet vaak samen.

Bekijk de ECO E-PRO+

Elektrische step 40 km per uur - de eco e pro plus

ZERO 10X-PRO

Vind je  een elektrische step 40 km per uur nog steeds te traag? Dan hou je echt van snelheid. En hebben we de elektrische step voor jou.

Vind je 40 km per uur nog steeds te traag? Dan hou je echt van snelheid. En hebben we de elektrische step voor jou. De ZERO 10X-PRO heeft dan alles wat jouw hartje begeert. Deze machine kan 65 km per uur bereiken. Ja, dat is hard. Heel hard. Dit komt door zijn sterke 2000 watt motor. De step staat op 10 inch luchtbanden en je hebt met deze step een actieradius van 80 km. Dit model heeft een prijskaartje van € 1699, maar dan ga je wel als een raket over het fietspad.

Durf jij hem aan? Bekijk hem dan in onze webshop.

Bekijk de ZERO 10X-PRO

Elektrische step 40 km per uur - de zero 10 extreme

Niet gevonden wat je zocht?

Bekijk dan ons complete assortiment elektrische steps in onze webshop 

 

Heb je een vraag over het kopen van een elektrische step 40 km per uur?

Wil je graag meer weten over het kopen van een elektrische step 40 km per uur, en wat wij daarin voor je kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Je kan ons bellen, mailen of direct een vraag stellen via de chat.

Je bent natuurlijk ook van harte welkom in onze showroom in Zuidland om een proefrit te maken op een elektrische step 40 km per uur of een andere e-step of e-skateboard. Je kan natuurlijk ook een elektrische step kopen via onze webshop, dan heb je hem vaak al de volgende dag in huis.

Bestelling