Elektrische step 45 km per uur kopen? Dit moet je weten!

Elektrische steps die 45 km per uur kunnen, worden niet meer gezien als speelgoed, maar eerder als een toffe en snelle gadget. Elektrische steps zijn in verschillende prijsklassen, maten en in verschillende maximumsnelheden te koop. In dit artikel behandelen wij elektrische steps die 45 km per uur kunnen rijden. 

 

Hoe hard gaat een elektrische step 45 km per uur?

Hoe hard je precies kan rijden op een elektrische step 45 km per uur is niet altijd 45 km per uur. Er zijn een aantal factoren waardoor je sneller of wat langzamer kan rijden dan de snelheid die een elektrische step als fabrieksopgave heeft. Bij een elektrische step die 45 km per uur kan rijden moet je rekening houden met een speling van 5 km per uur. Dit komt door een aantal factoren zoals: 

  • Het accuniveau;
  • De bandenspanning;
  • Hoe zwaar de bestuurder weegt.

 

Hoe hard mag een elektrische step?

Een elektrische step mag in Nederland en in België een maximumsnelheid hebben van 25 km per uur. In België mag je ook 45 km per uur met een elektrische step, maar dan moet de step wel een zadel hebben en verzekerd zijn. Ook moet je een AM rijbewijs hebben. Bekijk jouw lokale wetgeving om alle regels te bekijken die in jouw land gelden. Want bij een elektrische step met zadel en trapondersteuning gelden er weer andere regels. Want er geldt geen minimumleeftijd en je hebt ook geen rijbewijs nodig.  

 

Hoeveel kost een elektrische step 45 km per uur?

Een elektrische step 45 km per uur zijn iets duurder dan steps die 25-30 km per uur kunnen rijden. De elektrische steps die wij gaan behandelen, kunnen 40-45 km per uur of harder. Jij weet dan precies welke elektrische steps passen bij jouw gewenste snelheid van 45 kilometer per uur.

 

Elektrische steps 45 km per uur kopen? Dit is onze top 3

Hier komt de top 3 elektrische steps 45 km per uur. De steps hebben een vanaf prijs van €379. Als dat boven jouw budget valt, dan kan je ons complete assortiment elektrische steps bekijken. De steps hebben dan een maximumsnelheid van 25-31 km per uur. De vanafprijs voor volwassenen is €279 en voor kinderen vanaf €129. De steps beginnen dan bij een maximumsnelheid van 15 kilometer per uur.  

Laten we gauw beginnen met onze top 3 elektrische steps 45 km per uur. 

 

Elektrische steps 45 km per uur 1: EasyGO X-treme

De EasyGO X-TREME heeft een snelheid van 40 km per uur. De step heeft een actieradius van 35 kilometer en heeft een 400 watt motor. De elektrische step heeft 8 inch honingraat banden. De X-TREME kost €379. Dit is een erg budgetvriendelijke elektrische step die net niet de 45 km per uur kan halen. Toch raden wij je deze step aan, omdat deze step een goed instapmodel is als je net wat harder wilt rijden dan elektrische steps met een maximumsnelheid van 25 km per uur. 

Bekijk de EasyGO X-TREME

 

Elektrische steps 45 km per uur 2: ECO E-PRO+

Je hebt elektrische skateboard die 45 km per uur kunnen rijden, maar er zijn ook elektrische skateboards die heel hard kunnen. De E-PRO+ is er daar eentje van, en dit type elektrisch voertuig is speciaal voor de skaters onder ons. De E-PRO+ kost €449. De e-step heeft een maximumsnelheid van 40 km per uur, actieradius van 35 km, een 900 watt motor en staat op 4 PU gegoten 90mm banden. Ga je van een heuveltje? Dan haalt deze toffe gadget minimaal 45 km per uur.

Een skateboard is net even wat anders dan een elektrische step 45 km per uur, maar sommige mensen in onze showroom komen voor een step en gaan weg met een elektrische skateboard. Het zijn beide duurzame snelheidsmonsters, en dat hoor je niet vaak.  

Bekijk de ECO E-PRO+

 

Elektrische steps 45 km per uur 3: ZERO 10X-PRO

Ben je niet bang voor snelheid? Vind je een elektrische step 45 km per uur zelfs te langzaam? Wat moet je dan? De ZERO 10X-PRO is dan de snelheidsmonster voor jou. Deze step kan 65 km per uur bereiken, heeft een 2000 watt motor, actieradius van 80 km en staat op twee luchtbanden van 10 inch. De 10X-PRO kost €1699, maar dan ben je wel de snelste op het fietspad.

Wil jij hem? Ga dan snel naar de webshop.

 

Bekijk de ZERO 10X-PRO

Heb je een vraag over het kopen van een elektrische step?

Wil je graag meer weten over het kopen van een elektrische step 45 km per uur, en wat wij daarin voor je kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Je kan ons bellen, mailen of direct een vraag stellen via de chat.

Je bent natuurlijk ook van harte welkom in onze showroom in Zuidland om een proefrit te maken. Wil je een elektrische step kopen? Dan kan dit via onze webshop.

Bestelling