Elektrische step goedkoop en goed? top 5!

Je wilt graag een elektrische step, alleen mag hij niet veel kosten. Je wilt dus eigenlijk een elektrische step die goedkoop en goed is. Wij verkopen verschillende soorten elektrische steps voor elk budget. In dit artikel bespreken wij onze top 5 elektrische steps die goedkoop en goed zijn. 

Wat is een goedkope en goede elektrische step?

Een goede en goedkope elektrische step moet je minimaal van a naar b brengen zonder zorgen. In dit artikel hebben wij goede en goedkope elektrische steps uitgekozen. De steps hebben geen lage actieradius en zijn niet gevaarlijk om mee te rijden. Nee, wij hebben steps die goed en goedkoop zijn waarmee jij en je kids veel plezier mee gaan beleven. In dit artikel behandelen we goede en goedkope steps met een maximumprijs van 350 euro.

Wil je weten welke elektrische steps goedkoop en goed zijn? Lees dan snel verder.

Elektrische step goedkoop en goed: dit is onze top 5

Wij vertellen je graag welke elektrische steps goedkoop en goed zijn. Hier komt onze top 5! 

Elektrische step goedkoop en goed 1: Windgoo M11-A: 279 euro

De Windgoo M11-A heeft een prijskaartje van 279 euro. Met de Windgoo heb je een goede en goedkope elektrische step die je veilig van a naar b brengt. Hij wordt geleverd met een sterke accu die een actieradius van 25 kilometer zodat je door jouw stad of dorp kun reizen, op weg naar je werk, school of de lokale sportclub. Door de 250 watt motor kun je een maximum snelheid behalen van 25 km/u. Met 8.5 inch honingraat banden is het een sportief uitziende step die goed en goedkoop is. 

Bekijk de Windgoo M11-A

Elektrische step goedkoop en goed 2: MiCRO E10+: 299 euro

De MiCRO E10+ kost op EasyGo-Benelux.com 299 euro. Deze goedkope elektrische step heeft een goede prijs-kwaliteitverhouding. Door zijn kleine 6.5 inch volrubber banden, kun je over asfalt scheuren met een snelheid van 20 km/u. De MiCRO E10+ heeft een 250 watt motor en een actieradius van 15 kilometer. Zo kun je de step goed gebruiken als je kortere stukken moet afleggen of deels met het OV reist.

Uiteraard kun je de step ook op je werk of school opladen als de actieradius niet voldoet. Gelukkig hebben wij in dit artikel meerdere soorten steps waaruit je kunt kiezen. Dus ook voor jouw unieke smaak en budget. Wij hebben genoeg keuze op EasyGo-Benelux.com om een goede en goedkope elektrische step te kunnen kopen. Wil je een elektrische step goedkoop en goed? Dan is de E10+ het overwegen waard!

Bekijk de MiCRO E10+

Elektrische step goedkoop en goed 3: Phaewo X10: 339 euro

De Phaewo X10 is een zwarte step met rode accenten. Hij heeft een 250 watt motor en een actieradius van 20 kilometer. De Phaewo X10 staat op 8.5 inch volrubber banden, en dat voelt erg comfortabel bij een maximumsnelheid van 25 km/u. De Phaewo X10 is dus een goede en goedkope elektrische step als je dagelijks reist, of in het weekend op je gemak door jouw stad of dorp wilt rijden.  

Bekijk de Phaewo X10

Elektrische step goedkoop en goed 4: EasyGo MiNi+: 339 euro

Naast merken als WindGoo, ECO en Phaewo, verkopen wij ook elektrische steps van ons eigen merk. De EasyGo MiNi+ is er daar eentje van. De MiNi+ heeft 8 inch volrubber banden waarmee hij heerlijk over het asfalt rijdt. Met een krachtige 300 watt motor kun je snelheden behalen van 25 km/u. Met de MiNi+ kun je dus heerlijk toeren. En omdat hij compact is kun je hem makkelijk meenemen op vakantie. De MiNi+ heeft een actieradius van 20 kilometer. 

Bekijk de EasyGo MiNi+

Elektrische step goedkoop en goed 5: Windgoo M12-PRO: 339 euro

Dit is een PRO step voor een goede prijs. De Windgoo M12-PRO behaalt een maximumsnelheid van 25 km/u. De step heeft een 350 watt motor en een actieradius van 25 kilometer. 

Deze step staat op 8,5 inch, sportief ogende honingraat banden. Het is een PRO elektrische step die goed en goedkoop is.  

Bekijk de Windgoo M12-PRO

Elektrische step goedkoop en goed: onze favoriet de EasyGo X1-TURBO – Tijdelijk 359 euro

Ja, we hadden tot 350 euro gezegd, maar de X1-Turbo is toch stiekem onze favoriet, en ook de favoriet van onze klanten. Hij is niet voor niets de meest verkochte elektrische step die je bij EasyGo Benelux kunt kopen. Dus als je iets meer te besteden hebt, is dit onze aanrader. Je krijgt net wat meer, dan bij de andere elektrische steps. Die zijn ook goedkoop en goed, maar de X1-Turbo is net wat luxer en daarom ook iets beter. Wat is het verschil? Wij leggen het je graag uit!

De EasyGO X1-TURBO heeft een krachtige 500 watt motor waardoor hij een snelheid kan behalen tot 31 km/u. Als je een goede en goedkope elektrische step tot 400 euro wilt kopen, dan is dit zeker een goede optie. De X1-TURBO heeft ook een luxe cruise control functie. Daardoor hoef je niet constant de gashendel te gebruiken. Door de sterke LG batterij kan deze goede en goedkope elektrische step een afstand afleggen tot maarliefst 40 km op één batterijlading! Dit is dus een erg fijne step waarmee je naar school, werk of naar jouw lokale sportclub kunt rijden. Ook is de X1-TURBO een fijne cruiser om mee te nemen op vakantie. 

De X1-Turbo heeft honingraat banden welke nooit lek kunnen raken. De banden zijn schokbestendig, antislip en daardoor kun je op verschillende soorten ondergronden ermee rijden. De schokdemping aan het voor- en achterwiel zorgen ervoor dat je altijd een comfortabele rit hebt. Het ABS en mechanisch remsysteem, garanderen je een veilige rit.

Onze goede en goedkope elektrische step maakt gebruik van een ‘one touch’-inklapsysteem. Zo kun je de step in een paar seconden eenvoudig inklappen. Je kunt hem dus ook gebruiken als je met het OV reist. Hij is dus makkelijk mee te nemen naar werk of naar school. Wanneer je met de X1-TURBO rijdt, zorgt het milieuvriendelijke regenerative braking systeem ervoor dat je geen vermogen verliest. Het ‘smart battery motor management’-systeem houdt de prestaties van de batterij en de 500 watt motor nauwkeurig bij.

Je kan de X1-TURBO koppelen met je Android of iPhone. Op de app kun je verschillende informatie zien en veranderen. Je kunt de cruise control, push start, smart-lock en nog meer functionaliteiten met de app instellen en bedienen.

De X1-TURBO heeft een LCD scherm waarmee je informatie over het  batterijniveau, de snelheid en in welke rijstand je rijdt kunt aflezen. De X1-TURBO heeft drie verschillende rijstanden. De rijstand kun je wisselen met een druk op de knop. De X1-Turbo zou zo maar de perfecte elektrische step voor jou kunnen zijn. Het is een goedkope step die ideaal is voor beginners.

Bekijk de EasyGo X1-TURBO

Of weet je nog niet zeker welke step bij jou past? 

Bekijk dan ons complete assortiment elektrische steps

Wil jij een goedkope en goede elektrische step kopen? 

Wil je graag meer weten over het kopen van een goede en goedkope elektrische step, en wat wij daar voor jou in kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Je kan eventueel ook bij ons langskomen in Zuidland. Dan kun je in de showroom kijken en een proefrit maken. Uiteraard kan je ook een elektrische step kopen via onze webshop.

Summary
Bestelling