Elektrische step kind 10 jaar kopen? Dit zijn de 3 beste steps!

Op zoek naar een elektrische step kind 10 jaar? Dan zit je bij EasyGO-Benelux op de juiste plek. In dit artikel leggen we je alles uit over de elektrische step en geven wij je onze top 3 elektrische steps voor jouw kind van 10 jaar.

Weet je dat je bij ons in Zuidland ook een proefrit kan maken? Als dat niet uitkomt dan kan je natuurlijk ook een elektrische step bestellen via onze webshop. Dan heb je hem vaak de volgende dag al in huis!

Wat is een goede elektrische step voor jouw kind van 10 jaar oud?

Wij verkopen verschillende elektrische steps voor kinderen en volwassenen. Een goede elektrische step is veilig in gebruik en brengt je van a naar b. De elektrische steps die wij verkopen voor kinderen van 10 jaar zijn veilig. Ook kan jouw kind van a naar b reizen zonder dat de step tussendoor moet worden opgeladen. Wij verkopen elektrische steps vanaf €129 met een actieradius vanaf 10 kilometer op 1 acculading. De elektrische steps die wij in dit blog vergelijken zijn niet duurder dan €300.

Elektrische step kind 10 jaar kopen? Lees gauw verder om onze top 3 elektrische steps voor een kind van 10 jaar te bekijken.

Wil je meer dan 25+ elektrische steps vergelijken?

Start met vergelijken! 

Elektrische step kind 10 jaar: Dit zijn dé 3 beste elektrische steps  

Elektrische step kind 10 jaar 1: EasyGo KIDDO: 129 euro

De EasyGO KIDDO is een goed instapmodel elektrische step voor kinderen van 10 jaar. De EasyGO Kiddo is beschikbaar in de kleuren roze en zwart en de step heeft een actieradius van 10 kilometer. Door de 200 watt accu kan deze step 15 kilometer per uur rijden. De EasyGO KIDDO kan je tot een maximum van 114 cm in hoogte verstellen. Als jouw kind al wat langer is, dan raden wij je aan om naar één van de andere steps te kijken. Je kan er dan zelf ook op rijden 😉 Dat is toch een win-win situatie?

Bekijk de EasyGo Kiddo

Elektrische step kind 10 jaar 2: Windgoo M11-A: 279 euro

Elektrische step kind 10 jaar en een beetje voor jezelf kopen? Dit is een elektrische step waar je niet alleen je kind, maar ook jezelf blij mee kan maken. De M11-A heeft een krachtigere accu dan de EasyGO kiddo. De M11-A heeft door de 250 watt accu een maximumsnelheid van 25 kilometer per uur en een actieradius van 25 kilometer. De step heeft 8.5 inch honingraat banden. De uitgebreide features van dit model kan je bekijken in onze webshop. 

Bekijk de Windgoo M11-A

Elektrische step kind 10 jaar 3: MiCRO E10+: 299 euro

De E10+ heeft een maximumsnelheid van 20 kilometer per uur en een actieradius van 15 kilometer. Dit komt door de betrouwbare 250 watt accu. De step heeft twee 6.5 inch volrubberen banden die comfortabel op de weg rijden. De MiCRO E10+ is een goede elektrische step voor kinderen van 10 jaar en ouder. Hij is net wat sneller dan de EasyGO KIDDO en je kan er jaren mee voorruit. Als je meer wilt lezen over deze step dan kan je hem bekijken in onze webshop. Daar lees je meer over de specificaties die deze step heeft.   

Bekijk de MiCRO E10+

Elektrische step kind 10 jaar kopen? EasyGO helpt je graag! 

Wil je graag meer weten over het kopen van een elektrische step voor je kind van 10 jaar, en wat wij daar voor jou in kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Je kan ons bellen, mailen of direct een vraag stellen via de chat.

Je bent natuurlijk ook van harte welkom om samen met je kind langs te komen in onze showroom in Zuidland om een proefrit te maken. Uiteraard kan je de step ook bestellen via onze webshop – dan heb je hem vaak al de volgende dag in huis.

Bestelling