Elektrische step kind 12 jaar kopen? Dit zijn de 3 beste!

Elektrische step kind 12 jaar kopen? Dan ben je bij EasyGO-Benelux op het juiste adres. In dit artikel vertellen we je alles wat je moet weten over het kopen van een elektrische step voor je kind van 12 jaar. Ook geven we je onze top drie elektrische steps voor je kind, waar jij zelf ook veel plezier mee kan gaan beleven! Want een elektrische step is een toffe gadget voor groot en klein.

 

Wat is een goede elektrische step voor jouw kind van 12 jaar?

Wij hebben een breed assortiment elektrische steps, skateboards en fietsen voor kinderen en voor volwassenen. In dit artikel gaan we het voornamelijk hebben over elektrische steps die perfect passen bij kinderen van 12 jaar oud. Het is belangrijk dat een elektrische step veilig is voor je kind van 12 jaar, en je van a naar b brengt zonder dat je de step hoeft op te laden.

Bij ons heb je al een elektrische step vanaf € 129. Je hebt dan een actieradius van 10 kilometer op 1 acculading. De elektrische steps die we in dit artikel vergelijken zijn niet duurder dan € 300. Je hebt voor een leuk budget al een toffe elektrische step voor je kind van 12 jaar oud. Oh… en je kan er waarschijnlijk zelf ook op rijden, natuurlijk alleen om te testen of de step wel echt goed werkt ;). Je leest het in dit artikel!

Elektrische step kind 12 jaar proefrit mogelijk? Dat is mogelijk bij ons op locatie in Zuidland. Je kan dan contact met ons opnemen en we maken samen met jou een afspraak. Je kan dan ons assortiment elektrische steps in het echt komen bekijken en een proefrit maken op de steps die jullie leuk vinden. Natuurlijk kan je ook via onze webshop een elektrische step bestellen. Dan heb je hem vaak al de volgende dag in huis!

Laten we gauw beginnen met onze top drie elektrische steps voor je kind van 12 jaar. Elektrische step kind 12 jaar kopen? Dit zijn onze favorieten!

 

Elektrische step kind 12 jaar kopen? Dit zijn de 3 beste elektrische steps

 

Elektrische step kind 12 jaar 1: EasyGo KIDDO: € 129

De EasyGO KIDDO is beschikbaar in de kleuren roze en zwart. De step heeft een actieradius van 10 kilometer, en kan een maximumsnelheid behalen van 15 kilometer per uur. De 200 watt motor zorgt ervoor dat de step fijn kan doorrijden, maar niet te snel is voor kinderen.

Dit model kan je tot een hoogte van 114 cm verstellen. Als je kind van 12 jaar al wat langer is, dan raden wij je aan om voor één van de andere steps te gaan. Je kan er zelf dan ook op gaan rijden, en dat vind je vast niet erg toch?

Als je de KIDDO een leuke step vindt voor je kind van 12 jaar of voor één van jouw andere kinderen, dan kan je hem bekijken in onze webshop.

Bekijk de EasyGo Kiddo

 

Elektrische step kind 12 jaar 2: Windgoo M11-A: € 279

Jij en je kind gaan heel veel plezier beleven op dit toffe gadget. We vertellen je graag wat meer over de specificaties van de M11-A. Dit model heeft een maximumsnelheid van 25 kilometer per uur, een actieradius van 25 kilometer en een sterke 250 watt motor. De step staat op twee honingraat banden en heeft verschillende luxe specificaties die je als gadget fan heel tof gaat vinden. Je kan de M11-A met al zijn specificaties bekijken in onze webshop.

Bekijk de Windgoo M11-A

 

Elektrische step kind 12 jaar 3: MiCRO E10+: € 299

De E10+ heeft een sterke 250 watt motor waardoor hij een maximumsnelheid van 20 kilometer per uur heeft. Met een actieradius van 15 km is dit model geschikt om binnen je dorp of stad korte stukken te reizen. Hij is net wat sneller dan de KIDDO en je kind van 12 jaar kan er lang plezier van hebben. Ook kan je zelf op dit model rijden, omdat dit model ook in hoogte verstelbaar is. Wil je meer lezen over dit model en zijn features? Bekijk de E10+ dan in onze webshop.

Bekijk de MiCRO E10+

 

Elektrische step kind 12 jaar kopen?

Wil je graag meer weten over het kopen van een elektrische step voor je kind van 12 jaar, en wat wij daar voor jou in kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Je kan ons bellen, mailen of direct een vraag stellen via de chat.

Je bent natuurlijk ook van harte welkom om samen met je kind langs te komen in onze showroom in Zuidland om een proefrit te maken. Uiteraard kan je ook een elektrische step kopen via onze webshop, dan heb je hem vaak al de volgende dag in huis.

Bestelling