Elektrische step kind kopen? Al vanaf €129!

Je wilt graag een elektrische step, voor jezelf uhm… ik bedoel voor je kind kopen. Je wilt dus eigenlijk een elektrische step voor jouw kind waar jij ook eventueel mee zou kunnen rijden. Dat is nou een win-win situatie toch? EasyGo Benelux verkoopt verschillende soorten elektrische steps, dus voor ieder wat wils. In dit artikel bespreken wij de 3 beste elektrische steps voor jou en je kind. 

Wat is een goede elektrische step voor jouw kind?

Een goede elektrische step is veilig in gebruik. Of je nou met de step naar je werk wilt of wanneer je kind naar de speeltuin gaat. De step moet je veilig van a naar b brengen. De elektrische steps die wij voor je kind verkopen zijn veilig. De steps zijn dus betrouwbaar, veilig in gebruik en kunnen verder dan 5 kilometer op een batterij. Wij hebben verschillende elektrische steps uitgekozen die niet duurder zijn dan 300 euro. De elektrische step is geschikt voor jouw kind en voor jezelf. Laten we even eerlijk zijn – het is toch een toffe gadget?

Wil je weten welke elektrische steps wij voor je kind en voor jou aanraden? Lees dan snel verder.

Elektrische step kind: de 3 beste elektrische steps voor je kind en een beetje voor jezelf

Elektrische step kind 1: EasyGo KIDDO: 129 euro

Sorry,deze is niet voor jou. De EasyGo KIDDO is voor jouw kleine zoon of meid. Wij verkopen hem in twee verschillende kleuren zwart en roze. De EasyGo KIDDO heeft een maximumsnelheid van 15 kilometer per uur, en een actieradius van 10 kilometer. Dit komt door zijn sterke 200 Watt accu. De afstand en snelheid legt hij af op 5.5 inch volrubberen banden. Goed om te weten: de step kan je tot 114cm in de hoogte verstellen, dus als je kind al wat langer is, dan kun je beter voor één van de andere steps gaan. Dan kun je er zelf ook op steppen. Natuurlijk alleen om te testen of die echt wel lekker rijdt en veilig is 😉

Bekijk de EasyGo Kiddo

Elektrische step kind 2: Windgoo M11-A: 279 euro

De Windgoo M11-A is een elektrische step die geschikt is voor je kind en voor jou. De Windgoo heeft een actieradius tot 25 kilometer. Dit komt door de kleine, maar krachtige 250 Watt accu. Met een maximumsnelheid van 25 kilometer per uur kun je comfortabel op de 8.5 inch honingraat banden rijden. Het is een fijne elektrische step voor je kind en voor jezelf. Dit is een erg goede keuze als dit je eerste elektrische step wordt. 

Bekijk de Windgoo M11-A

Elektrische step kind 3: MiCRO E10+: 299 euro

De MiCRo E10+ is een erg fijne step met een 250 Watt accu. Daarmee kun je 20 km/u rijden en heb je een actieradius van 15 kilometer. De step staat op twee 6.5 inch volrubberen banden waarmee je behendig kunt rijden. De E10+ is een erg fijne step als je reisafstand niet erg ver is. Zo kan je kind met de elektrische step naar school, een lokale sportclub of naar de speeltuin toe. Uiteraard kun je er zelf ook mee naar werk als je dichtbij huis woont of deels met het OV reist. 

Bekijk de MiCRO E10+

Niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan ons complete assortiment elektrische steps

Elektrische step kind kopen? Dit is onze favoriet voor grote kinderen: De EasyGo X1-TURBO – 359 euro

De X1-Turbo is toch stiekem onze favoriet voor grotere kinderen, en ook de favoriet van onze klanten. Hij is niet voor niets de meest verkochte elektrische step die je bij EasyGo Benelux kunt kopen. Dus als je iets meer te besteden hebt is dit onze aanrader. Je krijgt net wat meer, dan bij de andere elektrische steps. Deze zijn ook geschikt voor je kind, maar de X1-Turbo is net wat luxer en beter. Waarom? Wij leggen het je graag uit!

De EasyGO X1-TURBO heeft een krachtige 500W motor waardoor hij een snelheid kan behalen tot 31 km/u. Dit is dus de elektrische step voor grote kinderen met een budget tot 400 euro. De X1-TURBO heeft ook een fijne Cruise Control functie voor de wat langere reizen. Dan hoef je niet constant gas te geven. Door de sterke LG batterij kan de elektrische step voor je kind en voor jezelf een afstand afleggen tot maarliefst 40 km op één batterijlading! Dit is dus een erg fijne step waarmee je naar de speeltuin, school of naar je werk mee kunt gaan.  

Je kunt de step met een druk op de knop in elkaar klappen. Zo kun je hem snel en eenvoudig opbergen. Wanneer je kind, vrouw of als je er zelf mee gaat rijden zorgt het milieuvriendelijke regenerative braking systeem dat je geen vermogen verliest. Wanneer je wilt remmen zorgt het ABS en mechanisch remsysteem ervoor dat je er veilig mee kunt remmen. 

Je kan de X1-TURBO gebruiken met je android of iPhone i.c.m. de app waarop je verschillende informatie kunt zien en veranderen. Zo kun je de cruise control, push start, smart-lock en nog meer met de app instellen en bedienen. Zo kan je de X1-TURBO helemaal naar wens instellen en bedienen via de app.

De X1-TURBO heeft een heldere LCD scherm waarop je informatie kunt aflezen zoals het batterijniveau, hoe hard en in welke rijstand je rijdt. Je hebt namelijk drie rijstanden op de X1-TURBO. Wil je meer weten en zien over de X1-TURBO?

Bekijk de EasyGo X1-TURBO

Of weet je nog niet zeker welke step bij jou past? 

Bekijk hier ons complete assortiment elektrische steps

Wil jij een elektrische step voor je kind kopen? 

Wil je graag meer weten over het kopen van een elektrische step voor je kind, en wat wij daar voor jou in kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Je kan eventueel ook bij ons langskomen in Zuidland. Je bent van harte welkom om samen met je kind langs te komen in onze showroom om een proefrit te maken. Je kan natuurlijk ook een elektrische step kopen via onze webwinkel.

Bestelling