Elektrische step kinderen: Deze 3 zijn de beste koop!

Elektrische steps voor kinderen zijn er in verschillende kleuren, soorten en maten. In dit artikel geven we je verschillende kooptips en behandelen we kort de beste 3 elektrische steps voor je kind van 6 tot 12 jaar. En alvast een stille hint: Op twee modellen kan jij zelf ook rijden, maar vertel dat nog niet tegen je partner 😉 Het moet natuurlijk wel lijken dat je de e-step voor je kind hebt gekocht, toch? 

 

Wat kost een elektrische step voor kinderen?

In onze webwinkel of fysieke winkel in Zuidland, verkopen we al een e-step voor kinderen vanaf €129. De step is dan voorzien van verschillende veiligheids features en een snelheid die je joggend bij kan houden. 

Als je iets meer te besteden hebt, kan je ook een step kopen waar je als ouder ook op kan rijden. Deze zijn een stukje groter, eenvoudig in hoogte verstelbaar en het is natuurlijk fijn als je het product ook zelf even kan uittesten. Natuurlijk alleen om even te kijken of alle features wel goed werken. 

Je kan dan al met een budget van ongeveer €400, kiezen uit meer dan 10 verschillende elektrische steps! Ruime keuze vind je niet? 

 

elektrische step voor kinderen

 

Hoe kies je de perfecte elektrische step voor je kleintje?

Een goede elektrische step is veilig in gebruik. Of je nu met de step naar je werk wilt of wanneer je kind naar de speeltuin gaat. De step moet je veilig van a naar b brengen. 

De steps zijn dus betrouwbaar, veilig in gebruik en hebben minimaal een actieradius van 10 kilometer voor kindersteps, tot 120 kilometer op een volle batterij. Maar gelukkig hebben we ook veel steps tussen de twee uitersten.   

Wij hebben verschillende elektrische steps uitgekozen die niet duurder zijn dan €300. Dit bedrag is leuk en betaalbaar om een e-step voor je kind te halen die ook een beetje voor jezelf is. 

Wil je weten welke elektrische steps we voor je kind en voor jou aanraden? Lees dan snel verder.

 

Verschillende soorten e-steps voor kids en een beetje voor jezelf

Elektrische steps zijn er in verschillende soorten en maten. Daarom hebben we de drie verschillende soorten elektrische steps voor je uitgelicht, zodat je zelf kan zien welke elektrische steps we verkopen. 

 

EasyGo KIDDO: 129 euro

Deze elektrische step voor kinderen is ideaal omdat de step een maximale snelheid van 15 km per uur kan behalen. En met een actieradius van 10 km kan je kleintje ermee naar school, sportclub of speeltuin. 

Dit model is echt alleen voor kinderen omdat de Kiddo maar tot 114 cm in hoogte verstelbaar is. Als je kind wat langer is of als je er zelf ook op wilt kunnen rijden, raden we je een ander model aan. 

Ben je benieuwd geworden naar dit model? Bekijk de EasyGO Kiddo dan in onze webwinkel. 

 

Elektrische step kinderen - EasyGo Kiddo roze en zwart

 

 

Windgoo M11-A: 279 euro

Dit model is geschikt voor je kindje, maar ook voor jou omdat dit model in hoogte verstelbaar is. De M11-A kan wel iets sneller rijden want hij kan maarliefst 25 km per uur. Ook heb je twee keer het bereik van de EasyGO Kiddo. Twintig kilometer actieradius is ideaal als je dicht bij huis werkt. 

Zoek je een step die je ook zelf kan gebruiken? Zoek dan niet verder en bekijk alle eigenschappen van de Windgoo M11-A in onze shop.

 

Elektrische step kinderen - Windgoo M11-A

 

MiCRO E10+: 299 euro

De E10+ is een fijn model dat een sterke 250 watt motor heeft. Daardoor kan je snel accelereren naar de maximum snelheid van 20 km per uur. Ook kan je 15 kilometer reizen op een volle accu en staat de step op twee sportieve 6.5 inch volrubberen banden. Deze elektrische step voor kinderen is net wat meer ‘step’ dan de EasyGO kiddo en je kan er zelf ook mee toeren!

Wil je meer weten over dit toffe model? Bekijk de Micro E10+ dan in onze webwinkel! 

 

Elektrische step kinderen - Micro e10+

 

Conclusie: elektrische step kinderen

Zoals je in dit artikel heb kunnen lezen zijn er verschillende elektrische steps voor kinderen. Vaak is het verstandiger om een e-step te halen waar je ook zelf op kan rijden, omdat een kind groeit, maar ook omdat je er dan ook zelf plezier van kunt hebben. Onderaan deze pagina kun je ons complete assortiment elektrische steps voor kinderen en volwassenen bekijken. Je kunt dan kiezen uit meer dan 25 modellen!

 

Toch niet gevonden wat je zocht?

Heb je niet gevonden wat je zocht? Dan raden we je aan om ons complete assortiment e-steps te bekijken. 

Maar uiteraard kan je ook langskomen in onze showroom in Zuidland. Hier staan we je graag te woord en kan je een proefrit maken. Wil je een afspraak maken? Mail ons dan naar [email protected] met daarin je voorkeursdatum en tijdstip.

Is Zuidland te ver? Neem dan gerust contact met ons op. Wij beantwoorden graag je vragen en kunnen je voorzien van advies. 

 

Bekijk meer dan 25 modellen in onze shop

Ik wil de complete collectie e-steps bekijken!

Bestelling