Elektrische step luchtbanden? Deze 4 dingen moet je weten!

In dit artikel behandelen wij waarom je wel of niet voor een elektrische step met luchtbanden moet kiezen. En als je er voor eentje moet kiezen, welke elektrische steps met luchtbanden passen dan het beste bij jou? Je leest het in dit artikel.

Elektrische step luchtbanden: de voor- en nadelen

Elektrische steps hebben verschillende soorten banden. Je kan kiezen uit honingraat, volrubber en luchtbanden. Wij zetten de voor- en nadelen van elektrische steps met luchtbanden voor je op een rijtje: 

De voordelen van elektrische steps met luchtbanden

  • Je bepaalt zelf de luchtdruk van de banden;
  • Je hebt minder last van trillingen tijdens het rijden;
  • Het stuur is comfortabeler om beet te houden.

Het nadeel van een elektrische step met luchtbanden

  • Je hebt kans op een lekke band.

Elektrische steps met luchtbanden zijn comfortabeler om mee te rijden, maar je hebt wel kans om een lekke band te krijgen. Op EasyGO-Benelux verkopen we ook elektrische steps met volrubberen en honingraat banden. Dit type banden zijn anti lek, maar halen wel een stukje comfort weg. 

Voor welk type banden moet ik dan kiezen?

Als je off-road wilt rijden dan raden wij honingraat of volrubberen banden aan. Als je niet offroad wilt rijden dan raden wij een elektrische step met luchtbanden aan. Uiteraard is dit volledig aan jou. Sommige mensen vinden de trillingen van een elektrische step met anti lek banden ook fijn. Elektrische steps met luchtbanden vallen vaak wat in het duurdere segment elektrische steps. Steps met honingraat en volrubberen banden zijn de vanaf prijs vaak lager. Bij EasyGo kan je al een elektrische step voor kinderen vanaf €129 kopen. Voor volwassenen vanaf €279.

Wil je ons complete assortiment bekijken?

Ga naar de shop

Elektrische step luchtbanden kopen? Dit is een greep uit ons assortiment

Wil je een elektrische step met luchtbanden kopen, maar je weet nog niet precies welke? Dan geven wij je 3 willekeurige elektrische step met luchtbanden. De e-steps hebben drie verschillende prijsklasse, zodat je vanaf €389 al een elektrische step met luchtbanden kan kopen. Heb jij een minder groot budget? Dan raden wij je aan om onze elektrische steps met massieve banden te bekijken. Ga naar onze webshop om ons brede assortiment elektrische steps te bekijken.

3 elektrische steps luchtbanden in verschillende prijsklasse

Hier komen 3 elektrische steps met luchtbanden. De elektrische steps zijn in verschillende prijsklassen, zodat je voor verschillende budgetten een elektrische step met luchtbanden kan kopen.

Elektrische step luchtbanden 1: EasyGO e-30 MAX+

De EasyGO e-30 MAX+ is een goede allround elektrische step met luchtbanden voor €569. Deze toffe gadget kan tot 30 kilometer per uur bereiken. Hij heeft een 500 watt motor en 10 inch luchtbanden. Met de e-30 heb je een actieradius tot 65 kilometer waardoor het een fijne elektrische step met luchtbanden is om dagelijks mee te rijden.

Bekijk de EasyGO e-30 MAX+

Wil je een vergelijkbare elektrische step met luchtbanden en een zadel? Dan kan je ook de Windgoo B20 bekijken.

Elektrische step luchtbanden 2: e-MoVe H10+

De H10+ is een grotere versie van een elektrische step met luchtbanden. Deze step heeft een grote 16 inch luchtband voor, en een 12 inch luchtband achter. Daardoor is deze step erg comfortabel. Met een maximale snelheid van 25 kilometer per uur en actieradius van 40 kilometer kan je er heerlijk mee cruisen. De step heeft een 400 watt motor en een prijskaartje van €789.

Bekijk de e-MoVe H10+

Wil je een elektrische step met luchtbanden en een zitje die vergelijkbaar is aan dit model? Bekijk dan de D-YUD 3+. Met deze step heb je 14 inch luchtbanden en een actieradius van 90 kilometer, en dat voor €749. 

Elektrische step luchtbanden 3: ZERO 10X-PRO

De ZERO 10X-PRO heeft niet alleen een brute naam, maar het is ook een brute elektrische step met luchtbanden. De ZERO kost €1699, maar daar krijg je wel een snelheidsmonster voor terug. Door een 2000 watt motor kan deze step maarliefst 65 kilometer per uur bereiken. Met een actieradius van 80 kilometer kan je deze step ook gebruiken om langere afstanden af te leggen. De ZERO staat op twee luchtbanden van 10 inch en die willen graag snel over het asfalt heen scheuren.

Bekijk de ZERO 10X-PRO

Heb je liever een stoere fatbike voor dit budget? dan raden wij je de Fatbike E-Volt aan. Met 26 inch luchtbanden, zadel, 1000 watt motor en maximumsnelheid van 40 kilometer per uur is dit ook een snelheidsmonster dat een actieradius heeft tot 90 kilometer. 

Niet gevonden wat je zocht? 

Bekijk dan ons complete assortiment!

Elektrische step luchtbanden kopen?

Een elektrische step kopen kan lastig zijn als je nog niet weet wat je wilt. Daarom ben je van harte welkom in onze showroom in Zuidland. Hier kan je al onze steps bekijken en een proefrit maken.

Is zuidland te ver? Dan kan je ons ook mailen, bellen of direct een chat starten als je een vraag hebt. Wij staan je graag te woord! Of bekijk ons complete assortiment elektrische steps in onze webshop. Voor 16:00 besteld dan heb je jouw e-step de volgende dag in huis.

Bestelling