Elektrische step met dikke banden: dit zijn de beste 5

Wil je graag een elektrische step met dikke banden waarmee je over verschillende onverharde terreinen kan rijden? Dan is dit het artikel dat je wilt lezen! Wij vertellen je waar je op dient te letten als je een elektrische step met dikke banden wilt kopen en we geven je onze top 5. Lees snel verder!

 

Wat is een elektrische step met dikke banden?

Je raadt het al. Het is een elektrische step met dikke banden : ).. Natuurlijk zijn het meer dan alleen maar dikke banden, want het gaat erom wat je met dit type elektrische steps kan doen. Een elektrische step met dikke banden is geschikt voor verschillende soorten terreinen. Van nat en glad tot hard en droog. Het maakt niet uit welk soort terrein het is, want met een elektrische step met dikke banden kan je er overheen rijden. Maar let wel op wat voor e-step je koopt. Daarom geven we je in dit blog graag wat extra informatie waar een elektrische step met dikke banden aan moet voldoen. Je weet na het lezen van dit blog wat wel en niet belangrijk is. Fijn toch?

 

Waar moet een elektrische step met dikke banden aan voldoen?

Je wilt graag een elektrische step met dikke banden omdat je het mooi vindt of je wilt graag (lees heel graag) over onverhard terrein kunnen rijden. Dan zijn er twee punten die belangrijk zijn: de banden en de vering.

Wanneer je op een onverhard terrein rijdt, wordt het een hobbelige rit. Een goede vering zorgt ervoor dat je met een rap tempo kan blijven rijden. Een goede vering is dus zeker een must have. Als je geen goede vering hebt, is het rijden op een onverhard terrein vrijwel onmogelijk. En ook zeker niet aan te raden, omdat het dan erg oncomfortabel is.

Een elektrische step met dikke banden wil je natuurlijk niet met een glad bandenprofiel toch? Want dan kan je snel uit de bocht vliegen. En uit ervaring weten we dat je dat niet wilt. Je hebt een goed anti lek bandenprofiel nodig om offroad te kunnen rijden. Luchtbanden zijn dus een no go. Honingraat banden zijn dan veel beter, omdat deze banden anti lek zijn. Ze lijken glad, maar ze hebben wel een goed bandenprofiel om over onverhard terrein te kunnen rijden.

Regelmatig krijgen wij de vraag: heb je een elektrische step met dikke banden nodig om over een onverhard terrein te kunnen rijden? En het antwoordt daarop is nee, omdat honingraat banden niet altijd dikke banden zijn. Het gaat dus echt om het bandenprofiel en of dit profiel anti lek is. Dat scheelt weer een stuk lopen 😉

 

Elektrische step met dikke banden kopen? Dit is onze top 5

Windgoo M11-A | 279 euro

De M11-A is een perfecte beginners elektrische step met dikke banden en daardoor geschikt om over onverhard en verhard terrein te rijden. Je kan met deze step ook naar school of je werk rijden. Voor €279 krijg je een 250 watt motor, een actieradius van 25 kilometer en heeft de step een maximumsnelheid van 25 kilometer per uur. Deze step heeft 8.5 inch anti lek banden waardoor dit model geschikt is om over onverhard terrein te rijden. Is dit de ideale elektrische step met dikke banden voor jou?

Bekijk de Windgoo M11-A

 

MiCRO E10+ | 299 euro

De E10+ van Micro is net iets langzamer dan de M11-A, maar hij is wel iets sportiever omdat dit model 6,5 inch honingraat banden heeft. Je levert hierdoor wel wat in qua comfort, maar hij voelt wel sportiever aan. Je kan met dit model dus ook sportief rijden over onverharde en verharde wegen. Dit model heeft een bereik tot 15 kilometer, een maximumsnelheid van 20 kilometer per uur en een krachtige 250 watt motor. Wil je een elektrische step met dikke banden? Dan is dit model niet voor jou. Maar als je van sportief rijden houdt, is dit model zeker een goede optie. Ben je benieuwd naar de andere specificaties van dit model?

Bekijk de MiCRO E10+

 

Windgoo M12-PRO | 339 euro

De M12-PRO is de grote broer van de M11-A. Hij kan iets sneller en heeft bijna 2 keer het bereik. De actieradius bij de M12 is 45 kilometer i.p.v. 25 bij de M11. En hij kan 31 kilometer per uur. Ook dit model staat op 8.5 inch anti lek banden. Het is een fijne step om dagelijks naar school of kantoor te rijden. En in het weekend kan je rijden over een offroad terrein. Wie wilt dat nou niet?

Bekijk de Windgoo M12-Pro

 

EasyGo X1-Turbo | 379 euro

De X1-Turbo hebben we zelf laten ontwikkelen omdat wij als liefhebbers precies weten wat wij willen in een elektrische step met dikke banden. En waarmee je over onverhard terrein kan rijden in Nederland en België. Dit komt door de comfortabele vering die deze step heeft. Dit model heeft voor en achter een vering en is dus erg goed geschikt om te rijden over onverhard terrein. Ook heeft dit model veel koppel door de krachtige 500 watt motor. Je bent er dus bijna van gegarandeerd dat je als eerste weg rijdt als het stoplicht op groen schiet. Naast verschillende andere features heeft dit model een actieradius van 40 kilometer, een maximumsnelheid van 31 km per uur en staat hij op sportieve 8.5 inch luchtbanden. De X1-Turbo is dus ook geschikt voor werk en woon verkeer.

Wil je alles weten over dit model? Bekijk hem dan snel in onze webshop!

Bekijk de EasyGo X1-Turbo

 

EasyGo E-SPORT+ | 599 euro

Heb je iets meer te besteden en reis je dagelijks veel kilometers? Dan is de E-Sport+ het model voor jou. Hij heeft bijna dezelfde specificaties als de X1-Turbo, maar dan heb je een actieradius van 60 kilometer. Ideaal als je veel wilt reizen. Of nog langer wilt rijden over onverharde en verharde wegen.

Ben je benieuwd wat dit model nog meer te bieden heeft? Dan kan je de E-Sport+ bekijken in onze webshop.

Bekijk de EasyGo E-sport+

 

Staat jouw ideale elektrische step met dikke banden er niet tussen?

Bekijk dan ons ruime assortiment elektrische steps, hoverboards, e-skateboards, tuning onderdelen en accessoires

 

Heb je een vraag over het kopen van een elektrische step met dikke banden?

Wil je graag meer weten over het kopen van een elektrische step met dikke banden? Of wil je graag geadviseerd worden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Je kan ons bellen, mailen of direct een vraag stellen via de chat.

Natuurlijk ben je ook van harte welkom in onze showroom in Zuidland om een proefrit te maken. Dan kan je goed testen welke step het beste bij jou past. Bestel je hem liever online? Dan kan je ook een elektrische step kopen via onze webshop. Voor 16.00 besteld, heb je hem de volgende dag al in huis.

Bestelling