Elektrische step met snelheid kopen? Dit is dé top 3!

Een step koop je om jezelf te verplaatsen. Het is nog geen perfect alternatief voor mensen die veel uren per dag op de fiets zitten, maar voor kortere stukjes is het juist ideaal. Veel mensen denken namelijk dat steps heel langzaam zijn, maar in dit artikel bewijzen wij dat steps heel snel kunnen gaan! Dus snelheidsduivels hier komen de elektrische steps met snelheid. 

Elektrische step met snelheid en helmplicht

In Nederland moet je bij een snelheid van meer dan 25km/h een helm dragen. Dit komt omdat vanaf de 30km/h vaker zwaardere vormen van letsel voorkomt. De meeste elektrische steps zijn daarom vaak tot 25-30km/h. Uiteraard zijn er ook steps die sneller kunnen dan dat, maar dan ben je wel verplicht om een helm op te doen. 

Wil jij een elektrische step met snelheid kopen? De steps in dit artikel zijn allemaal verkrijgbaar in onze webshop. En wij leveren de steps in zowel Nederland als België. 

Elektrische step met snelheid kopen? Dit is onze top 3!

Jij bent niet bang voor snelheid. Jij bent meer dan een snelheidsduivel en jij wilt een elektrische step met snelheid kopen? Jij weet wat je graag wilt, en wij geven jou onze top 4 elektrische steps met snelheid. 

Elektrische step met snelheid 1: ZERO 10x-Pro – elektrische step snelheid tot 65 km per uur

De ZERO 10x-PRO heeft een topsnelheid van 65 km per uur. Door de 2000 watt motor kan deze elektrische step een snelheid behalen van 65 km per uur, en heeft een actieradius tot 80 km. Dit doet deze elektrische step op twee 10 inch luchtbanden. Deze step is iets langzamer dan zijn grotere broer, maar gaat nog steeds erg snel. Met deze step rij je scooters met een geel kenteken voorbij als je dat wilt, met een glimlach op jouw gezicht. Denk uiteraard wel aan je eigen veiligheid en aan die van andere. Met deze snelheid mag je ook niet legaal in Nederland rijden op een elektrisch step, dus je bent gewaarschuwd! 

bekijk de: ZERO 10x-Pro – elektrische step snelheid tot 65 km per uur

Elektrische step met snelheid 2: Chopper E-iron – elektrische step met snelheid tot 45 km per uur

De chopper E-iron is een elektrische step met zadel die een snelheid heeft tot 45 km per uur. Dit is ook de snelste elektrische step met zadel die wij verkopen op EasyGO.com. Met zijn sterke 2000 watt motor kunt hij de topsnelheid van 45 kilometer per uur halen. De actieradius van de elektrische step met zadel is 65 kilometer per acculading. De chopper rust op 12 inch luchtbanden, en erg comfortabel om mee te rijden.

bekijk de: Chopper E-iron – elektrische step met snelheid tot 45 km per uur

Elektrische step met snelheid 3: ECO E-PRO+ – elektrisch step zonder zadel snelheid 40 km per uur

De ECO-PRO+ elektrische step zonder zadel en stuur, ook wel een elektrische skateboard genoemd en heeft een topsnelheid van 40 km per uur. Dit komt door de 900 watt accu die in deze elektrische step zonder zadel zit. Dit elektrische skateboard heeft een actieradius van 25 km, en heeft PU gegoten 90mm banden. 

bekijk de: ECO E-PRO+ – Elektrisch step zonder zadel snelheid 40 km per uur

Een elektrische step met hoge snelheid is zeker niet goedkoop. Daarom verkopen wij verschillende soorten elektrische step met of zonder zadel en met verschillende topsnelheden. Zo kun jij een elektrische step kopen zonder dat je daar duizenden euro’s kwijt aan bent. Een elektrische step voor volwassenen heb je al vanaf €279. Een elektrische step voor kinderen heb je al vanaf €129 euro.   

Weet jij nog niet wat je precies wilt of zat jouw exemplaar niet in de top 4? Niet iedereen wilt een elektrische step met een hoge snelheid, en dat begrijpen wij maar al te goed. 

Klik dan hier om ons complete assortiment elektrische steps te bekijken

Wil je meer weten over het kopen van een elektrische step met snelheid?

Wil je graag meer weten over het kopen van een elektrische step met snelheid en wat wij daar voor jou in kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Dit kan door ons te e-mailen, bellen, een chatbericht te sturen of door langs te komen in onze showroom in Zuidland. Je kan uiteraard ook een elektrische step kopen via onze webshop.

Bestelling