Elektrische step met trappers: dit zijn de beste 4!

Waarschijnlijk ben je aan het oriënteren om een elektrische step met trappers te kopen. We begrijpen dat je dan wil weten wat de beste zijn. Daarom hebben we de beste vier in dit blog uitgelicht, zodat je weet welke de beste koop zijn.

 

Waarom een e-step met trappers?

Een elektrische step is een fijn vervoermiddel, maar als je net wat verder wil reizen, is een elektrische step met een zitje en trappers erg fijn. Daardoor kan je blijven zitten, en de gashendel (en trappers) het werk laten doen. Je hoeft dus niet te trappen, en dat is natuurlijk best wel lekker. Voel je je toch sportief? Dan kan je uiteraard de trappers gebruiken. Aan jou de keuze. Trappen of niet 🚲 Deze steps vallen in de categorie: elektrische step met zadel en grote wielen.

 

Top 4 elektrische step met trappers

De steps die we in dit blog bespreken, zijn uitgekozen door hun diversiteit in acieradiusen, kleurstellingen, maten en prijs. Hieronder hebben we ze voor je onder elkaar gezet en vertellen we je meer over de elektrische steps.

 

Windgoo B3

Waarschijnlijk heb je hem al zien rijden. De Windgoo B3 is één van de best verkochte elektrische steps met een zitje en trappers. Dit model kost namelijk maar €399 en is daardoor ook de goedkoopste step in dit rijtje.

Deze budget e-step met trappers is perfect als je hem alleen voor korte afstanden gaat gebruiken of als je op je locatie de step kan opladen. Dit model heeft namelijk een actieradius tot 20 kilometer. Door zijn kleine omvang en actieradius is hij ideaal voor drukke steden, en met zijn 350 watt motor behaal je snel de maximumsnelheid van 25 kilometer per uur.

Onze klanten vinden dit model super gaaf, en dat vinden we natuurlijk niet gek. Want ondanks zijn kleine formaat staat hij toch comfortabel op zijn 12 inch luchtbanden. Ideale cruiser voor door de stad.

Bekijk de Windgoo B3 in onze webshop of kom kom langs in onze showroom>>>

elektrische step met trappers: de windgoo b3

DYU D3F

DYU is een opkomend merk in Nederland, en wij zijn één van de eerste webshops die de e-steps van dit merk verkopen. De D3F is hun instapmodel elektrische step met trappers, maar wat is die gaaf! Dit model heeft standaard al een hoop luxe functies, maar als je voor het pro model kiest, krijg je er nog meer. Dan is het een Rolls Roys onder elektrische steps, maar dan goedkoper 😅

Het ‘standaardmodel’ van de D3F kost namelijk maar €649. Je hebt dan een actieradius tot 60 kilometer, 14 inch luchtbanden en een maximum te behalen snelheid van 25 kilometer per uur. En standaard heb je luxe functies / features als cruise control en IPX5 waterdichtheid gradatie.

Bekijk de DYU D3F in onze shop of maak een proefrit in Zuidland >>>

elektrische step met trappers: de dyu d3f

iENYRID V1-TURBO

De V1-Turbo is de snelste e-step met trappers in dit rijtje. Hij kan namelijk een maximumsnelheid van 45 kilometer per uur behalen. Dat gaat rap. Heel erg rap.

Maar heeft de e-step dan een slecht bereik? Nee, want dit model heeft een actieradius van 55 kilometer met trapondersteuning of 35 kilometer zonder trapondersteuning. Niet verkeerd toch voor een 500 watt motor?

Dit model kost je €799 en is daardoor drie keer zo goedkoop dan de gemiddelde elektrische scooter en fiets!

Meer weten over dit model? Bekijk de V1-Turbo in onze webwinkel of plan een proefrit!

elektrische step met trappers: de IENYRID V1-TURBO

DYU D3+ PRO

Yes, dit is de luxere versie van DYU D3F. Zo krijg je onder andere meer rijstanden, smart lock beveiliging en een eenvoudig te gebruiken app om alle features in of uit te schakelen. Wil je alle specificaties weten van dit model? En wil je weten waarom hij €749 waard is?

Bekijk de DUY D3+ PRO in onze webshop of kom langs in Zuidland!

elektrische step met trappers: de dyu d3f pro

Conclusie: elektrische step met trappers

Zoals je in dit artikel hebt kunnen lezen, zijn er verschillende elektrische steps met trappers waaruit je kan kiezen. Van een e-step met een kleine actieradius tot een e-step met verschillende luxe functies als cruise control, regenerative braking en een smart lock beveiligingssysteem.

Wil je graag een ons complete aanbod bekijken? Bekijk dan gerust ons complete assortiment in onze webwinkel of kom langs in onze winkel in Zuidland. We hebben steps voor uiteenlopende budgetten en met of zonder trappers. Je hebt namelijk al een e-step voor volwassenen vanaf €279! En verkopen e-steps met een actieradius tot 180 kilometer 🛴

 

Bekijk ons complete assortiment elektrische steps →

Bestelling