Elektrische step offroad. Dit zijn de beste 5 modellen!

Wil je graag een elektrische step offroad? Eentje die écht goed offroad kunt rijden? Dan zit je bij EasyGo goed! In dit artikel geven wij je onze top 5 offroad steps en, vertellen je waarop je moet letten als je een elektrische step wilt kopen als je offroad wilt rijden. 

Waar moet een elektrische step om offroad mee te rijden aan voldoen?

De twee belangrijkste punten waarop je moet letten zijn de banden en de vering van een elektrische step. Als je offroad rijdt dan moet je rekening houden dat het een hobbelige rit wordt. Een goede vering zorgt ervoor dat de harde ondergrond wordt gedempt, zodat jij veilig kan rijden op je elektrische step.

De banden zijn ook belangrijks als je offroad wilt rijden met een elektrische step. Het beste is om een step kopen die anti lek banden heeft. Luchtbanden kunnen snel lek raken, en honingraat banden niet. Goede anti lek banden en goede vering zijn twee belangrijke punten waarop je moet letten als je een elektrische step wilt kopen om offroad mee te rijden.

Elektrische step offroad: Onze top 5 

Elektrische step offroad 1: Windgoo M11-A | 279 euro

De M11-A is heeft 8.5 inch anti lek honingraat banden waardoor hij geschikt is om offroad mee te rijden. Voor 279 euro heb je een 250 watt accu die een actieradius heeft van 25 kilometer. Ook heeft de M11-A een maximumsnelheid van 25 kilometer per uur. Dit is een ideale step om te reizen naar werk, school of om offroad te rijden.  

Bekijk de Windgoo M11-A

Elektrische step offroad 2: MiCRO E10+ | 299 euro

De E10+ heeft een actieradius van 15 kilometer en een maximumsnelheid van 20 kilometer per uur. Dit komt door de kleine maar krachtige 250 watt accu. De kleine 6.5 inch vol rubberen sport banden zorgen ervoor dat je sportief offroad kan rijden. Door de kleine banden lever je wel in qua comfort, maar dat maakt deze step wel een stuk sportiever om mee te rijden.  

Bekijk de MiCRO E10+

Elektrische step offroad 3: Windgoo M12-PRO | 339 euro

De M12-PRO is de perfecte elektrische step om offroad mee te rijden. De M12 heeft een actieradius van 45 kilometer en heeft een maximumsnelheid van 31 kilometer per uur. De step heeft 8.5 inch anti lek honingraat banden die ideaal zijn om offroad mee te rijden. Ook is deze step fijn als je dagelijks meer wilt reizen naar school of je werk.

Bekijk de Windgoo M12-Pro

Elektrische step offroad 4: EasyGo X1-Turbo |  379 euro

De X1-Turbo is één van onze eigen elektrische steps. Door zijn krachtige 500 watt accu bereikt hij een maximumsnelheid van 31 kilometer per uur en hij heeft een actieradius van 40 kilometer. Deze step heeft ook 8.5 inch honingraat banden en een comfortabele vering om veilig van a naar b te reizen. De anti lek banden en vering voor en achter maken deze step ook geschikt om offroad mee te rijden. 

Bekijk de EasyGo X1-Turbo

Elektrische step offroad 5: EasyGo E-SPORT+ |  599 euro

De E-Sport+ is een sportieve elektrische step als je lang offroad wilt rijden. Dit kan door de actieradius van 60 kilometer. De step heeft een maximumsnelheid van 30 kilometer per uur en twee anti lek honingraat banden van 8.5 inch. Dit type banden zijn ideaal als je offroad wilt rijden. 

Bekijk de EasyGo E-sport+

Staat jouw ideale offroad step er niet tussen?

Bekijk dan ons ruime assortiment elektrische steps

Heb je een vraag over het kopen van een elektrische step offroad?

Wil je graag weten over het kopen van een elektrische step waarmee je offroad kan rijden, en wat wij daarin voor je kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Je kan ons bellen, mailen of direct een vraag stellen via de chat.

Je bent natuurlijk ook van harte welkom in onze showroom in Zuidland om een proefrit te maken. Natuurlijk kan je ook via onze webwinkel een elektrische step kopen. Dan heb je hem vaak al de volgende dag in huis!

Bestelling