Dit is dé top 5 handige elektrische step onderdelen voor jouw e-step

Je hebt een toffe elektrische step, maar je wilt hem nog unieker, efficiënter en mooier maken. Welke elektrische step onderdelen zijn er? En welke elektrische step onderdelen zijn handig? Wij beantwoorden jouw vragen in dit blog. 

Welke elektrische step onderdelen zijn er?

Een elektrische step heeft een aantal belangrijke onderdelen zoals: 

Er zijn ook nog andere onderdelen als een oplaadpoort, band, voor- en achterspatbord, remklauw,  bodemplaat, voetenplank, standaard, remblokken, remschijven en nog veel meer handige elektrische step onderdelen.

Wil je alle elektrische step onderdelen bekijken?

Bekijk alle elektrische step onderdelen in onze shop.

Er zijn nog meer handige elektrische step onderdelen en accessoire sets, en die gaan wij nu behandelen. Dit zijn de niet essentiële elektrische step onderdelen, maar zijn wel erg handig. De niet essentiële onderdelen voor een elektrische step kan je bekijken bij onze elektrische step accessoires assortiment.  

5 handige elektrische step onderdelen om jouw step nog toffer te maken!

Onze klanten hebben een toffe elektrische step, maar zij willen hun step nog unieker, efficiënter, veiliger en mooier maken. Welke onderdelen vinden zij het handigst?

Wij zetten ze voor je op een rijtje: 

Elektrische step onderdeel 1: Helm

Niet zo tof, maar wel zo handig vind je niet? Een helm zorgt ervoor dat als je valt zware hersenletsel wordt beperkt of niet voorkomt. Zo kan jij veilig op net jouw e-step, want voorkomen is beter dan genezen toch?

Bekijk hier de helm die onze klanten het meest kopen

Elektrische step onderdeel 2: Verstelbare zadel

Heb je een elektrische step zonder zadel, en zou je het fijn vinden om een zadel te hebben? Dan is dit onderdeel voor jouw elektrische step super handig. Een verstelbaar zadel is ideaal als je dagelijks veel reist of heel de dag al hebt rondgelopen op je werk of in de stad.

Bekijk hier de verstelbare zadel die het vaakst wordt gekocht door onze klanten

Elektrische step onderdeel 3: LED Strip

Zei iemand: ‘’pimp my e-step’’? Dan is een led strip een super toffe accessoires om jouw elektrische step nog toffer te maken. Het is niet alleen tof, want in het donker is het extra veilig met jouw elektrische step in het verkeer. Dat vinden onze klanten en wij een win-win situatie.

Bekijk hier de led strip die onze klanten kopen als toffe en veilige accessoires

Elektrische step onderdeel 4: Telefoonhouder

Ga je regelmatig op pad met jouw elektrische step en raak je wel eens de weg kwijt? Dan is een telefoonhouder een handig onderdeel voor jouw elektrische step. Je rijdt niet meer verkeerd en je kan allebei je handen aan het stuur houden. Wel zo handig vind je niet?

Bekijk de telefoonhouder die klanten kopen om veilig mee te kunnen cruisen

Elektrische step onderdeel 5: Anti-slip sticker

Een anti-slip sticker is niet alleen tof, maar ook efficiënt. De anti-slip sticker is in meerdere looks beschikbaar en maakt jouw elektrische step nog unieker. Ga jij voor camouflage, graffiti of een urban look?

Bekijk de meest verkochte anti-slip stickers 

Elektrische step onderdelen en accessoires kopen?

Jouw keuze is reuze aan elektrische step onderdelen en accessoires. Bekijk alle elektrische step onderdelen of accessoires in onze webshop. Kom je er niet uit? Dan mag je altijd contact met ons opnemen. Je kan ons mailen, bellen of direct een vraag stellen in de chat.

Je mag natuurlijk ook langskomen in onze fysieke winkel in Zuidland. Daar staan wij je ook graag te woord en beantwoorden we al je vragen.

Bestelling