Elektrische step volwassen: Dit zijn de beste 3 e-steps

Elektrische steps voor volwassenen zijn er in uiteenlopende modellen. Sommige zijn heel snel, andere weer erg comfortabel en sommige zijn ideaal om offroad mee te rijden. 

Daarom hebben we de beste steps volwassenen verzameld en bespreken we in dit blog dé beste elektrische steps voor volwassenen. Van een e-step met een zadel tot eentje die opvouwbaar is. Wij delen het in dit artikel.

 

Wat kost een elektrische step voor volwassenen?

Via onze webshop kan je al vanaf €279 een e-step kopen voor volwassenen. De step is dan voorzien van goede kwaliteit materialen en alle features die je graag wilt.

Als je meer te besteden hebt, kan je vaak een e-step kopen met een krachtigere motor, groter bereik en hogere maximumsnelheid. Maar gelukkig heb je met een budget tot €400 al uitgebreid keuze! Je kan dan al kiezen uit meer dan tien verschillende modellen. 

 

Hoe kies je de perfecte elektrische step?

De perfecte elektrische step uitkiezen is eenvoudiger dan je denkt. Naast je budget zijn er ook andere punten waar je op moet letten. Elke elektrische step heeft banden, een maximumsnelheid, een actieradius, een vering en een accu. 

Omdat dit allemaal belangrijke factoren zijn voor het kopen van een elektrische step, hebben wij deze overzichtelijk voor je onder elkaar gezet en vertellen we je kort waar je op moet letten.

 

De maximumsnelheid

Hoe hard wil je kunnen rijden met een elektrische step? In ons assortiment zijn er steps die verschillende snelheden kunnen behalen. Van 20 k/m per uur tot 110 km per uur. Dus hoe hard wil je kunnen rijden op een e-step? Tussen de 25-40 k/m per uur vinden onze klanten vaak een fijne snelheid.

Wil je ermee off road of wil je heel hard kunnen rijden? Dan verkopen we ook steps die snelheden kunnen behalen tot 110 km per uur. 

 

De actieradius

Hoe ver wil je kunnen rijden? Als je dagelijks maar 20 kilometer hoeft te reizen, hoef je geen step te komen met een actieradius van 60 kilometer, maar als je wel dagelijks verder reist of niet dagelijks wilt laden, kan het fijn zijn om een step te kopen met een grotere actieradius dan je dagelijks nodig hebt. 

Reken dus altijd even snel uit hoeveel kilometer je minimaal wilt kunnen reizen met een volle accu. De actieradius staat altijd duidelijk omschreven bij onze producten, zodat je overzichtelijk kan zien hoe ver je met een volle accu kan reizen. 

 

De bandensoort

Banden zijn er in verschillende soorten en maten. Dus ook bij een e-step kan je kiezen uit verschillende inch maten, maar ook uit het type materiaal. Zo verkopen we steps met anti lek honingraat-, volrubberen- en luchtbanden. 

Luchtbanden zijn banden zoals je gewend bent van een fiets. Deze banden soorten kunnen lek raken of moet je oppompen als de step een tijdje heeft stil gestaan. Volrubberen en honingraat banden komen vaak voor bij e-steps en hebben minder tot nooit onderhoud nodig, omdat de kans op lek raken vrijwel onmogelijk is. 

 

Het vermogen van de accu

Het vermogen van de accu is ook een onderdeel waaruit je kan kiezen. Hoe groter het wattage van de motor, hoe sneller je kan acceleren. Vaak gaat dit ook gepaard met de maximumsnelheid en de actieradius.   

 

Wil je direct ons complete assortiment bekijken? Ga dan naar onze webshop!

 

Verschillende soorten e-steps voor volwassenen

Elektrische steps zijn er in verschillende soorten. Daarom hebben we de drie verschillende soorten elektrische steps aan je uitgelicht, zodat je zelf kan zien wat voor elektrische steps we verkopen. 

 

Elektrische step voor volwassenen met zadel

Een e-step met een zadel en een fijne actieradius? Dan raden we onze klanten altijd de Windgoo B20 aan. Dit model kost €409, heeft een maximumsnelheid van 25 km per uur en heeft een actieradius van 60 km. Dit gecombineerd met een duurzame 350 watt motor en 14 inch luchtbanden. 

Dit is de elektrische fiets killer! En dan voor maar een kwart van het geld. Want wist je dat een gemiddelde elektrische fiets al gauw meer dan €2000 kost? En dan heb je nog niet half de luxe die dit model wel heeft. 

Ben je benieuwd geworden naar dit model? Bekijk de Windgoo B20 dan in onze webwinkel.

 

Elektrische step voor volwassenen met zadel - de windgoo b20

 

Elektrische step voor volwassenen met grote wielen

Zoek je een e-step met grote wielen? Dan is de e-MoVe H10+ een fijn model. Bij dit model kan je in een comfortabele houding de step besturen en voelt het aan als een echte cruiser. Ook rijdt de step erg comfortabel door de fijne vering en de 16-, en 12 inch luchtbanden. 

De H10+ heeft een actieradius van 40 km, een sterke 400 watt motor en kan een maximum snelheid behalen tot 25 km per uur. 

Zoek je een fijne cruiser? Zoek dan niet verder en bekijk alle eigenschappen van de e-Move H10+ in onze shop.

 

Elektrische step voor volwassenen met grote wielen - de e move h10+

 

De beste elektrische step voor volwassenen

De beste e-step voor onder de €400 is en blijft de EasyGO X1-Turbo. Dit model is aangepast aan alle wensen en eisen die onze klanten ons stelden. Een betaalbaar model die iets harder moet kunnen rijden dan een fiets en die minimaal 40 km ver kan rijden met een volle accu. We did it!

De X1-Turbo heeft een maximumsnelheid van 32 km per uur, een actieradius van 45 kilometer en wordt aangedreven door een krachtige 500 watt motor. Ook is dit model sportiever omdat hij rust op twee 8.5 inch honingraat banden die geen onderhoud nodig hebben. 

Zoek je de beste e-step voor volwassenen? Zoek dan niet verder en bekijk alle features van de EasyGO X1-Turbo in onze shop.

 

De beste elektrische step voor volwassenen - easygo x1-turbo

 

Niet gevonden wat je zocht?

Heb je niet gevonden wat je zocht? Dan raden we je aan om ons complete assortiment e-steps te bekijken. 

Maar uiteraard kan je ook langskomen in onze showroom in Zuidland. Hier staan we je graag te woord en kan je een proefrit maken. Wil je een afspraak maken? Mail ons dan naar [email protected] met daarin je voorkeursdatum en tijdstip.

Is Zuidland te ver? Neem dan gerust contact met ons op. Wij beantwoorden graag je vragen en kunnen je voorzien van advies. 

 

Bekijk meer dan 25 modellen in onze shop

Ik wil de complete collectie e-steps bekijken!

Bestelling