Elektrische step volwassenen kopen? 5 tips!

Wil je een e-step kopen? Een elektrische step volwassenen die perfect aansluit op je wensen? Dan hebben we 5 tips voor het kopen van elektrische step voor volwassenen.

Je hebt ze vast wel zien rijden, of je hebt over ze gehoord. Een elektrische step voor volwassenen zie je steeds vaker op straat. Dat is natuurlijk niet gek, want met een elektrische step voor volwassenen kun je snel door de stad reizen. Als kers op de taart kan je een elektrische step voor volwassenen ook gewoon mee naar binnen nemen. Je hebt dus geen parkeerplek meer nodig. Het is dus een erg handige en toffe gadget als je regelmatig in de stad rijdt of heerlijk een stukje wilt toeren door een mooi gebied.

Wat is een elektrische step voor volwassenen? 

Elektrische steps voor volwassenen heb je in allerlei soorten en maten, maar het basisprincipe blijft hetzelfde. De step zorgt ervoor dat jij van a naar b kunt reizen op een veilige en comfortabele manier. Zo kun je door je dorp of stad, naar je werk, sportclub of naar jouw lokale cafe of restaurant reizen.

Wij hebben ook superleuke steps voor je kind. De EasyGo KiDDo is er daar eentje van. Zo kunnen jullie samen steppen. Leuk toch?

Elektrische step volwassenen: zo kies je de perfecte e-step

We hebben het al kort gehad over soorten steps voor volwassenen, maar in dit kopje gaan we er net even dieper op in. Elke elektrische step heeft banden, een maximumsnelheid, een actieradius, een vering en een accu. 

Omdat dit allemaal belangrijke factoren zijn voor het kopen van een elektrische step, hebben wij deze hieronder kort uiteengezet.

  • Het vermogen van de accu

Het vermogen van de accu is belangrijk en verschilt ook erg per step. De elektrische steps die EasyGo Benelux verkoopt, variëren van 150 tot 3600 watt. Hoe meer watt de accu heeft, hoe verder je kunt reizen en hoe harder je ermee kunt rijden. 

  • Stugge of comfortabele vering

De vering verschilt per step, maar in het algemeen is de vering van de elektrische steps voor volwassenen erg fijn. Zo heb je meestal optimale vering voor en achter. Voor de snelle elektrische steps voor volwassenen, kan het natuurlijk iets minder comfortabel zijn, omdat op een hogere snelheid de impact van de grond ook een stuk groter is.

  • Banden 

Net als steps, zijn de banden van de steps er ook in veel verschillende soorten en maten.Zo verkopen wij elektrische steps met 5.5 tot 16 inch banden. Ook het type band kan anders zijn. Er zijn elektrische steps voor volwassenen met honingraat banden, vacuüm banden, luchtbanden en volrubber banden. 

  • Actieradius

De actieradius van de elektrische steps die wij verkopen, kan variëren tussen de 10 en 90 kilometer op één acculading. Als je de step voor kortere stukjes wilt gebruiken, dan is een step met een actieradius van 20 kilometer meer dan geschikt. Als je veel reist per dag, en geen mogelijkheid hebt om de accu op te laden, dan adviseren we je om een elektrische step met een hogere actieradius te kopen. Gelukkig heb je genoeg keuze bij EasyGo Benelux als je een elektrische step voor volwassenen wilt kopen. 

  • Cruiser of racer? 

Wij verkopen verschillende soorten elektrische steps voor volwassenen. Zo kun je een elektrische step kopen die heel snel is, of juist een step waarmee je rustig door de stad kunt cruisen. De maximum snelheid van de snelste elektrische step voor volwassenen die wij verkopen is 65 km/u. De elektrische steps beginnen al bij een maximumsnelheid van 15 km/u, dus zowel voor de racer als voor de cruiser is er genoeg keuze. 

Elektrische step volwassenen: de verschillende soorten e-steps

Op EasyGo-Benelux.com hebben wij verschillende soorten elektrische steps voor volwassenen. Wij verkopen elektrische steps met en zonder zadel. En met maximum snelheden van 25 km/u tot 65 km/u. Wij verkopen dus verschillende soorten elektrische steps voor volwassenen. Er zijn steps voor de snelheid liefhebbers, de cruisers en voor mensen die de step gebruiken voor het dagelijkse woon-werk verkeer. Zo heb jij genoeg keuze voor een elektrische step voor volwassenen en is er altijd wel een step die past bij de meest uiteenlopende wensen. We lichten drie populaire modellen uit die we verkopen bij EasyGO Benelux.

EasyGO M12-PRO – tot 400 euro

De M12-PRO is de perfecte elektrische step voor volwassenen die hun eerste elektrische step willen kopen. De M12-PRO heeft een actieradius tot 45 kilometer en heeft een maximumsnelheid van 31 km/u. Deze step heeft comfortabele 8.5 inch banden.

EasyGo E-SPORT+ – tot 600 euro

E-SPORT+ is de perfecte step voor mensen die dagelijks veel rijden. Met de E-SPORT+ heb je een actieradius tot 60 kilometer. Met een maximumsnelheid van 30 km/u ben je snel op je eindbestemming. De step staat op twee anti lek honingraat banden van 8.5 inch.  

0N1B0T+ – tot 1000 euro

Dit is een elektrische step met een zadel. Je kan het dus zien als een wendbaardere elektrische fiets, en dat voor maar 1000 euro. De 0N1B0T+ heeft door zijn 250 watt accu een actieradius van 60 km en een topsnelheid van 25 km/u. De step staat op twee comfortabele 16 inch luchtbanden. 

Nog niet helemaal zeker welke step er bij jou past? 

Bekijk hier ons complete assortiment elektrische steps

Wil jij een elektrische step voor volwassenen kopen?

Wil je graag meer weten over het kopen van een elektrische step voor volwassenen en wat wij daar voor jou in kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Je kan ook bij ons langskomen in Zuidland. Dan kun je in de showroom kijken en op locatie een proefrit maken. Uiteraard kan je ook een elektrische step kopen via onze webshop.

 

Translate »
Bestelling