Elektrische Steps Voor Distributiecentra

Met de komst van de elektrische step kan dit voorkomen worden. Dit groene transportmiddel geeft medewerkers de mogelijkheid om zich eenvoudig en moeiteloos door de hallen te kunnen bewegen. Het overbrengen van informatie of het controleren van productieprocessen gaat hiermee een stuk sneller. Door de tijdsbesparing kan de medewerker zich tevens bezighouden met meer essentiële werkzaamheden. Elektrische steps voor distributiecentra kennen daarnaast nog meer voordelen. Deze steps worden aangedreven door een accu waardoor er geen uitstoot van schadelijke stoffen plaatsvindt. De luchtkwaliteit binnen het bedrijf wordt daardoor niet aangetast waardoor er een belangrijke bijdrage wordt geleverd aan een gezonde werkplek. Een e-step heeft daarnaast een prima actieradius waardoor intensief gebruik geen enkel probleem oplevert. Het opladen van de accu gaat tevens snel. Daarnaast kan de accu via elk gewenst stopcontact opgeladen worden wat zorgt voor een optimaal gebruiksgemak.

E-step inzetten in een distributiecentrum

Steeds meer op- en overslagbedrijven kiezen voor het gemak van een e-step. Daarmee wordt het personeel ontzien van het lopen van lange afstanden binnen het bedrijf. De tijdsbesparing welke behaald wordt met een elektrische step, draagt tevens bij aan een besparing in de kosten. Als medewerkers langer bezig kunnen zijn met hun taak in plaats van met randzaken, wordt de productiviteit verhoogd waardoor er meer winst behaald kan worden. Daarnaast is een e-step ook een makkelijk te manoeuvreren vervoersmiddel dat vooral in distributiecentra zijn draai goed kan vinden. Smalle gangpaden of pallets met goederen vormen geen obstakel voor de elektrische step. Door de eenvoudige bediening kan elke werknemer de e-step besturen. De maximale belasting is ruim voldoende om een volwassen persoon op een veilige manier te kunnen vervoeren.

In de huidige maatschappij zijn duurzaam en groen de toverwoorden. Steeds meer ondernemers hechten waarde aan verantwoorde bedrijfsprocessen die naast tijdswinst en kostenefficiëntie ook een bijdrage leveren aan een betere leefomgeving. Dat is direct de reden waarom distributiecentra steeds vaker kiezen voor het inzetten van elektrische steps. Ook bedrijven in andere branches weten de voordelen van e-steps slim in te zetten binnen een onderneming. De elektrische step verovert daarmee niet alleen het straatbeeld in grote steden, maar krijgt ook steeds vaker de goedkeuring van de zakelijke markt.

Bestelling