Deze 5 goedkope elektrische steps kosten minder dan €400!

Je wilt graag een goedkope elektrische step kopen. Ook met een beperkt budget kan je een mooi model op de kop tikken. In onze webshop verkopen we verschillende modellen als je minder te besteden hebt. In dit artikel behandelen we 5 goedkope elektrische steps tot €400. Er is dus voor ieder budget wat wils!

 

Waarom zijn er steeds meer goedkope elektrische steps?

De elektrische step bestaat al weer enkele jaren en dit houdt in dat fabrikanten efficiënter modellen ontwikkelen en daardoor kunnen we e-steps goedkoper inkopen. En jij plukt daar de vruchten van!

Natuurlijk kopen we niet zomaar e-steps in. Er zijn natuurlijk wel minimumeisen die we stellen. Als wij er zelf niet op willen rijden dan verkopen we het model niet. Daarom zijn onze inkopers altijd op zoek naar de beste prijs kwaliteitsverhouding.

 

Dé 5 goedkope elektrische steps van dit moment

We hebben de steps beoordeeld op basis van drie eisen. De volgende drie eisen hebben we gehanteerd:

  • De step mag niet duurder zijn dan €400;
  • de step moet minimaal een actieradius van 15 tot 20 kilometer kunnen behalen;
  • de step kan minimaal net zo snel als een gemiddelde fietser (20 km per uur).

Benieuwd welke 5 goedkope e-steps aan onze voorwaarden voldoet? Lees dan snel verder!

 

1. Windgoo M11-A: 279 euro

Als officiële dealer van de Windgoo M11-A weten we als geen ander hoe goed dit model is. Het is een goedkope elektrische step die je dagelijks kunt, gebruiken voor woon en werkverkeer.

Dit komt door de krachtige 250 watt motor waar je een topsnelheid van 25 kilometer per uur mee kan behalen. En door de sterke LG batterij kan je op een volle accu 25 kilometer mee rijden.

De Windgoo M11-A is een leuke en sportieve e-step als je minder te besteden hebt, want dit model kost maar €279. Niet verkeerd toch?

Bekijk de Windgoo M11-A

goedkope elektrische step windgoo m11a

2. MiCRO E10+: 299 euro

De Micro E10+ verkopen we voor €299. Dit goedkope model is van goede kwaliteit. Reis je kortere afstanden of reis je deels met het openbaar vervoer? Dan heb je meer dan genoeg aan de actieradius van 15 kilometer.

Ook dit model heeft een 250 watt motor en een sterke accu waarmee je een snelheid van 20 kilometer per uur mee kan behalen. Reis je wat verder? Dan kan je de step natuurlijk ook op je werk opladen. Binnen een paar uur is de accu weer vol.

De Micro E10+ is dus zeker het overwegen waard!

Wil je graag meer over dit model weten? Bekijk de E10+ dan in onze webwinkel.

Bekijk de MiCRO E10+

goedkope elektrische step micro e10+

3. Phaewo X10: 339 euro

De Phaewo X10 is een sportief ogend model. Hij heeft een 250 watt motor en een actieradius van 20 kilometer. De Phaewo X10 staat op 8.5 inch volrubber banden, en dat voelt erg comfortabel aan als je de maximumsnelheid van 25 kilometer per uur rijdt. Dit model kost je €339 en is dus een goedkope elektrische step als je korte afstanden reist.

Bekijk de Phaewo X10 in onze webshop

goedkope elektrische step phaeoo x10

4. Windgoo M12-PRO: 339 euro

Dit is de PRO versie van de Windgoo M11-A die we eerder in dit blog aan je hebben voorgesteld. Je krijgt meer features als je besluit om €60 meer uit te geven voor een e-step. Zo kun je onder andere de cruise control functie bedienen via knoppen op het stuur en heb je keuze uit drie verschillende rijstanden (eco, drive en sportmodus).

De Windgoo M12-PRO behaalt een maximumsnelheid van 25 km/u. Ook heeft hij een krachtige 350 watt motor en een actieradius van 25 kilometer.

Dit model heeft verschillende features die luxe e-steps ook hebben. Wil je graag weten welke dat zijn?

Bekijk de Windgoo M12-PRO in onze shop of plan een proefrit

goedkope elektrische step windgoo m12 pro

5. Onze favoriet: EasyGo X1-TURBO: Tijdelijk €359

Dit is de favoriet van onze klanten, maar natuurlijk ook de favoriet van onszelf. Het is niet voor niets de meest verkochte e-step die je in onze webwinkel kunt kopen. Voor een bedrag van €359 krijg je een luxe step met onder andere een cruise control functie, een sterke LG accu en LED verlichting.

De 500 watt accu zorgt ervoor dat je net dat beetje meer trekkracht hebt dan de eerder genoemde steps in dit artikel. Ook kan je een maximumsnelheid van 32 kilometer per uur rijden. Je rijdt dan nóg harder dan een snorscooter. En met een actieradius tot 40 kilometer kan je gaan en staan waar je maar wilt.

Bekijk de EasyGo X1-TURBO

goedkope elektrische step easygo x1-turbo

Staat je ideale step niet in dit blog?

Staat je ideale step niet in dit blog of wil je graag een elektrische step met zadel? Bekijk dan ons complete assortiment e-steps. Hier kan je kiezen uit meer dan 25 steps en kun je eenvoudig een elektrische step kopen op de betalingsmanier die bij jou past.

 

Elektrische steps voor elk budget!

Er zijn goedkope elektrische steps, maar er zijn natuurlijk ook e-steps die je met een groter budget dan €400 kan kopen. Wij verkopen zelfs e-steps die meer dan €3000 kosten, maar dan heb je ook echt een serieus snelle e-step. Maar ook met een beperkter budget kan je een toffe step kopen.

We begrijpen als geen ander dat het lastig kan, zijn om een e-step online te kopen. Daarom ben je van harte welkom in onze showroom in Zuidland om een proefrit te maken. En bevalt de step je niet? Dan probeer je toch nog een paar andere!

Uiteraard kan je ook gewoon een bestelling via onze webshop plaatsen. Als je voor 16.00 bestelt, wordt de step vandaag nog naar je verstuurd. En is de bestellingswaarde hoger dan €30? Dan leveren we gratis.

Bekijk ons complete assortiment
Ik wil het complete assortiment bekijken

 

Bestelling