Wat is het beste alternatief voor de Segway Ninebot Max G30?

Dat de Segway Ninebot MAx G30 een goede e-step is, weten veel tech enthousiasten. Maar er hangt natuurlijk wel een prijskaartje aan vast. Je kan de e-step namelijk online vanaf €899 kopen, en dat is veel geld. Maar wat nou als we je vertellen dat je een elektrische step met dezelfde features en actieradius kan kopen voor €549? Interessant toch?

Welke e-step is het alternatief voor de Segway Ninebot Max G30?

Vrijwel iedereen kent de naam Segway. Segway staat bekend als de fabrikant van de tweewielige gemotoriseerde voertuigen met stuur die je vaak in grote toeristische steden ziet. Bij bekende merken betaal je vaak (een deel) voor het merk en de advertentiekosten. Maar een bekend merk zegt niet direct dat de kwaliteit beter is. Andere merken kunnen veel betere features hebben en daarmee kun je niet alleen voordeliger, maar ook beter uit zijn. Graag leggen we je uit waarom de EasyGo E30 MAX+ het alternatief is voor de Segway Ninebot Max G30.

Segway Ninebot g30 max alternatief

Waarom is deze step het beste alternatief?

De EasyGo E30 MAX+ heeft vergelijkbare features als de Segway Ninebot Max G30. Zo hebben beide steps een actieradius tot 65 kilometer, goede verlichting en comfortabele 10 inch luchtbanden. Alleen het grote verschil tussen de e-steps is de prijs. De EasyGo E30 MAX+ is €250 goedkoper dan de Segway Ninebot Max G30

 

. En je levert niks in qua performance, comfort of gebruiksgemak. Je krijgt er zelf meer voor terug! Zo kan de EasyGo E30 MAX+ 33 kilometer per uur in tegenstelling tot de Segway NInebot G30 Max die maar 25 kilometer per uur kan rijden.

Graag vertellen we je nog meer over de E30 MAX+

 

Wat zijn de eigenschappen van de EasyGO E30 MAX+?

 • Actieradius tot 65 kilometer
 • Maximumsnelheid van 33 kilometer per uur
 • Aluminiumlegering van vliegtuigkwaliteit
 • Sterke 15Ah LG lithium-ion batterij
 • Krachtige 500W motor
 • Comfortabele 10 inch luchtbanden
 • Cruise-control functie
 • Smart Lock beveiligingssysteem
 • E-ABS en mechanisch trommelremsysteem
 • Regenerative Energy Braking system
 • Zes veiligheids accu beschermingsfuncties
 • Motor and Battery Self Check system

Segway Ninebot g30 max alternatief

Alles wat je moet weten over de EasyGO E30 MAX+

De E30 MAX+ is een fijne step voor dagelijks gebruik, omdat je een actieradius tot 65 kilometer hebt. Is de sterke 15Ah LG lithium-ion batterij leeg? Dan laad je hem binnen 4 tot 5 uur weer vol. Je kan dan weer de krachtige 500W motor voelen die snelheden tot 33 kilometer per uur kan behalen.

De maximum snelheid rij je op twee comfortabele 10 inch luchtbanden die ervoor zorgen dat het asfalt goed wordt gedempt.

Leuk feitje: de E30 MAX+ is een achterwielaangedreven e-step. Net als bij de auto’s van merken als BMW en Porsche, maar dan uiteraard maar met één wiel.

Ideale e-step om lange stukken mee te rijden.Rij je langere stukken? Dan is de cruise-control functie ideaal. Je kan deze functie eenvoudig bedienen via de app. Ook kan je nog meer instellingen aanpassen zoals de rijmodus en het smart lock beveiligingssysteem.Ook heeft de E30 MAX+ een goede E-ABS en mechanisch trommelremsysteem die ervoor zorgen dat je veilig en snel tot stilstand komt. Hoef je niet hard te remmen? Dan zorgt het Regenerative Energy Braking system ervoor dat de accu weer een beetje oplaadt.

 

Hoge kwaliteit accu met verschillende veiligheidsfuncties.

Vaak maken mensen zich zorgen om accu’s van gadgets als een elektrische fiets of een e-step. Deze zorgen nemen we direct bij je weg omdat dit model zes veiligheids accu beschermingsfuncties heeft. Ook heeft dit model een motor and battery self check system die de accu goed monitort. En om het af te toppen heeft dit model een smart eco battery management system die ervoor zorgt dat dit model erg ‘zuinig’ is.

 

Ideale step voor in het OV!

Wil je de e-step alleen voor een deel van je reis gebruiken? Dan kan je de step eenvoudig opvouwen om hem mee te nemen in het openbaar vervoer. Wil je de M30 MAX+ in het echt ervaren? Maak dan een gratis proefrit! Je bent van harte welkom in Zuidland. Wil je graag alle features en foto’s op onze webshop bekijken? Klik dan op de link hieronder.

Bekijk de EasyGo E30 MAX+ in onze webwinkel>>>

 

Conclusie: Segway Ninebot Max G30 alternatief

Wil je graag de specificaties van de Segway Ninebot Max G30, maar dan €250 goedkoper? Dan is de EasyGo E30 MAX+ een goede keuze! Voor minder geld krijg je meer luxe dan de Ninebot G30. Valt de E30 MAX+ buiten je budget, eisen of wensen? Bekijk dan gerust ons complete assortiment in onze webwinkel of kom langs bij ons testcentrum in Zuidland.

Bekijk ons complete assortiment elektrische steps>>>

 

Bestelling