Top 3 snelste elektrische steps van 2022

Ben je op zoek naar de snelste elektrische steps van 2022? Zoek dan niet verder, want in dit blog vind je de snelste e-steps die jij tof gaat vinden!

Wat bepaalt de snelheid van een elektrische step?

De snelste elektrische steps kunnen tot wel meer dan 100 km per uur rijden. Dat is snel. Heel snel. Geen scooter of pedelec die je meer bijhoudt 🚀

 

Welke onderdelen en factoren zijn belangrijk voor een snelle step?

Er zijn een aantal onderdelen en factoren die bepalen hoe snel je met een elektrische step kan rijden. Soms kun je zelfs nog sneller dan de fabrieksopgave opgeeft!

De volgende factoren bepalen de snelheid die je maximaal kunt behalen:

  • Het accuniveau;
  • de bandenspanning;
  • het gewicht van de bestuurder;
  • maar natuurlijk ook wat voor step je koopt.

 

Hoe snel mag een elektrische step rijden?

Een elektrische step mag in Nederland 🇳🇱 en in België 🇧🇪 een maximumsnelheid hebben van 25 km per uur.

In België mag je ook 45 km per uur met een elektrische step, maar dan moet de step wel verzekerd zijn en een zadel hebben. Ook moet je in bezit zijn van een AM rijbewijs om een e-step te mogen besturen. Bekijk jouw lokale wetgeving om alle regels te bekijken die in jouw land gelden.

snelste elektrische step

Hoeveel kosten de snelste elektrische steps van 2022?

De kosten van snelle e-steps zijn hoger dan steps die 25-30 km per uur kunnen rijden. De elektrische steps die we in dit blog behandelen, kunnen minimaal 55 km per uur of harder.

 

De 3 snelste elektrische steps van 2022 🛴

Na het beantwoorden van de veelgestelde vragen, is het nu tijd om de top drie elektrische steps te behandelen! Ben je er klaar voor?

 

X1 e-NiTRO

Wil je een snellere step dan de standaard snelheid van 25-35 km per uur? Dan is de X1 e-NiTRO met zijn maximumsnelheid van 55 km per uur perfect voor jou.

Dit model is ook ideaal voor dagelijks gebruik, omdat hij een actieradius van 70 km heeft. Ook heeft de X1 e-NiTRO 10 inch luchtbanden en een krachtige 1000 watt motor.

De X1 kost €1099, maar dan ben je wel snel op je bestemming!

Bekijk de X1 e-NiTRO in onze webshop >>>

snelste elektrische steps: easygo nitro

ZERO 10X-PRO

Eén van de snelste elektrische steps van 2022 is de ZERO 10X-PRO. Dit model kan namelijk een snelheid tot 70 km per uur behalen. Het is dé step voor snelheidsmonsters.

Naast de hoge maximumsnelheid heeft deze step ook nog andere goede features zoals een 2400 watt motor, een actieradius tot 90 km en twee comfortabele luchtbanden van 10 inch.

De 10X-PRO kost €1799, maar dan ben je wel de snelste op het fietspad!

Bekijk de ZERO 10X-PRO in onze webshop >>>

snelste elektrische steps: zero 10x

ZERO 11X-EXTREME

Hou jij net als Max Verstappen van het extreme? Dan is de ZERO 11X-EXTREME de step die je wilt. Gegarandeerd. Dit model kan namelijk een maximumsnelheid van 110 km per uur hard rijden. En we hebben hem getest: hij gaat als een raket.

Net als zijn kleine broertje – de ZERO 10X-PRO – is dit model ook uitgerust met de beste features als, 11 luchtbanden, een actieradius tot 160 km en een krachtige 3600 watt motor.

Wil jij de Max Verstappen van de weg worden? Dan is dit de snelste elektrische step die bovenop de hoge snelheid, rijkelijk uitgerust is met functies als cruise control, hydraulische remmen en ingebouwde LED verlichting.

Wil je weten waarom dit model €3599 waard is? Bekijk alle specificaties via de link hieronder.

Bekijk de ZERO 11X-EXTREME in onze webshop >>>

snelste elektrische steps: ZERO 11X-EXTREME

Conclusie: snelste elektrische steps 2022

Zoals je in dit artikel hebt kunnen lezen, zijn er behoorlijk snelle elektrische steps waar Max Verstappen jaloers op zou zijn 🏎

Wil je graag een e-step kopen? Bekijk dan gerust ons complete assortiment in onze webwinkel of kom langs in onze winkel in Zuidland. We hebben steps voor uiteenlopende budgetten. Je hebt namelijk al een e-step voor volwassenen vanaf €279!

Bekijk ons complete assortiment elektrische steps >>>

 

Bestelling