Wat is het beste alternatief voor de Xiaomi M365 Pro?

De Xiaomi M365 Pro is één van de beste e-steps die je vandaag de dag kan kopen. Veel e-step enthousiasten zijn het daar mee eens. Maar wat nou als er een goedkoper alternatief is? Een e-step die niet €569, maar €379 kost. En dat met een hogere maximumsnelheid, bomvol functies en high-end specificaties!

In dit blog vertellen we je alles over het alternatief voor de Xiaomi M365 Pro.

 

Welke e-step is dan het alternatief voor de Xiaomi M365 Pro?

De Xiaomi M365 Pro is een goede step, maar heeft een hoge prijs en is daarom niet budgetvriendelijk. De EasyGo X1-Turbo is dat wel. Hij is dan ook  €190 goedkoper dan de M365 Pro.

Graag leggen we je naast de prijs uit, waarom de X1 turbo het alternatief voor de Xiaomi M365 Pro is.

 

Waarom is deze step het beste alternatief?

De EasyGo X1-Turbo heeft net als de Xiaomi M365 Pro veel luxe functie en specificaties, zoals een actieradius tot 45 kilometer, 8,5 inch luchtbanden en een app waar je verschillende functies als cruise control en de rijmodus kan instellen.

Xiaomi M365 Pro alternatief
Maar er is wel een groot verschil tussen de steps. De EasyGo X1-Turbo is namelijk €190 goedkoper dan de Xiaomi M365 Pro. Het voordeel van dit prijsverschil is dat je niet inlevert op comfort, gebruiksgemak of specificaties. Hebben we je al verteld dat de X1-Turbo 7 kilometer per uur harder kan rijden dan de M365 Pro? Nee? Dan weet je dat nu 😉

Graag vertellen we je meer over de verschillende functies en specificaties van de EasyGo X1-Turbo.

 

Wat zijn de eigenschappen van de EasyGo X1-Turbo?

 • Actieradius tot 45 kilometer
 • Maximumsnelheid van 32 kilometer per uur
 • Sterke 15Ah LG lithium-ion batterij
 • Krachtige max. 500W motor
 • Aluminiumlegering van vliegtuigkwaliteit
 • Comfortabele 8,5 inch Anti-Lekbanden
 • Cruise-control functie
 • Smart Lock beveiligingssysteem
 • E-ABS en mechanisch trommelremsysteem
 • Regenerative Energy Braking system
 • Zes veiligheids accu beschermingsfuncties
 • Motor and Battery Self Check system

Xiaomi M365 Pro alternatief

Alles wat je moet weten over de EasyGo X1-Turbo

De EasyGO X1-TURBO heeft een krachtige 500 watt motor waardoor hij een snelheid kan behalen van 32 kilometer per uur. En door de luxe cruise control functie hoef je niet constant de gashendel te gebruiken. Ideaal als je lange stukken rijdt.

Door de sterke LG batterij heeft dit model een actieradius tot 45 km op één batterijlading! En als de accu leeg is, laadt hij binnen 4 uur op.

 

Comfort en veiligheid ✔︎

De X1-Turbo heeft 8,5 inch Anti-Lekbanden die ervoor zorgen dat je comfortabel over verschillende soorten ondergronden kan rijden. Deze banden zijn schokbestendig, antislip en geschikt voor de meeste weg omstandigheden en zorgt dat je altijd een comfortabele rit ervaart. En het E-ABS en mechanisch remsysteem garanderen je van een veilige rit naar je werk, school of lokale sportclub.

De X1-Turbo maakt gebruik van een ‘one touch’-inklapsysteem. Zo kun je de step in een paar seconden eenvoudig inklappen. Je kunt de step gemakkelijk meenemen als je met het openbaar vervoer reist.

 

Sterke motor en accu 💪

Wanneer je met de X1-Turbo rijdt, zorgt het milieuvriendelijke regenerative braking systeem ervoor dat je geen vermogen verliest. Het ‘smart battery motor management’-systeem houdt de prestaties van de batterij en de 500 watt motor nauwkeurig bij.

Je kan de X1-Turbo met je smartphone koppelen. Dit doe je door de app in de app store van Apple of Google te downloaden. Via de app kan je de cruise control, push start, smart-lock en nog meer functionaliteiten instellen en bedienen.

 

Alle belangrijke informatie eenvoudig af te lezen op het felle LCD scherm.

De X1-Turbo heeft een LCD scherm waarop je informatie over het batterijniveau, de snelheid en de rijstand kan aflezen. Weet je dat de X1-Turbo drie verschillende rijstanden heeft? Je kan kiezen uit eco mode, drive mode en sport mode.

Welke rijstijl je ook kiest de X1-Turbo zou zo maar de perfecte elektrische step voor jou kunnen zijn. Het is een budgetvriendelijke e-step die ideaal is voor beginners.

Wil je graag alle features en foto’s op de website bekijken? Klik dan op de link hieronder.

Bekijk de EasyGo X1-Turbo in onze webwinkel>>>

 

Conclusie: Xiaomi M365 Pro alternatief

Wil je graag de specificaties van de Xiaomi M365 Pro, maar dan voor ruim €200 goedkoper? Dan is de EasyGo X1-Turbo de beste keuze! Voor minder geld krijg je meer luxe dan de Xiaomi M365 Pro.

Valt dit model buiten je budget, eisen of wensen? Bekijk dan gerust ons complete assortiment in onze webwinkel of kom langs in onze winkel in Zuidland.

Bekijk ons complete assortiment elektrische steps>>>

 

Bestelling